כרוני

Yali9

New member
כרוני ../images/Emo140.gif

המון זמן לא הייתה פה תמונה של ארגנטינה שצילמת. אפשר תמונה מרוסאריו? עם הסבר לבלונדיניות..

yoelmati

New member
לי יש תמונה מרוסאריו האמת...

זה אחרי שסיימתי את מרתון רוסאריו שנה שעברה... עיר ממש יפה לדעתי. זו היתה הפעם השניה סה"כ שביקרתי שם, הפעם הראשונה היתה ביומולדת הראשון שלי, אי שם במאה שעברה חחחחחח.... והשנה? לקראת סוף יוני אי"ה אני חוזר לשם עם אחי, שגם הוא ירוץ הפעם. נ.ב כרוני איפה אתה באמת? שורף צמיגים מול המשרד של אולמרט? יאללה, זהו, השביתה נגמרה שמעתי - ואני והחבר'ה זקוקים נואשות למזרון ים...

כרוני

New member
יישלח כשבוקה תקח אליפות

עכשיו אוטוטו חורף אצלך... ואתה תצטרך מזרון ים לאפרטורה !!!!!

arg13993

New member
כל כך הרבה זמן יקח../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

חבל

Yali9

New member
תמונה טובה !!

כמה קילומטרים יש במרתון הזה? נראה רציני מאוד. עכשיו מה תטוס כל שנה למרתון ברוסאריו? מה שאני לא מבינה זה שכל פעם שאני רואה תמונה מרוסאריו - זו תמונה עם האנדרטה הענקית הזו. אין תמונות אחרות?? חג שמח, יהלי.

גרי רשף

New member
מה זאת אומרת כמה קילומטרים?

כל המרתונים הם באותו אורך, לא? בכל מקרה- בתמונה רואים שני תותחים: הימני שנראה קצת חלוד ועתיק, וה"תותח" במרכז התמונה שכולנו נחזיק לו אצבעות!

Yali9

New member
לא ידעתי את זה ../images/Emo9.gif

לא על אורך המרתונים (אין לי מושג קלוש - מודה) ולא על האצן... חג שמח.

yoelmati

New member
אוקיי... נראה לי שקצת הגזמתם

תודה גרי אבל באמת שאין צורך במחמאות... ול- יהל / יהלי - המרחק שרצים בריצת מרתון הוא 42.2 ק"מ. כן זה מטורף אבל גם אני מטורף, עם שריטה עמוקה. סופ"ש נעים.

yoelmati

New member
רוצה חתימה? קודם תביא ת'מזרון

וליברטדורס לא ממש נחשב... אני מודיע לך כבר מעכשיו (כי כמו שזה נראה התואר הולך ומתקרב לבוסטאנרה)

Yali9

New member
../images/Emo41.gif יואל כן?

נעים מאוד אני יהלי. בקושי רצה חמישה ק"מ בשעה, אבל עובדת על זה. רציתי לשאול מה אתה עושה שם בקורדובה. יהיה נחמד לקרוא כי אני במזרני ים ובבדיחות של כרוני לא מבינה...

yoelmati

New member
מה אני עושה פה לא יודע,מה זה פה בכלל אני שואל

סתם סתם... לומד פה... סטודנט לרפואה מאז 2004.

Shir17

New member
תגיד לי ...

אני רוצה ללמוד רפואה באיטליה, אבל אני מברר גם על מקומות אחרים. אתה יכול לתת לי קצת פרטים על קורדובה ? שם לפחות יש לי איזה בסיס של השפה. אני מדבר על עלויות, רמה, קושי וכו' ... תודה מראש.

כרוני

New member
סע ללמוד שם. אל תחשוב חצי פעם!!!

את השפה (למיטב הבנתי) יש לך ברמה די טובה. עלויות שם זה כלום לעומת הארץ וככה"נ גם מול היורו באיטליה. השאלה היא האם אתה יכול להתחייב לשש שבע שנים שנים שם...... משום שבארץ ישחטו אותך עם כל מבחני המעבר (או איך שקוראים לזה).

Yali9

New member
למה אתה עושה את זה שחור

"ישחטו אותך עם מבחני המעבר"; כולם עוברים אותם וגם הוא יעבור כמו גדול. בארגנטינה הרמה היא גבוהה מאוד ואין סיבה שלא. דרך אגב - אני חושבת לתומי - מזל שאין אופציה לעבור לשם בעוד כמה וכמה מקצועות.. או שלא מזל?? יהלי.

Yali9

New member
מה לקח אותך עד לשם?

למה לא הלכת על האופציות הסטדנרטיות? (בארץ, במזרח אירופה,באיטליה - כמו ששיר שאל). זו סתם תמיהה מתוך עניין ואין בה שום ביקורת. יהלי.

אבל יש לך אזרחות ארגנטינאית, נכון?

או זה לא קשור? בזמנו היו מגיעים לארגנטינה מארצות אחרות מדרום אמריקה ללמוד רפואה . הלמודים בארגנטינה זולים בהרבה מהלימודים בארופה! אפילו באוניברסיטאות הפרטיות. והרמה היא גבוהה. לא שמעתי על רופא ארגנטינאי שעלה ארצה ולא הצליח במבחנים כאן, בנסיון הראשון.

למעלה