כפיר אפשטיין ב
אנשים

כפיר אפשטיין ב../images/Emo43.gif אנשים

אופנה לכל עונות השנה עופר, מעצב הבית בחברת עונות יתארח בפורום אמהות ומרזות במהלך היום. בואו לשאול אותו שאלות בנושא חברת עונות, אופנה וטרנדים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1892&msgid=110257832
הערב ב-18:00, כפיר אפשטיין יתארח בבלוגTV וישיב לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום הרשמי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1851&msgid=110162811
דברים שרציתי לומר האם יש משהו שרציתן לומר לאמכן / בתכן ולא העזתן
אולי הגיע הזמן לכתוב לה מכתב
בואו לספר לאמא חוויה שזכורה לכן לטובה מילדותכן , לספר לבת סוד ששמרתן... או כל דבר אחר המכתב המרגש ביותר יבחר על ידי הנהלת הפורומים ויזכה את הכותב/ת בספר המקסים חיים על דלת המקרר - מאת הסופרת אליס קייפרס | מודן הוצאת ספרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1901&msgid=110239676

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gifלמקרה שאני אפרסם היום../images/Emo9.gif

אז החלטטתי בכול זאת לפרסם קצת ספויללרים.
אני כבר יכולה לומר לכן שזה הולך להיות פרק די..רגשני
קיצ'י
...ובטח תרצו להרוג את טל.
"השמנת יקירי" היא אמרה בשקט וטפחה על בטנו של בנה באהבה. דני פלט חיוך והשיב "למה כולם אומרים לי את זה? באמת התנפחתי עד כדי כך?". "כן, זה משמעותי...סתם, אני צוחקת" אמרה אימו וחיבקה אותו קצרות. אליס צחקה ואמרה מאחוריה "אתה נראה כמו אבא שלך, בלון".
"יכול להיות שאת טיפשה, על עצם המחשבה שלך שאני פחדנית?" שאלה טל בכעס. היא ציפתה שאליס תדחה אותה, או שתתרגז על דבריה החצופים. היא יכלה להודות בעצמה, בינה לבין עצמה, שהיא די הגזימה בתגובתה.
או-או
...מישהיא לא יכלה לשמור על הפה שלה><
טל ניערה את ראשה ואמרה "תפסיק כבר, תתעשט! אני לא מעדיפה את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך, את מי שאתה. אני לא אוהבת את ההוא ששם רק רק כדי להיות מפורסם"
אני מקווה שייצא לי לפרסם היום-זה לא המחשב שלי עכשיו-נראה אם יותר מאוחר אני אעלה על המחשב
בוט.

גרבע

New member
לכולם../images/Emo27.gif

יצאו כפתורים חדשים D: המחשב שלי שווק חיים ויש לי טונות שיעורים אז אולי אני אפרסם מחר משיעור מחשבים D:!! אוך יש לי מבחן בהיסטוריה >< אני עפה..

גרבע

New member
אעא!יו אני מתה לקרוא!

אבל מבחן בהיסטוריה עוצר אותי >< מוות!

Lior1590

New member
תפרסמי היום בבקשה!!!../images/Emo9.gif

אני מתה לקרוא את זה כבר!!!

Lior1590

New member
עכשיו שמתי לב לזה...

אבל הוא דני ג'ונס! את צריכה לרשום 'דני ג'ונס המפורסם' ולא 'אני לא אוהבת את דני ג'ונס, אני אוהבת אותך...' הרי הוא דני ג'ונס... זה לא לרעה.. אני לא התכוונתי להעליב.. זה סתם הצחיק אותי מאוד כל הקטע של דני ג'ונס...

butbut

New member
חח אבל מי אמר שהיא אמרה את זה לדני../images/Emo35.gif

אולי היא הצהירה על אהבתה בפני מישהו אחר...

m i c k e y 15

New member
אני הבנתי...שהיא אומרת יעני

טוב עזבי לודעת להסביר אני דפוקה XDD הרגע הבנתי אחרת חחחח בערך.. כיאלו לא את הדני ג'ונס המפורסם אלא את דני ג'ונס האמיתי, זה שהיא מכירה..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמי אמר שהיא לא?../images/Emo98.gif

אני כמעט בטוחה שזה דני.. *ואם לא..פאדיחה..XDD*

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo69.gif

אז מה עכשיו היא אוהבת את דני? יופי אחריי שעשתה מדאגי מרק של אסם><
תודה בוט!! ומחכה כבר לפרק הבא![שאני מקווה מאוד שהוא יהיה היום..
]

butbut

New member
סורי עך האיחור אבל עדיין היום שלי

אז אני מפרסמת עכשיו

למעלה