איך שינוי?!
במקרה ששינוי נכנסה לממשלה באמת חל שינוי מפנה שינוי גדול במחשבה שינוי בכלכלה של ישראל מכלכלה ריכוזית לכלכלה שמפריטים אותה וכו, ובמקרה בזכות שינוי גם העיפו תמפלגות החרדיות שבלמו הרבה התפתחיות כלכליות. אז אל תגיד לי מה שינוי קשורה לזה! כי לפי מה שאתה אומר, הריי זה שהליכוד יכל להציל את המצב הכלכלי במדינה כבר ב2001! שינוי קושרה יותר ממה שאתה חושב להצלת כלכלת ישראל. טומי לפיד לא היה יכול לעשות כלום ?! ראית פעם מה ביבי אמר? הוא אמר לא פעם ולא פעמים שכל הגזרות והתוכיונת הכלכליות וכל העיינין שסגירת הברז הכספי לחרדים, זה לא הוא, זה שינוי וטומי, הם לא נותנים לו, וללפי כך חלק ניכר מהצלת הכלכלה היה בידי שינוי ולא ביבי, אז אל תקשקש~!! ואם ביבי קפיטליסט, אז טומי לפיד ביבי בריבוע. "ואגב מה קרה לשינוי שלך היום " שינוי שלי שלא נכנסה לכנסת ב2006 התרסקה בעיקר על אגו. תראה, אתה מצחיק כאשר אתה אומר שביבי היה ראש ממשלה טוב, ועוד יותר מצחיק שאתה אומר שהוא היה אחד הטובים, אני מציע לך לך לישון תירגע... ראשי הממשלה הטובים היו בן גוריון לוי אשכול שרת (אם מחשיבים אותו), בגין. אבל ביבי?!! אין כל ספק שבתור שר אצר יחסית לשרי האוצר שהיו לנו בשנים האחרוונת ואלו בייגה שחוט סילבן שלום, הרשנזון ורוני בראון הוא בהחלט היה משב רוח מרענן, רק חבל שאין לנו שרי אוצר כאלו כל הזמן, כי אם כך כבר היינו מעצמה כלכלית. אבל שר אוצר זה לא רק מספיק, חשוב מאוד גם מפלגות שידחפו רפורמות כלכליות לכיוון הנכון וראש ממשלה שיתן גיבוי חזק למדיניות , וזה היה בזכות שינוי.