כנראה שאלה מפגרת לגמרי...

כנראה שאלה מפגרת לגמרי...

איך אתם מנצלים את הזמן שלכם כשאין לכם שום דחף מיני ?? אתם מרגישים שהחוסר של זה מפנה לכם זמן לדברים חשובים יותר? ואם כן למה?

p019

New member
אתה מסתקל על זה מהכיוון הלא נכון

זה לא שלאדם א-מיני יש יותר זמן פנוי, אלה שאדם מיני מבזבז מזמנו היקר בגלל הדחף המיני. ואם נענה קצת ברצינות, לכל אחד מאיתנו יש עדיפויות על מה להשקיע את זמננו ומרצנו. יש שישקיעו אותו בעבודה, יש במשפחה ויש במשחקי מחשב - או טיולים בעולם. עבור אדם מיני נשאלת השאלה כמה זמן מושקע במרדף אחר מין. לשאול אדם א-מיני "מה אתה עושה עם הזמן הפנוי" זה כמו אדם שמעוד אוהב לבשל ישאל את אותה שאלה אדם שלא משקיע דקה בבישול ביום.

זה לא כ"כ פשוט

אני מרגיש כאילו שאני מציק לכם *blush* מקווה שאתם לא שונאים אותי... לבחור אם להשקיע את החיים בלהיות טבח או למשל... הממ... BODY BUILDER זאת בחירה. דחף מיני זה משהו שנולדים איתו (או שבעצם זה מופיע רק אחרי גיל ההתבגרות...) לא משנה אתה מבין למה אני מתכוון... יצר מיני מניע את האדם בדרכים שונות, בחורות יפות מתמרנות אותו אם אין לו מספיק שליטה, וכו' אבל אתם חופשיים מזה לגמרי. זה לא שיש לכם שליטה על היצר הזה, הוא פשוט לא קיים אצלכם. זה גורם לי לקצת קנאה וסקרנות... אני התחלתי לראות את הדחף המיני בתור חולשה בשנים האחרונות ואני רואה אתכם בתור אנשים עליונים מעלי מהבחינה הזאת. אתם נולדתם בלי חולשה שלרוב האוכלוסיה יש. או שאולי הדרך שבה אני רואה דברים קיצונית מדי. מראה משפיע על הדרך שבה אתם שופטים אנשים אחרים? עדין חיוך מבחורה יפה ישנה את הדעה שלכם בנוגע למשהו?

תלוי בבנאדם

אני לא חושבת שזו חולשה. אנשים מיניים הרי נהנים מה"חולשה" הזאת, זה חלק מהחיים של חלק מהאנשים. ולנו זה לא חלק מהחיים. מראה יכול להשפיע על הדרך בה אנחנו שופטים אנשים אחרים, וגם חיוך. עם זאת, קריצה שרומזת "בוא נעלה אליי הביתה, הלילה עוד ארוך" כנראה לא תעשה כלום לאדם א-מיני.

בלי להעליב...

באמת שאין לי כוונה להעליב אבל... זה היה משפט די... טיפשי. אפשר לאמר שנרקומן נהנה מסמים, זה דבר טוב שהוא ממשיך איתם? כמובן שאדם ממוצא לא מכור לסקס בצורה כ"כ קשה, אבל לדעתי גם מה שיש לי זה יותר מדי. חשבתם פעם על איך יצר מיני גורם לאנשים שלא אסקסואלים להתנהג מוזר?

p019

New member
בטח, איזו שאלה

הבעיה העיקרית שלי בגיל ההיתבגרות היתה שכל האנשים סביבי התנהגו מוזר ולא הבנתי למה. ולמרות שאני במצברוח די תוקפני כלפי מיניים כרגע (קורה לפעמים - כשנימעס מההתנהגות הביזרית הזו). אני בכל זאת מרגישה צורך להסביר. ברור שלאדם א-מיני היתנהגות מינית היא מוזרה. בעיקר כי אין לנו את הכלים להבין את מקור ההתנהגות. כדי להבין מה גורם לאדם אחר להתנהג בצורה מסויימת צריך שיהיה זיקה בסיסית לכיוון שגורם להתנהגות הנל. לדוגמה - אדם שמעולם לא הרגיש שהוא מעולץ לעשות משהו ע"י הדחפים הבסיסים שלו (אפילו אם זה לאחול שוקולד) לא יהיה מסוגל להבין מה עובר על אדם מכור לסמים. אבל מנקודת ראות של אדם מיני (וכיוון שרוב החברים שלי מיניים
כבר שמעתי את נקודת מבטם) זו אינה התנהגות מוזרה. אלו פשוט חלק מהדחפים הבסיסים שלהם. כמו להגיד שאדם שאינו מרחף באוויר מתנהג מוזר (העובדה שהגרביטציה זה דבר חיצוני לנו והדחף המיני זה דבר פנימי לאדם - לא ממש משנה עבוד האנלוגיה לדעתי). בכל מקרה - נראה לי שיש ארבה אנשים שאינם א-מיניים - ועדין לא מרגישים נישלטים ע"י היצר שלהם (ברמה של מכור לסמים לדוגמה). או אני לפחות מקווה כך בשבילם. לסיום: תפסיק להתנצל ולציין שאתה לא רוצה להעליב - ותתנסח בצורה יותר עדינה ונקיה. תודה

