$$$$ כעת לדיון בנושא הקמצנים הכרוניים $$$$

Old Girl

New member
דווקא הכי יפה עצבן אותך?

תלמדי לשלוט בעצבים, זה לא פרודוקטיבי

magenta73

New member
חחח

בדיוק ראיתי שהוא שלח לי אסמס הזוי אתמול בלילה, אז אולי נסלח לו...

יקירי, מה הבעיה, מה לא היה מפורש בשאלה?

לא ברור לי מדוע בישרת בבטחון רב שאני מעליבה את האינטיליגנציה של גולשי הפורום. ובכלל מדוע אתה מדבר בלשון רבים. בתודה מראש, פרי פתאל

אישון36

New member
לא יודע לגבי קמצניות כרוניות.

בעיני זה לא ממש משנה. היא קמצנית ? שלא תקנה לעצמה כלום. אני קונה לעצמי מה שאני רוצה. אבל את מדברת על זה שהוא לא יקנה לך. לא לעצמו. עכשיו זה מפריע לך ? כי הוא צריך לקנות לך.............לא יודע אולי את צודקת. אבל אני יכול לומר לך שלהפוך קצמן ללא קמצן זה כמעט בלתי אפשרי ומתסכל. אישון. קמצן ? לפעמים.

sagi26

New member
הדיעה שלי בנושא

אני מרוויח לא רע כי אני גם רקדן וחשפן אז הכסף בא במזומן ויש לי עוד 2 חדרי כושר ככה שיש לי אפשרות לחגוג אז וואלה חגגתי המון וקניתי המון בגדים ונעלים ומסעדות ובתי קפה וחגיגות על ימין ועל שמאל יום אחד עשיתי סדר בארון שכבר לא היה לי מקום פנוי, אז ראיתי שיש בגדים שלא זכרתי אפילו שקניתי, והבנתי שלא הגיוני סתם לזרוק כסף . אני לא אומר שצריך ללכת עם אותו בגד דהוי 4 שנים אבל לא הגיוני שאם יש לי 4 נעליים אני יקנה את הנעל ה5 כי זה סתם ביזבוז של כסף. כן לחיו ת ולחיות טוב אבל לא לבזבז סתם משיעמום או מתאות קניות או תאוות ביזבוזים זה הדיעה שלי. ותמיד טוב לשים קצת כסף לתקופה פחות טובה או לקניית דברים יותר רציניים כמו אוטו , בית, לימודים, וכו.

למעלה