כרוני

Yali9

New member
דבי - תרמת ללא ספק

תודה. זה היה כיף להסתכל בכל הקישורים. עושה רושם שרוסאריו היא עיר מאוד מאוד יפה ושכולם לומדים בבית ספר ביאליק... למדת שם? אולי שניכם הייתם באותה הכיתה. יש לי כמה שאלות - אני אעלה אותן על הכתב אחר"כ. סופשבוע נעים. תודה, יהלי.

Yali9

New member
דבי - ביה"ס ביאליק

אם הקהילה ברוסאריו היא כל כך קטנה, ואם כולם לומדים בבית ספר ביאליק - אז כולם מכירים את כולם, האם נכון? נשמע קצת "מחניק" או שאני טועה.

יהלי, היי!

לא כולם לומדים בביאליק. לא כל אחד מסכים ללמוד בבית ספר גם בבוקר וגם לאחר הצהריים!, אפשר ללמוד בבתי ספר הממשלתיים (כמו שעשיתי ביסודי, את התיכון למדתי בביאליק) ולהשלים ציונות ויהדות בתנועות נוער (חזק ואמץ הנוער הציוני!!!)... ובאמת כולם מכירים את כולם, בתנאי שנמצאים במסגרת יהודית כלשהי.

ומה לגבי הנשים?

בואו גם נודה ( לכל הגברים שבינינו ) שאין בשום מקום בעולם נשים יותר יפות,יותר חתיכות ויותר מהממות מרוסריו . לא ככה?

היי דבי

לא לצערי הורי עזבו לבואנוס לפני שנולדתי ומאז רק ביקרתי את משפחתי המרובה שנשארה ברוסריו. משום מה יש לי לרוסריו יותר סנטימנטים מאשר לבואנוס אירס וכשאני מבקר בארגנטינה אני נוחת באסאיסה ומשם ישר אוטובוס לרוסריו בקשר לבנות.........אין ......אין ....... על רוסריו

למעלה