gabriel1349

New member
מה אתה משווה בכלל סמים למין?

אדם מיני ממוצע לא מכור ואובססיבי למין , מה גם שמין הוא לא דבר רע ומזיק למוח כמו צריכת סמים .

Xylophone

New member
עובדה שמלא גם לא נהנים מהחולשה הזאת

להפך הם סובלים ממנה מאוד כמו ממחלה ולא מוכנים להתמודד איתה- אלה הם האנטי סקס. יש הרבה מאוד אנשים כאלה מה שאומר שזה לא סתם הפרעה כול שהי והם צריכים טיפול.

Grom18

New member
זה לא מלא אנשים

קבוצת האנטי סקס זקוקה לטיפול - אם רק היית נכנסת לשם ורואה כמה שטויות ורעל הם מכניסים אחד לשני לראש. קבוצת האנטי סקס לא סובלת מהפרעה אלא התפיסה שלהם לגבי מיניות שגויה ומעוותת וכן אם הם סובלים ממשהו שקיים אצלהם - הם זקוקים לטיפול להשלים עם העובדה שזה מה יש להם וללמוד להנות מזה במקום להיות זקוקים למשהו ולהיות אנטי בלי סיבה הגיונית בכלל. ומה שלא יהיה זו קבוצה קטנה של פסיכים מתבכיינים שאף אחד בעולם לא מבין אותם וכל החיים בוכים כמה העולם אכזר ומושחט והם בעזרת האנטיות שלהם משלים את עצמם שהם חכמים יותר.

Xylophone

New member
אני מבינה אותך

תמיד הבנתי אותך איכשהו. אני מכירה את התאוריה הזאת. הרבה פעמים אמרו שמין גורם למלחמות אלימות וכדומה. ובשנים קדומות יותר מלחמות יכלו לפרוץ אפילו בגלל אישה יפה של מלך אחד שמלך אחר חושק בה ראו מקרה המלכה הלנה או הלני לא זוכרת והסוס הטרויאני. זה מה שחושבים באנטי סקס- יש אתר כזה פעם אני חושבת שאפילו נתתי לך קישור. תחפש בגוגל אם אתה צריך אותו. רק אל תתנפלו גם עליי בגלל זה טוב. אני לא בדיוק אנטי סקס אבל חושבת שיש בזה משהו שאנשים בלי דחף מיני עליונים יותר. איכשהו זה נכפה על אנשים הדחף הזה מהשד יודע מי. מי לעזזל המציא אותנו ושם בנו את כול הדחפים ולמה הוא לא שאל אותנו לפני שהוא עשה את זה. מכעיס לא? ועכשיו בכלל זה הגיע לממדים שבכול פינה יש תפרסומות דוגמת- למורה שלי יש גב מה זה סקסי- של אייקיו (עלק ממש אייקיו
) לא הייתי אומרת שאלה אנשים עליונים ומפותחים- ממש להפך. תראו למה העולם הפך.

