כנראה יש 3 שמות מובילים לפיניק!

Digi Lista

New member
נרחיב עוד קצת...

גיליתי שיש תמונות ששמרתי ועוד לא שמתי ואני לא באמת צריכה תמונות של לוק מיטש'ל במחשב ולכן...

Digi Lista

New member
כמו דג במים.......

בעבר קראו לעם של יורדי ים 'פיניקים', אבות אבותיו של לוק השתייכו כנראה לאותו העם, מוזר שהוא הוכחד במשך השנים, זה רק מחזק את המסקנה שנצטרך להקים מחוז חדש ולהחזיר את הכבוד הראוי...

Digi Lista

New member
ברבי וקן האוסטרליים עם אף ליצן...

צחוק צחוק, אבל המלהקים לא יצחקו אם ילהקו מישהו אחר לתפקיד פיניק...

Digi Lista

New member
דיבוב התמונה המצורפת מפי לוק

"We would make a GREAT boy band... #onedirection eat your heart out"

אל תפריע לעצמך גם להקים להקה, יקראו לכם 'הפיניקים', לזכר אותו עם נכחד של יורדי ים... אבל חלק מהחברים בתמונה יוחלפו כי הם פחות פיניקים...

Digi Lista

New member
הנשיא וחברו...

והינה מה שכתב פיניק שלנו ליד התמונה:
"I'm pretending to be Charles, and Charles is..well...I have no idea what he's doing."

Digi Lista

New member
עוד קצת להגדלת הקמפיין...

בכל זאת אנחנו מטוגלנים (ולמען האמת פשוט נשארו לי תמונות אז אני צריכה להעביר אותן לפה ולמחוק מהמחשב)...

כאן בקישור לוק נראה מפחיד, כמו פיניק אחרי חירפון כללי או איזה טציה שעברה עליו, זה לא יחזק לנו את הקמפיין כשיראו אותו ככה ועוד עלולים להגיד לנו שאם הוא נראה כל כך מגעיל כאן אז יוכלו לקחת כל שחקן וללהק ואז עם קצת שינויים הוא יהיה פיניק, זה השלב שאנחנו לא נמשיך להקשיב (העניין הוא שהריאיון עצמו חמוד ונותן עוד זווית על פיניק המיועד*...
http://www.youtube.com/watch?v=uLqCK6bPU3E

http://www.youtube.com/watch?v=dkjHEfHp_kA&feature=related
(וזה סתם קישור)

התמונה המצורפת הפעם היא של האחיין של לוק (דור המשך או משהו לפאנגירליות של שנת 2030) והינה מה שנכתב:
"So proud of my Beautiful Harper for getting Student of the week today Like uncle, like nephew!"

Digi Lista

New member
שתיים אחרונות בהחלט...

אחת שמתי כבר בשרשור אחר, אבל הן סט אז צריך את שתיהן בקמפיין המהולל

תמונה במצב הרגיל (למרות שאחד מהם- קוראים לו דן אוויג נראה ממש מסומם עם עיניים אדומות ועייפות ניכרת)...

Digi Lista

New member
ממשיכה...
בערך...

17. עוד לא השתכנעתם מכל התמונות? יש עוד מיליון ברשת.
18. בעולם מושלם היינו מגלים שקולינס למעשה צפתה בH2O ו'בקרוב רחוק' כשכתבה את 'המשחקים', היא סתם טוענת שהיא נרדמה והושפעה מריאליטי ומקרובות גלאדיטורים, בכל זאת קשה להודות שלוק הוא מקור ההשראה המרכזי לכתיבה (כי אז מה זה יגיד עליה?).
19. לוק הוא פיניק, אבל בגלל שקולינס גילתה שיש לו חברה שהוא מרייר עליה היא החליטה להרוג אותו סתם וללא מטרה, מה שקנאה עושה לאנשים..."קנאת סופרים" זה לגמרי קולינס

N o R i K o

New member
לא אוהבת אף אחד מהם

אבל מוכנה להתפשר על גרט או ארמי. לא טיילור קיטש...

אוף לוק מיטשל! רוץ כבר לאודישנים!#$%

hollypop girl

New member
אף אחד מהם הוא לא הפיניק שדמיינתי, אבל

אם כבר ההוא מהרשת החברתית ומירור מירור.

N o R i K o

New member
XD אמן

אוף, לא הספקתי לעשות סקרינשוט לציור קטניס ה100לף שציירתי לך ;(

Sharonmxx

New member
הוא באמת 100לף!

הבנתי כבר בהתחלה שזו היא אבל חיכיתי כדי לראות את ההמשך כי זה היה ממש יפה! את גורמת לציורים שלי להיראות כמו של ילד בן 4 בגן

עכשיו מלא התחילו לשחק משהו שהוא כמו DS רק שצריך לשיר במקום לצייר, זה הדבר הכי מצחיק ומביך בעולם
אני חייבת להפסיק להתמכר לדברים האלה

N o R i K o

New member
OMGGGGG איך קוראים לזה? אני מורידההההה

ככה סוף כל סוף יהיה פוטנציאל לכשרון המוזיקלי החבוי שלי

Sharonmxx

New member
sing something, זה גאוני!

תגלי איך משחקים עם אנשים שאין לך בפייסבוק ותשחקי איתי, אני לא מבינה בדברים האלה

להביך את עצמי במשחק הזה זה הדבר האהוב עליי!

למעלה