כרטיסים ל"כמעט מלאכים" ב-

מעניין העניין...בכל מקרה את מוזמנת

לבוא פעם איתי ואז אף אחד לא אמור לדעת אם את מקצועית או לא..

נופ ר

New member
שאני לא אדבר על היחס שאני מקבלת...

הם קוראים את מה שאתן כותבות. פעם אחרונה שהייתי שם התייחסו אלי ממש לא יפה (רק בחנות עצמה) מי שרוצה לשמוע מה היה אשמח לספר במסר, כי הם קוראים פה. ואני טכנאית ציפורניים עם תעודה! שתבינו... (רק התעודה לא של נייל סטודיו אז אולי אני לא באה להם טוב בעין) חשבו שבאתי לקנות לקים בזול... חחחח... קניתי מעל 40 לקים מחו"ל כמו רוב הבנות בפורום הזה בפחות מ30 ש"ח לבקבוק. הפסד שלהם נטו.

מ ס ט י ק

New member
תכלס את צודקת!

ואז מה אם הם קוראים פה?! לפחות ככה הם יבינו שהם צריכים לשנות את היחס. סה"כ אנחנו לקוחות כמו כולן, במיוחד שאת עם תעודה!!!

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo3.gif

ניסיתי את זה פעם, להצטרף לקנייה עם מישהי שהגיעה לחנות והיא מקצועית. עשו לי את ההנחה אבל אמרו בגלוי מאוד שאני לא יכולה יותר להצטרף לקנייה של מישהי אחרת (למרות שכמובן לאותה גברת לא הייתה בעיה בכלל). תודה רבה על ההזמנה בכל מקרה.

נופ ר

New member
חבל רשמת את זה

עוד מעט מישהו מנייל סטודיו יקרא, ויאסרו על החנות שציינת למכור לקים ללא מקצועיות.

b o t t e n

New member
למה? בזמנו הם לא פירסמו אפילו שלפורום הם יתנו

הנחת מקצועיות בכל מקרה?? חוץ מזה שזה בזיכיון, אז מה אכפת להם?? ואיך בדיוק הם אמורים לדעת מה בכמה היא מכרה למי?

מ ס ט י ק

New member
פירסמו את זה על סניף ת"א

לכן אני הגעתי לסניף עצמו... כשהבנתי שההנחה הזו היא בדיוק 10% (כלומר כמה שקלים בודדים) קניתי עוד פעם או פעמיים ואז לא הגעתי יותר בגלל היחס. לגבי זה שיקראו - זה דווקא אולי טוב, ככה הם יבינו שהיחס בת"א ממש לא טוב.

b o t t e n

New member
תראי מה כתבתי בתגובה השנייה אלייך.

ככה המוצרים מתומחרים שם.

מ ס ט י ק

New member
בסניף בת"א הם מתומחרים במחיר הגבוה

ההנחה שהן עושות זה רק למקצועיות

b o t t e n

New member
נ"ב- אגב כל המחירים האלו בכלל מופיעים על תוית

על הבקבוק. כל המוצרים בסניף "שלי" מתומחרים בגלוי- עפ"י חוק! ככה שמקס' אפשר מהם לעשות הנחה למקצועיות אבל לא להיפך.

נופ ר

New member
בסניף שאני הייתי בו אין שום תמחור

על אף מוצר! כל דבר הייתי צריכה לשאול!!! יצאתי בהרגשה שאולי לקחו לי מחיר של לא מקצועיות, באחת הפעמים שילמתי מעל 500 ש"ח!!! אני אשתגע אם זה נכון! אבל בגלל שאין תגיות מחירים על כלום, אין לי מושג! רק בחשבונית רשום. יש חוק לדבר הזה? באמת?

נופ ר

New member
יש להם אחלה מבחר

מבחר גדול יותר ממה שחשבתי אני גם קניתי 2 ב50 אם את לא מקצועית יעלה לך בנייל סטודיו 2 ב60.

Ultra marine

New member
אני מזמינה / הזמנתי משני האתרים האלה

אף אחד מהם לא מושלם, כפי שטרנס דיז'יין לא היה מושלם עבורי. בטרנס אין זויה כפי שיש ב Nail etc, אבל המחירים ב Nail etc עבור הצ'ינה גלייז יותר יקרים, כך שאני יכולה להזמין מהם Essie, OPI, Zoya הם אכן עובדים עם פייפאל והמשלוח הוא 15-16$ ל 6 לקים. ב 8ty8 יש קולור קלאב וצ'ינה גלייז במחירים זולים כמו בטרנס, אבל אין להם OPI או זויה. מה שכן, יש להם Essie במחירים זול מאשר בטרנס רק שצריך לבקש במייל להוסיף את הלק שמעוניינים בו. פרוצדורה לא נוחה במיוחד, אבל לפחות האסי עולים 6$ (כמו ב Nail etc, אגב). המשלוח גם כן, 15-16$ ל 6 לקים. אז מצד אחד, האתר הזה מאוד זול (פשוט אין בו OPI וזויה) מצד שני יש בו חסרון מאוד גדול שהוא לא עובד עם פייפאל (על כל המשתמע מכך) אני רכשתי מהם מספר פעמים והייתי מרוצה. אבל לא יודעת אם לכל אחת מתאים "להסתכן" ככה.

noash5

New member
8ty8 יורד מהפרק בגלל העניין עם הפייפאל לצערי.

נראה לי שבאמת אזמין מ-Nail etc מס' לקים. מכירה אולי במקרה עוד אתר שעובד עם פייפאל ומוכר צ'יינה וקולור קלאב?=\

למעלה