כמה תשובות
א. שיר - עניתי לשאלות שלך בפרטי, TAKE A LOOK. ב. יהלי - למה באתי לפה? לא יכול להצביע על סיבה מדוייקת. בעיקר מסיבות כלכליות לדעתי, כי כבר התקבלתי בארץ אבל רציתי לבדוק את האופציה הזולה של ארגנטינה שפתאום גיליתי, והאמת עד לאותו רגע אפילו לא חשבתי עליה. למרות שהכל די התייקר בזמן האחרון, עדיין בהשוואה לארץ ולאירופה מחירי המחיה די זולים (אלא אם כן כדי לחיות אתה צריך פלזמה בסלון, ואז אני חושב שהמחירים אפילו קצת יותר גבוהים מהארץ...). חוץ מזה, למרות שמצד אחד לעזוב את הארץ זה די קשה, גם אם זה רק לכמה שנים, מצד שני בתור סטודנט (ולא רק בתור סטודנט לרפואה) החיים בארגנטינה ובקורדובה ובפרט הם חוויה. ג. דבי - כן, יש לי אזרחות ארגנטינאית, וכמובן שזה מוזיל את העלויות. את צודקת, הרמה של לימודי הרפואה כאן בארגנטינה היא ממש גבוהה (ברוב המקצועות, הביבליוגרפיה היא דומה לזו שבארץ). האוניברסיטה בה אני לומד מעניקה תואר בינלאומי שתקף, מלבד בארגנטינה, בכל מדינות דרום אמריקה (וואו איזה כיף! חחחחח) ובכמה ממדינות אירופה. בישראל התואר תקף במידה ועוברים את מבחני ההסמכה כמובן, שבמידה ועוברים אותם מגיעים להיות סלבריטי כמו חוסה כהן הרופא שטיפל בשרון בזמנו... יום טוב לכולם.