אני חושבת שיש פה
בקרב בלוגרים מסויימים תפיסה מוטעית ביסודה על תפוז, על הבלוגים ועל מה שנקרא "זכויות יוצרים". אבל כאמור, לא אני היא האישה שתעמיד את הדברים על דיוקם. כפי שכבר הזכרתי, אני מאוד מקפידה על שמירת זכויות יוצרים וזה דבר חשוב ביותר בעיניי. אין לי כוונות לפתוח דיון על מדוע ולמה לא נכון לדעתי "לבקש אישור" לפרסם רשומה שנכתבה בתפוז, במקום אחר בתוך תפוז. יכולתי להסביר לך באריכות איך זה יפגע בעבודה, באיכות שלה, בזמינות שלה, בהגיון שלה ועוד הרבה רבדים אחרים אבל כאמור - אין לי עניין ואני ממש לא חושבת שאני צריכה. אני מסכימה לגמרי עם המדיניות של תפוז בעניין הזה, כך שלשמחתי אין לי ניגוד אינטרסים פנימי. כל העניין הוא סערה בכוס מים, והיתרון היחידי שאני יכולה להעלות בדעתי שיצא מכל הסיפור הוא פרסום נהדר לערוץ בעלי החיים, וכמובן לבלוג שעורר את כל הדרמה. וזוהי הוכחה נוספת שבכל דבר רע יש גם קצת טוב. מה שבעיניך "כדאי" בעיניי לא רק מיותר אלא ממש בלתי סביר בעליל. ומכיוון שההגדרה של "כדאי" היא הגדרה סובייקטיבית שנתונה לפרשנות, אנחנו ניאלץ להישאר עם מה שחוקי או במלה אחרת "מותר". ההגדרה של סביר גמישה גם היא, בעיניי למשל סביר שאפסיק לעסוק בנושאים הקשורים לעבודה בשעה תשע ורבע בלילה, ולכן אאחל לילה טוב והמשך שבוע נעים. לילה טוב !