כפיר אפשטיין ב
אנשים

GalJudd

New member
../images/Emo207.gif בנות עזרה..

אם למישהי יש את הקליפים של: The ballad of Paul K Five colours in her hair You've got a friand (כן זה עם הילדים..) שתעלה אותם להורדה בבקשה ^__^ תודה:)

../images/Emo207.gif התוכית שלי מתה!!! :((((((((((

דורי שלי :<<<<< (לאחרונה גם נוספו לה שם אמצעי ושם משפחה- דורי לי פוינטר .....) והכי גרוע!! אני מצאתי אותה!!!! :( T_T מסכנה..... מתוקונת שליייי אוףףףףףףףףף כואב לי עליה T______________________T מסכנה שליייייייייי :(((((((((( T_T

גילולית

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo201.gif

אוי איזה עצוב...לא נורא אבל בסוף כולם מתים (אני לא טובה בדברים כאלו כפי שאת רואה
) אבל היא בטח הייתה זקנה והיה לה קשה לעוף והכל אז היא סבלה אז אולי עדיף לה ככה.. ועכשיו היא יכולה לעוף בחופשיות איפה שהיא לא תהיה!!(אמרתי לך שאני לא טובה בדברים כאלה..) מקווה שתרגישי טוב יותר..

M C F L Y 1

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוויי . אני לגמרי מביינה אוותך גם לי יש תווכי
איך היא מתתה ?

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo163.gif

מסכנונה... מבינה אותך גם לי הייתה כלבה והיא מתה
אני לא זוכרת ממה טוב נו הייתי קטנה..[בערך בת 3 אבל הינו מחוברות...אני חושבת לפי מה שאני זוכרת] משהו שכבר שאלו איך היא מתה??

עדן XD

New member
אוי..../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

כ"כ מכירה את זה, גמלי זה קרה...
חשבת אולי לקנות תוכית חדשה? , לי זה שיפר את ההרגשה. תנסי
, יהיה טוב

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo201.gifגם לי זה....ועוד של בתדודה שלי

גרוווע יותר
הם טסו לאמריקה אז השאירו אותם אצלנו ואחת היה לה גידול בתחת ואני כזהבאה למרפת ורואה מרחוק משו בתחתית של הכלוב ושחור מסביב ואני קולטת שהיא מתה ונמלים באו אליה
זה היום איום ונורא!! לא ידעתי איך להגיד להם אבל הם אמרו שזה בסדר והיא מילא היתה צריכה למות >< מצטערת על כך מאוד!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo10.gif

לא נורא.. קורה..
אני לא יודעת כ"כ מה להגיד אז.. אני רק אתן חיבוקים!!

just orr

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לצערי, אני מבינה אותך... מממ... זה יעבור.

Sharon Kez

New member
אוייש ../images/Emo10.gif אני ממש

מצטערת בשבילך!!! מקווה שתרגישי יותר טוב בקרוב <:

OneStepCloser

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo113.gifמקפליי בראש 1../images/Emo113.gif../images/Emo37.gif

מקפליי-פוד יש לכם אייפוד? חולים על מקפליי? אז אתם פשוט חייבים להשיג לעצמכם סקין מקורי ורשמי לאייפוד של הלהקה. הסקין, שמעוצב ברוח אלבום האוסף החדש של מקפליי (והאמת היא שהוא נראה לא משהו), מוצא לרכישה באתר הרישמי של הבנים, בכתובת http://www.mcflyofficial.com . ומה עושה מי שיש לו נגן MP4 ולא אייפוד מקורי? חוסך כסף וקונה את אוסף הקליפים החדש של מקפליי, שיצא לאחרונה על DVD. רכישה הרבה יותר משתלמת, לדעתנו.
התמונה ששמו
פירסמו תמונה שלהם בקוראים כותבים, כי ילדה אחת ביקשה. את התמונה ששמו אני אצרף בהודעה אחרת.
מקפליי מקום 1 [
] בטופ 10 D:
בכל זאת תמשיכו להצביע להם, פה: http://www.tapuz.co.il/rosh1

OneStepCloser

New member
../images/Emo113.gifהתמונה שהקדישו למעריצהD:

ואני חייבת להוסיף
. טוקיו הוטל [שוב
] על השער
.

McFly rullz

New member
../images/Emo69.gifנכון...אבל אבל הם מקום ראשון../images/Emo70.gif

וראיתם מה הם כתבו?!!?
(והאמת היא שהוא נראה לא משהו), מזה החרא הזה?>< סתומים. כל היום התלהבתי((:) תודה נסטי=]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifלא נמאס להם מהתמונה הזאת?XDD

בכל זאת היום שמו שתי תמונות!!
תודה!!
וטוקיו הוטל עוד פעם על השער!! אוףף מה יש להם להגיד עליהם כבר? על זה שייצא די וי די חדש? בשביל זה צריך שער? לא משנה שיהיה להם בכיף..

למעלה