$$$$ כעת לדיון בנושא הקמצנים הכרוניים $$$$

אישון36

New member
הבנתי שהזיוף עולה על המקור

או לפחות לא נופל ממנו. אז למה לקנות מקור ? וחוץ מזה לאן את רוצה לנסוע עם המזוודה ? אישון. תיק או תיק.

אישון36

New member
מי דיבר על זולים

שהכושי אומר 20 אירו תגידי לו.....מינימום 35. שהוא יגיד טיוון תשאלי צ'ינה ? אישון. ככה זה יצא גם חיקוי וגם לא זול.

duotone

New member
יש לי רק מילה אחת להגיד

בונקר.
ובפירוט, הוא חסכן נכון, אבל לא בקיצוניות של המילה. הוא לא חוסך עלי. הוא ישאיר טיפ במסעדה, אנחנו קונים מה שאנחנו צריכים ורוצים בשביל עצמנו. אבל ללא מסעדות יקרות, ללא פזרנות בקניונים.. אנחנו מודעים לכך שיש לנו עוד כל מיני פרוייקטים לפנינו שדורשים משאבים ומן הסתם הם חשובים יותר מהנהנתנות של הרגע. כמו שאמרו קודם קיצוניות לא טובה לשום כיוון.

זכוכיות

New member
אנחנו קמצנים רצח עכשיו...

אנחנו לא נתמקח עם אף אחד, כי אנחנו לא קונים כלום מעבר למוצרי בסיס... קפה? בבית קפה כאילו? הצחקת אותי
אבל מותר לנו, אין לנו גרוש...

אחרי שעברתי על כל השרשור...

(הקטן, עדיין), ואחרי שקראתי את התגובות שלך למה שכתבו לך בפירוט, ובלי לחוות דעה על הנושא עצמו אני רק אומר, בפרפרזה על משפט ידוע מהסרט "הטוב, הרע והמכוער" ש-"אם יש לך שאלה - תשאלי במפורש, אל תעליבי את האינטילגנציה שלנו". בתודה מראש, לא משתמש מסניף.

bellab21

New member
מעניין כשאני אמרתי את זה לפני שבוע

היא רצה לבכות לאימא אווזה ומחקו לי את ההודעה

באז באז בוא תראה משהו חשוד-

קרא את תגובת "לא משתמש מסניף", לאחר מכן קרא את תגובתו"bellab21" . כעת קרא את הקישור לתגובה של מישהו מפה שהגיב אלי כצפוי, בניסיון להקניט אישית וללא סיבה, בנושא אחר שהעלתי פורום סקס. לאחר מכן תאמר לי בבקשה מהי הדיאגנוזה שלך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=57&msgid=97358911

באז באז

New member
באז באז, גשש בלש בפעולה

רק כשיש קטינות בסביבה... נו מה את רוצה? אז הוא למד משפט והעתיק אותו לפורום אחר. את צריכה להיות גאה בטרול שלך, הוא לומד ומתפתח, יום אחד הוא עוד יהיה ברבור יפיפה... גבירותי ורבותי, עדכון! כבר אין כמעט מחסומים, כבר מרגיש חופשי להגיד לה כמה אני חושב עליה. ומבסוט מהתגובה המחויכת שלה.

magenta73

New member
יופי באזי

עכשיו תורי לתת עידכונים. י' לא בתמונה יותר כי הוא עיצבן אותי. השכן לא בתמונה יותר כי הבנתי שעדיף לי להשאיר את זה חברי וכייפי כמו שזה. אקיצר - הדובי ניצח. בנתיים לא היה סקס, כי יש מחזור (מה שמסביר את חרמנות שנפלה עלי) אבל אנחנו נפגשים לנו מידי פעם ו.... נחמד לי.

אישון36

New member
לא יאומן

את רוצה להרוג את הדובי מלב שבור. מה עוד שאני הרווחתי את הסיפוק שלי (דרכך) או אולי את הרווחת את הסיפוק שלך (דרכי). אישון. אני ניצחתי.

אישון36

New member
מדהים

הרי מדובר בסוג של מוכה גורל שאחרי שנפרד מחברה לשעבר כמעט התאבד וכבר שנתיים שהוא לא בקשר עם איש. והיא שמציגה את עצמה כרוצה סטוץ קל ומהיר. אז ברור לי שהוא קורבן מסכן ודל (ניסיתי להקריב עצמי במקומו) אבל לא - היא תעלה אותו על מזבח התשוקה. אבל השאלה היא אחרת, אם בשביל סטוץ קל ומהיר היא מתכוננת 3 חודשים מה קורה שהיא מחפשת זוג נעליים ? היא עוד מעט תגיע כבר לגיל 80 הכול שם מלא כורי עכביש והיא עדיין דנה באם כן אם לא ועם מי. יאללה תני לו בראש, הוא יתאבד ותעברי לבא אחריו. אישון. היה מוכן לנתינה ללא תנאי.

למעלה