כרטיסים ל"כמעט מלאכים" ב-

Miss Laver

New member
ממש לא ממליצה לך להזמין מ-Nailetc

יש לי חווית קנייה מזעזעת משם... הזמנתי מהם חבילה בסוף ינואר לבית של אחותי בארה"ב, באותו היום קיבלתי מהם מייל שהחבילה נשלחה וייקח לה 3-7 להגיע ליעד. טוב, עובר שבוע, שבועיים, שלושה ואין חבילה. שלחתי להם מייל והם התעלמו, שלחתי להם עוד שני מיילים וגם מהם הם התעלמו. לא הייתה לי ברירה ופתחתי מחלוקת בפייפל, עבר שבוע ועדיין אין תגובה! ככה"נ לא תהיה לי ברירה ואני אפתח claim. אני מבינה שקורה שחבילות הולכות לאיבוד בדואר, אבל חוסר התגובה מצידם ממש משגע אותי. ואני ממש לא היחידה שזה קרה לה, חיפשתי כאן בפורום וראיתי לפחות שתי בנות עם סיפור זהה. גם במייקאפ אלי יש ביקורות לא טובות על האתר הזה ובעוד מקום שאני לא זוכרת את שמו, ככה שזה ממש לא מקרה חד פעמי.
מצטערת על החפירה, אני פשוט רואה שממליצים עליהם הרבה בפורום ורציתי לחסוך לך את עוגמת הנפש.

Ultra marine

New member
ואללה?

הזמנתי מהם כמה פעמים ותמיד הכל היה תקין! מעבר לזה, פעמיים חילקו לי חבילה לשתי חבילות (שהגיעו בהפרש של כמה ימים) בגלל שבדיוק נגמר להם במלאי. כל ההתנהלות שלי מולם תמיד היתה בסדר וגם יותר מבסדר. קרה לי שהיתה לי התכתבות ארוכה איתם וגם בה הם היו בסדר גמור.

Miss Laver

New member
לפני שהזמנתי מהם קראתי הרבה ביקורות חיוביות

בגלל זה גם הרגשתי שבטוח להזמין משם, רק אחרי שפתחתי את המחלוקת בפייפאל התחלתי לחפש ביקורות יותר לעומק ומצאתי שהסיפור די חוזר על עצמו

Ultra marine

New member
אני משערת שזה גם עניין של מזל

וגם לפעמים עניין של "תקופה" שבה מישהו מסוים מטפל (או יותר נכון לא מטפל) בפניות...

Miss Laver

New member
את יודעת מה הכי מעצבן?

זה לא הכסף, כי אני יודעת שפייפל ייפצו אותי, אני פשוט ממש רוצה כבר את הלקים שהיו בחבילה הזאת!

../images/Emo207.gifשלום אני חדשה ויש לי שאלה =)

איפה משיגים בארץ לקים של אורלי? אני מחפשת ספציפית לקים בגימור מאט בסופר פארם בסניף הקבוע שלי אין בכלל לקים של אורלי ובסופר פארם בעזריאלי ראיתי רק מאט של אורלי בצבע כתום =(

edenable

New member
ניסית בסופר פארם בדיזנגוף סנטר?

יש שם מבחר ממש טוב של ORLY

Miss Laver

New member
את יכולה להגיע לק. אונו ?

אם כן, בס"פ שבקניון ראיתי את כל קולקציית מטאל שיק ואת פלסטיקס. באפריל בקניון גבעתיים גם ראיתי אבל פחות.

למעלה