בבקשה... *פרצוף רציני*

אל תקשרי אותי למטורפים האלה. האתר האחרון ששלחו לי על "אנטי סקס" היה מלא באנשים מטורפים (לדעתי לפחות) שבשבילם עולם מושלם הוא עולם שאין לאנשים בו דחף מיני בכלל, הם רוצים לסרס "מוחית" את כל האנשים בכוכב. לי לפחות זה נראה כמו רעיון חולני. ראית את הסרט בשם Equilibrium ?? הסרט עוסק בעולם עתידני שבו זה בניגוד לחוק לחוות רגשות, כל מי שלא לוקח את הסם המיוחד שמבטל רגשות בקביעות כל בוקר נהרג מיד אחרי שהוא נתפס. (ויש כוח משטרה מיוחד כדי לעלות על "פושעי רגשות" כאלה) הסרט ציין משהו די ברור, (לי לפחות זה היה ברור) אם לאנשים לא יהיו רגשות אז מה הטעם בלחיות? כל בוקר לקום וכמו מכונה ללכת לעבודה, לחזור הביתה ולישון. היה שם ציטוט שדי אהבתי (למרות שאני בטוח שאני לא זוכר אותו במדויק) Human emotions may create wars, but it is a sacrifice I accept gladly למרות שאני סקרן איך זה לחיות לי דחף מיני אני נוצר את הרגשות האנושים שלי ולא היתי מוכן לוותר עליהם בעד שום דבר שבעולם. אני בטוח שלמרות שאתם אסקסואלים אתם עדין מסוגלים לחוות רגשות כמו שמחה ועצב. (תקנו אותי אם אני טועה) למרות שאני חושב שדחף מיני מצמצם את השליטה העצמית שלי אני לא הייתי רוצה לכפות את ההשקפה הזאת על אחרים.

Xylophone

New member
לא ראיתי את הסרט

אני גם לא בדיוק עיינתי ברצינות באתרים של אנטי סקס כי מעבר לרעיון עצמו זה לא ממש מעניין אותי- אז לא היה לי מושג מה הולך שם
אני חושבת שאתה צריך לעשות מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה להיגמל מסקס- תיגמל ממנו. אם אתה רוצה לחיות איתו רק ברמה נורמלית- אז תטפל בזה גם ותגיע איכשהו למצב שאתה רוצה. אם צריך אפילו בעזרת עזרה מקצועית כמו שתמיד אומרים פה. בקיצור- תעשה מה שאתה רוצה. כול דבר שתבחר היה נורמאלי לא משנה מה אחרים יגידו ולא משנה אפילו מה אנשי מקצוע כמו פסיכולוגים יגידו.

p019

New member
דחף מיני לא שווה לרגשות

די ברור שרוב מוחלט של אנשים בעולם יסכימו שאין תעם לחיות בלי רגשות - אם כי סביר להניח שזה קשור לאיך שאנחנו בנויים - יכול להיות לחיים אינטיליגנטים אחרים יראו את הדברים אחרת. אבל אני לא רואה שום בעיה בעולם בלי יצר מיני. אם כי כמובן שאני מתקוונת לאולם שבו כל האנשים פשוט נולדו א-מיניים - ולא סורסו או הוצאו מחוץ לחוק. ודרך הגב - אנחנו גם מסוגלים לחוות אהבה - זה פשוט לא מגיע עם צורך לגעת באדם.

Tristitia

New member
אני ממש מקווה

שההורים לא הכניסו לך שטויות לראש. ובלי לפגוע באף אחד נראה לי את ובמיוחד ערפד טהור זקוקים לטיפול ושינוי בגישת חיים... חבל לחיות עם תחושות והרגשות כל כך שליליים על מין. את יכולה לבקר ולשאול מה ניהיה מהעולם ומה התקשורת עושה ומנפחת (ואגב יש המון מחלוקות וביקורות על מה באמת קורה בעולמנו ואיך הכל ממוסחר ומוכר באמצעות דברים מיניים- זה מעצבן הרבה אנשים - גם מיניים - לא לשכוח שחלקם עם ילדים ואלה שרוצים לתת חינוך נורמלי לילדים שלהם, הם לא יחשפו אותם למיניות מהסוג הזה מגיל 0) זה הצד המכוער של מה שעשו ממין. אבל יש גם צד יפה שאני בתור א-מינית אמנם לא מרגישה וזקוקה , אבל יכולה להבין למה זוג אוהב למשל ירצה קירבה פיזית אחד לשני... זה לא יפריע להם לחיות, זה לא יטריד את מנוחתם , ההפך זה אפילו יתן להם תחושה טובה וסיפוק. בנתיים , למי שמפריע העולם ואיך הוא נראה ופועל זה לך ולערפד - ככה שזה מראה בדיוק למי יש בעיה מבין כולם. (סליחה על הישירות והחוצפה זה רק לטובתכם, לא שבכלל תקשיבו ...)

אולי...

