ובפירוט, הוא חסכן נכון, אבל לא בקיצוניות של המילה. הוא לא חוסך עלי. הוא ישאיר טיפ במסעדה, אנחנו קונים מה שאנחנו צריכים ורוצים בשביל עצמנו. אבל ללא מסעדות יקרות, ללא פזרנות בקניונים.. אנחנו מודעים לכך שיש לנו עוד כל מיני פרוייקטים לפנינו שדורשים משאבים ומן הסתם הם חשובים יותר מהנהנתנות של הרגע. כמו שאמרו קודם קיצוניות לא טובה לשום כיוון.
(הקטן, עדיין), ואחרי שקראתי את התגובות שלך למה שכתבו לך בפירוט, ובלי לחוות דעה על הנושא עצמו אני רק אומר, בפרפרזה על משפט ידוע מהסרט "הטוב, הרע והמכוער" ש-"אם יש לך שאלה - תשאלי במפורש, אל תעליבי את האינטילגנציה שלנו". בתודה מראש, לא משתמש מסניף.
קרא את תגובת "לא משתמש מסניף", לאחר מכן קרא את תגובתו"bellab21" . כעת קרא את הקישור לתגובה של מישהו מפה שהגיב אלי כצפוי, בניסיון להקניט אישית וללא סיבה, בנושא אחר שהעלתי פורום סקס. לאחר מכן תאמר לי בבקשה מהי הדיאגנוזה שלך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=57&msgid=97358911
רק כשיש קטינות בסביבה... נו מה את רוצה? אז הוא למד משפט והעתיק אותו לפורום אחר. את צריכה להיות גאה בטרול שלך, הוא לומד ומתפתח, יום אחד הוא עוד יהיה ברבור יפיפה... גבירותי ורבותי, עדכון! כבר אין כמעט מחסומים, כבר מרגיש חופשי להגיד לה כמה אני חושב עליה. ומבסוט מהתגובה המחויכת שלה.
עכשיו תורי לתת עידכונים. י' לא בתמונה יותר כי הוא עיצבן אותי. השכן לא בתמונה יותר כי הבנתי שעדיף לי להשאיר את זה חברי וכייפי כמו שזה. אקיצר - הדובי ניצח. בנתיים לא היה סקס, כי יש מחזור (מה שמסביר את חרמנות שנפלה עלי) אבל אנחנו נפגשים לנו מידי פעם ו.... נחמד לי.
הרי מדובר בסוג של מוכה גורל שאחרי שנפרד מחברה לשעבר כמעט התאבד וכבר שנתיים שהוא לא בקשר עם איש. והיא שמציגה את עצמה כרוצה סטוץ קל ומהיר. אז ברור לי שהוא קורבן מסכן ודל (ניסיתי להקריב עצמי במקומו) אבל לא - היא תעלה אותו על מזבח התשוקה. אבל השאלה היא אחרת, אם בשביל סטוץ קל ומהיר היא מתכוננת 3 חודשים מה קורה שהיא מחפשת זוג נעליים ? היא עוד מעט תגיע כבר לגיל 80 הכול שם מלא כורי עכביש והיא עדיין דנה באם כן אם לא ועם מי. יאללה תני לו בראש, הוא יתאבד ותעברי לבא אחריו. אישון. היה מוכן לנתינה ללא תנאי.