כנראה יש 3 שמות מובילים לפיניק!

Digi Lista

New member
יש פה כבר תהום על שמי בפורום...

אני לגמרי חופרת... לא נורא, זה למען שתי מטרות נעלות- הראשונה קידום החפרנות בעולם והשנייה ליהוק לוק כפיניק והבאת שלום עולמי תוך הפצת הגנים האוסטרליים ברבים...

Digi Lista

New member

Sharonmxx

New member
זה גם התחביב שלי!

כאילו, כשהוא מוריד חולצה. את החולצה שלי אני מעדיפה עליי

Digi Lista

New member
מילים כדורבנות...

אני חושבת שזה גם התחביב שלי לראות אותו מוריד חולצה (ואת החולצה שלי להשאיר עליי)... תחשבי כמה קשה זה לראות סדרה כמו 'קרוב רחוק', את מנסה להתרכז בעלילה ובדמויות שלרובן עומק בעובי פלקט במילא ואז לוק ועוד כמה חבר'ה מתחילים להוריד חולצה, ואם יש בעונה 230 פרקים ואני נאלצת להשלים באינטרנט פרקים כי אנחנו בפיגור של שנתיים מאוסטרליה אז מדובר באמת ב"סבל" עצום, הם צריכים תחביבים נוספים...או שלא

Sharonmxx

New member
הוא וחברה שלו כאלה יפים ביחד

אני כל כך שונאת את החברה שלו עכשיו

Digi Lista

New member
הם באמת ממש יפים יחד...

נדירים הזוגות שנראים כמו ברבי וקן ברמה כזאת מציאותית... ולוק פשוט מרייר עליה בלי הפסקה בטוויטר למשל, זה מגיע להודעות בסגנון "היפייפיה שלי רבקה ברידס עברה טיפול שיניים, תמסרו לה אהבה" ואז היא מעלה תמונות של פרחים שהוא שלח לה ומספרת כמה היא ברת מזל וכמה הוא מושלם וכמה הם כבר שלוש שנים יחד ואיך התסריטאים קלטו את הפוטנציאל והכימיה ביניהם ושידכו אותם לאחרונה גם על המסך ואז החברים שלהם ממשיכים לפרגן כמה הם מושלמים יחד וכולם חיים בעולם ורוד ודביק...

Billy Shirs

New member
פאק.

בתמונה הזאת שכנעת אותי. צריך לפטשפ לו קוביית סוכר ביד.

Sharonmxx

New member
MJ

אני אמשיך

9. הוא מתוק ועונה לכולם בטוויטר
10. הוא ממש רוצה להיות פיניק, איך אפשר להגיד לו לא?

11. הוא צריך להיזכר כפיניק ולא בתור החתיך מh2o
12. הוא נראה בדיוק כמו שפיניק צריך להיראות.
13. אם הוא היה מציע לי קוביית סוכר הייתי מציעה לו להתחתן איתי
14. לוק מיטשל וזואי דשנל (שהיא אנני גם אם היא לא תהיה אנני!) אמורים להיראות ממש טוב ביחד.
15. אפשר לעשות שמחוז 4 יהיו אוסטרלים וזה יהיה ממש מתאים
16. האופי שלו גם בתפקידים הקודמים וגם בחיים עצמם בדיוק כמו שפיניק צריך להיות.

יש לי תפקיד בשביל ג'סי ספנסר! הם ישנו את הסוף של MJ, פיניק לא ימות וג'סי ישחק אותו באפילוג
זה אולי הרעיון הכי טוב שהיה לי אי פעם!

Digi Lista

New member

אני תומכת ברעיון האחרון שלך (וכמובן בכל שאר הסעיפים), שינו במילא כבר כל כך הרבה אז לא נורא אם ישנו כדי שלג'סי ספנסר יהיה גם תפקיד... בכלל, יש לי גם רעיון לגרום לקפיטול להפוך במקום לאווקס לבלונדיים, ככה פשוט נשתמש בכל החמודים שמתאימים ונקים מחוז חדש

Digi Lista

New member
מעולה-המחוז שאליו בורחים אחרי הכול...

כשכולם כבר רגועים או משהו ואז אנחנו אלה ששואלים "אמיתי או דמיוני?"

Digi Lista

New member
אוח נו, זו לא הייתה אמורה להיות התמונה...

אני לא זוכרת מה שמתי, את הכול שמרתי כרגע...

Digi Lista

New member
והינה הוא בערב פוקר עם החבר'ה...

איזה דוגמנית אחת (חברה של ההוא מאחד הקישורים שאמרתי שמצחיק יחד עם לוק) פירסמה את התמונה וכתבה: "that thing in the white shirt is my boyfriend. Yes ladies, I know you're jealous. Mine all mine." דווקא שניהם זוג הרבה פחות דביק כלפיי חוץ והרבה הרבה יותר מצחיק(למען האמת אחרי שהיא כתבה מתישהו שהיא ניסתה לתת לו נשיקת לילה טוב והוא נתן לה אגרוף בפנים מתוך שינה החלטתי שחובה לעקוב אחרי שניהם אז שמרתי אותם, למרות שבכלל לא הכרתי אותה משום מקום
)

Sharonmxx

New member
זה טו גוד טו בי טרו

אני רוצה לגור במחוז הזה גם אם זה כרוך בלהישלח למשחקים

Digi Lista

New member
צודקת לחלוטין

אבל זה חייב לקרות, אומרים שסוף העולם מתקרב וזו אחלה דרך להתחיל את העולם החדש

למעלה