כפיר אפשטיין ב
אנשים

OneStepCloser

New member
הם לא שמו הרבה את התמונה הזאת..

רק פעמיים... טוב...זה אולי כי הם לא פירסמו עליהים כלום במשך שבועיים?! XD
זהו#@^$%& כמה פעמים אפשר?!
יאללה, שיפרסמו גם שער של מקפליי לרגל יציאת הדיוידי שלהם XD ובקשהD:

OneStepCloser

New member
ממ..

לא יצא מובן XD כשכתבתי את זה-'
זהו#@^$%& כמה פעמים אפשר?!
' התכוונתי לשער של טוקיו הוטל

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifכן שחושבים על זה..

הם לא שמו אותה כ"כ הרבה.. פשוט אני ראיתי אותה כ"כ הרבה בגלל זה זה נראה לי הרבה.. לא משנה..XDD בכל מקרה באמת למה שלא יעשו כתבת לשער לכבוד הדי וי די?!!! טוקיו האלה מופיעעים בכל חור בעיתון!! XDDD לא נורא..

m o r 1 0 2

New member
באתי לשים את זהXDD../images/Emo168.gif

בדיילי נוראי... לא למדת היום??XD איזה מצחיק,חברה שלי נותנת לי את הראש 1 אני מתחילה לדפדף,פתאום מקפליי,אני מתחילה לצרוחחחXDD מקפלייי כמו איזה מצו'געת
ומק מקום ראשון בזכותי
XDD כפרות עליהם
נסט,תודה

יאאא ראיתיי את זה

ילד מהכיתה שלי קנה והביא לי ... פראייר
אבל המורה להסטוריה זרק לי את זה לפח כי קראתי באמצע שיעור :S אבל למה ראש 1 כאלה חארות ? הם כתבו משו שלא כדי לקנות או לא מומלץ ! אני יעיף להם כאפההה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif קראתי משהו נוראי !!!

בגל לשהיינו חודשיים בשביתה אז יחיזרו לנו מ: 6 ימים מהחופש של פסח [!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מקצץ לנו אופציות למפגש פורום בפסח! נסתדר בכל זאת ...] יום אחד מפורים [!!!] יום אחד משבועות [!!!] שעות אפס [!!!!!!!!!!] אממ בה20 ליוני אז גומרים ב30 ביוני מה30 ביוני וגמרים ב11 ביולי [!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לוקחים מהחופש הגודל הבני זו*ות ? סעעעמק!] וזהו נראלי >< זה פול !!!! אווווף איתם , עצבנו אותי !!! :(

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אממ לא בדיוק...

אני יודעת בוודאות שלוקחים את השבוע הראשון של פסח
בפורים אין חופש.. כאילו מתחפשים ביום שישי, אחר יש את שבת, ואז ביום ראשון כבר לומדים
שבועות גם לוקחים איזה יום... והחופש הגדול.. זה הדבר הכי נורא
לוקחים לנו 2-0 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקינג 20 ימים! זה כמעט חודשששששששש!!!!!!!!!!!!1 אבל אמרו לנו בבצפר שאצלנו אז אולי יקחו רק עשר ונסיים ב30
*אמןאמןאמן* משרד החינוך=זונות.
דרך אגב, אני ממש לא מבינה את זה! בגלל כל הבכיונים של המורים והשביתות שלהם, אנחנו אלה שצריכים לאכול אותה בסוף?! זה ממש לא פייר...................!!!!!!!!!!!!! צריכים לארגן שביתת תלמידים. רציני.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifלנו אולי יהיה חופש רגילD=או שלא

*אני תמיד שוכחת לעשות את המאומץ>< XDD* כי בחטיבה באה כל הזמן שהיתה שביתה..... הלוואי אמן אמןןןן

גילולית

New member
שחכתן שבחלק מהבתי ספר יהיו שעות אפס וילמדו..

עד 4!!!!!
הקטע הוא שבשביתה עוד יותר סבלנו כי חלק הסתדרות חלק בארגון אז יצא שבאנו לבית ספר ולעמים חיכינו 2-3 שעות בין שיעור לשיעור ועכשיו אנחנ ותריכים להלשים שעות של ארגון שלא לדבר על זה שנישחק אי אפשר ללמוד רצוף כל כך הרבה זמן!!!! *הוצאתעצבים*

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

לא הייתה לי שביתה,כי הבצפר שלי בהסתדרות המורים,אבל באמת זה כזה לא פייר שהתלמידים אוכלים אותה בסוף \\:

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifאז לא יהיה מפגש פורום בפורים, לאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאא *נושמת אוויר* לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה