כנראה שאלה מפגרת לגמרי...

Limbonic Art

New member
דיון?

אמרתי מה שהיה לי לומר והיא אמרה מה שיש לה לומר ואני לא באתי לומר לה שאני לא מבינה את אלה שכן מקבלים סטוצים , היא כן אמרה שהיא לא מבינה וזה טיפשי. זכותה המלאה , אבל עדיין ככה אני חושבת ויש לי זכות מלאה ושליטה מלאה לבחור את סוג האנשים שאני מסתובבת ומתחברת אליהם. מבחינתי -מי שעושה ממין משהו זול כמו סוג של מסחור בכל פרסומת או אין בן זוג "אז שוכבים עם כל העולם" זה זול ומגעיל מבחינתי... זכותי או לא?
אבל עכשיו אפשר לבוא ולומר לי -שזה מתוך הנאה ומנחם ומחפשים חמימות ולא צריך להתנזר כל עוד אין בן זוג ומה איכפת לי מה הם עושים.. אז האמת לא איכפת לי , אבל מעדיפה אנשים כאלה רחוק ממני. בתפיסה שלי בלי להיות מינית- זה משהו ששייך לזוגיות ומשהו אינטימי שסטוצים הורסים את שמו הטוב (האמת אני רואה את זה באופן יותר מנותח ומפורט אם כי מעדיפה לשמור זאת לעצמי). זו לא רק תפיסה שלי, ולא אמרתי חלילה שמישהו לא נורמלי בגלל זה. שוב, זו התפיסה שלי בנושא , אף אחד לא חייב לחשוב כמוני ואני לא חייבת לחשוב כמו אחרים

Tristitia

New member
חחח לא רק דעתך../images/Emo13.gif

בעבודה יש לי חברה בת 32 נשואה עם ילד בן שנתיים. לא מזמן באמת יצא לי לדבר איתה על משהו דומה והיא אמרה לי שהיא לא מסוגלת להבין איך אנשים מקיימים סטוצים עם אדם שהם בקושי מכירים ושזה מגעיל ובלתי מובן לה. מה שנקרא יש אנשים שעושים את זה מאהבה או לא עושים בכלל. ויש כאלה שכנראה לא יראו אהבה אף פעם בקצב שהם מחליפים במיטה כמו גרביים או תחתונים
שיבושם להם

יש דבר כזה...

קוראים לו תשוקה. באנגלית LUST אם אני זוכר טוב... שמעתם על זה?? אני מאז שאני זוכר את עצמי ראיתי סקס בתור מעשה של תשוקה, לא של אהבה.

IS IT

או שזה בעצם דבר טוב... אל תנסה להבין רגש שאתה לא יכול להרגיש (מקווה שלא התגרתי יותר מדי)

Limbonic Art

New member
אין קשר להיותי א-מינית או לא.

כל האנשים שאני מכירה ויש לי איתם קשר כזה או אחר, ברובם, הם מיניים מכל הסוגים (הומואים /לסביות/ דו מיניים/ סטרייטים) וגם להם יש דיעה שלילית על "סטוצניקים" ולא, אותם אנשים רחוקים מלהיות דתיים
כל אחד רואה את הדברים אחרת ובכל אופן לא קראתי לאותם אנשים לא נורמלים. חוסר נורמליות זה משהו אחר לגמרי...

queen helen

New member
אבל את אמרת שהם לא נורמליים

ציטוט שלך: לגבי אנשים סטוצניקים שסתם מקיימים יחסים עם כל מיני אנשים מזדמנים לשם הנאה בלבד . אני חושבת שזה סתם מרוקן את האנרגיות שלהם והם לא משיגים שום דבר בזה מלבד הנאה רגעית וריקנית .. אבל חיים שלהם- ולסוג כזה של אנשים אני לא מתקרבת גם עם לא ישארו לי בכלל מכרים (מה שלא יקרה אף פעם, כי משום מה בקטע הזה יותר קל לי למצוא נורמלים, אולי בגלל שאני בכלל לא מתמצאת בתקשורת , אלא יותר בלהכיר אנשים במציאות) בכל מקרה - גם לי סטוצים לא עושים את זה (בלשון המעטה), אבל לשלול אדם רק בגלל פרט אחד או לחשוב שאת טובה ממנו בגלל זה, את זה אני לא מקבלת! חוצמזה - שבת שלום!

Limbonic Art

New member
בשם כל הרוחות והשדים- זכותי לבחור את האנשים

שאני מסתובבת איתם ולשלול מי שבא לי בתור ידידי /חבריי . אני שוללת גם מסוממים ושיכורים ועוד כמה שמבחינתי הם גבול הטעם הטוב ומעדיפה חברים מסוג אחר. כל אחד והגבולות/ העדפות שלו! ומבחינתי כן -יותר נורמלים אנשים שעושים זאת מאהבה , מאשר כאלה שסתם - אבל עדיין לא קראתי להם לא נורמלים במפורשות (למען הסר הספק אני גם לא חושבת שהם לא נורמלים, אלא אם כבר דברים אחרים
) אה! ולא אמרתי שאני יותר טובה מהם- אולי רק בנושא הזה כן
חוץ מזה נורמליים או לא - היום אני הולכת לראות את האמא של הלא נורמלים בהופעה - זה יותר מעניין אותי כרגע

snoopytush

New member
איש בעולמו יחיה

יחסית לפורום של אמיניים זה היה שרשור ארוך על מיניות... לי למען האמת אין בעיה עם אנשים שאוהבים מין בעיקר אבל בתור אמינית שמעניינת אותה רומנטיקה ואהבה ופחות סקס לא נוח לי כשאנשים מתחילים איתי . אבל מעבר לזה איש בעולמו יחיה.
עדיין לא ראיתי שישתמשו בסמיילי הזה : )

למעלה