אני אוהב את העולם כמו שהוא אני פשוט חושב שהחולשה הזאת "שלי" (לא של העולם) עושה לי צרות... אבל... אולי את צודקת, אולי אני באמת מגזים. פתאום אני מתחיל לחשוב: "אם אני שוכב עם א-מינית זה אומר שאני לא צריך לדאוג להנאה שלה?" לא משנה... סתם מחשבה סוטה שלי... *blush* נ.ב. אין צורך להתנצל, יחסית לאחרים אתם מדברים איתי בנימוס מטורף.

korpiklaani

New member
???

ליחסים מיניים יש 3 מטרות : 1.להכנס להיריון 2. ביטוי אהבה והעמקת קשר זוגי רומנטי ורגשי כאחד. 3. הנאה. לא צריך להיות מומחה בעיניניים מיניים בכדי לדעת זאת. יש דברים שליליים במין אף אחד לא יחלוק על דעתך. אבל לומר שמישהו דחף לאנשים משהו שהם לא רוצים? למה ? אנחנו מדברים על הנאה במיניות לא על אונס. לומר שאנשים א-מינים הם עליונים מאנשים מיניים? - זו לגמרי תפיסה מעוותת ולא בריאה. חבל שאת מרגישה ככה ולא עושה כלום בנידון. באמת חבל ואני לא בא לפגוע או משהו.

Xylophone

New member
אה סליחה שכחתי את החוקים פה

אסור להביע דעות שונות מהדעה הזאת המקובלת על רוב חברי הפורום. טוב סליחה, אני לא אעשה את זה יותר. מבטיחה. מצתערת עם פגעתי בנקודת טורפה.

Xylophone

New member
תשובה קצת יותר רצינית

כי אני לא יכולה לראות טעויות גסות כאלה ולא לתקן אותם. מלכתחילה למין הייתה מטרה אחת בלבד- הכנסות להריון, לידת ילדים ובקיצור המשכיות הדור אתה ציינתה את השימושים של מין מין כיום- המטרות שלו כיום. אף אחד לא יכול באמת לדעת למה מין נוצר אבל ההנחה השולטת היא שהוא נוצר להמשכיות הדור. כיום יש קבוצה מסויימת- קרישנאידים- יש אפילו כמה באריאל פה בארצנו שמקיימים את המסורת הישנה ומקיימים יחסי מין לצורכי הולדת ילדים בלבד. לא בשביל הנאה. כי הדעה שלהם היא שבשביל כך מין נועד. בקשר לשאר- זה פילוסופיה- מחשבות למה בני אדם קיימים ומה המטרה שלהם בחיים. אז אני מניחה שאין לזה במה פה בפורום.

Xylophone

New member
אפשר לראות את זה בבעלי חיים

הם מקיימים יחסי מין למטרות התרבות בלבד. והם נוצרו קודם. ועל בסיסם כבר נוצרו בני אדם. מלחתכילה בני אדם באמת היו אמורים להתרבות הרבה כדי למלא את כדור הארץ. כי בני אדם היו מאוד מעטים לעומת היום. ויש את האלמנט הזה בתחילת כול דת של- "פרו ורבו" המפורסם. כיום בני אדם התפתחו טיפה יותר מעל רמת בעלי חיים (למרות שלא כולם
). העולם התמלא עד אפס מקום- אבל החשק לא עבר ואמצעי המניעה הומצאו (הם היו קיימיםאגב גם בתקופות קדומות יותר רק פחות נפוצים ובצורות שונות משאנו רואים היום) אז כתוצאה מכך אנשים התחילו לקיים יחסי מין להנאה ולהולדת ילדים ולעיתים להנאה בלבד. פעם גם אחוז התמותה היה גבוהה יותר כך שללדת כול שנה לא היה יותר בפועל כול כך הרבה. היופ זה פשוט בלתי אפשרי- אבל את החשק אי אפשר לעצור. מה שרק מראה עד כמה לבני אדם אין שליטה על מה שקורה להם. ועד כמה הם קורבנות של נסיבות מוכתבות להם.

p019

New member
תיקון קטן

הייתי מנחשת שרוב (אם כי אולי לא כולם) של בעלי החיים מקימים יחיסי מין כי יש להם דחף לזה. בניגוד לכל סירטי האנימציה - המחשבות של רוב בעלי החיים בסיסים ביותר. אני לא יודעת כמה זבוב או דג מביינים את התוצאה של מעשיהם.

למעלה