כרטיס להיום בערב לאביב גפן בחולון

כרטיס להיום בערב לאביב גפן בחולון

אם במקרה אתכם צריכים כרטיס או אתם מכירים מישהו שצריך כרטיס צרו איתי קשר בפלאפון: 0544958077 (כרגע יש לי אחד עודף לא בטוח שעוד שעה יהיה לי אבל תנסו בכל זאת)

ניראה כאילו לכדו את אייכמן

הוציאו עליו את כל העצבים של המדינה שלנו הוא עשה מעשים שלא מתקבלים על הדעת אבל ניראה כאילו ממש התעללו בו כל המצלמות האלו את העונש הוא צריך לקבל בכלא לא מול המצלמות מסכים עם נעמן

MooKuSh

New member
איך זה היה ברור

שהוא יזיל 2 וחצי דמעות וכולם פתאום ירחמו עליו..

Perfect sense

New member
צודק לגמרי.

היום בחדשות כבר אמרו שהחזיקו אותו אזוק, בוכה, ומושפל- במשך שעה מחוץ לתחנת המשטרה (הם קראו לזה "איחורים בתחבורה") וקפצו על ההזדמנות שכל הצלמים בארץ יבואו ויצלמו אותו. צריך לשפוט את החלאות שעומדים מאחוריו, מחזיקים לו את הידיים מאחורה, ומחייכים כאילו הם זכו במיליון דולר. הם פשוט שמחים על זה שהבושה שלהם נגמרה....ועכשיו כולם גיבורים. אם הם היו מספיק טיפשים "לאבד" אנס סדרתי, שישאו בתוצאות. בני סלע אמנם "כשיר למשפט" אבל האדם אינו שפוי. יש לו מחלות נפשיות בדרגות שלא היו מביישות שום רוצח סדרתי. והוא צריך טיפול תואם. 35 שנים בכלא זה לא מה שישקם אדם עם מחלה כזאת.

מעכבת

New member
בדיוק ככה,

35 שנה בכלא לא ישקמו אותואת המחלה שלו,להיפך ויש חוק שאומר: "אסיר,ויהא זה הנחשב למתועב עלי אדמות, זכאי לחסות בצלו של 'חוק יסוד כבוד האדם וחירותו' ". התמונות האלה לא בדיוק משקפות את זה...

yellow cheese

New member
את רצינית? מגיע לו לחיות ולסבול!

הוא רצח נפש של המון בנות. מגיע לו לחיות, לחיות ולסבול עד סוף ימי חייו. 34 או 35 השנים שהוא קיבל הן אפילו לא רבע מהעונש שמגיע לו. חבל שאין בארץ עונש מוות. אנסים ורוצחים לדעתי הם שווי ערך במעשים הנתעבים. רצח הוא הרג גוף, אונס הוא הרג נפש!

מסכימה איתך.

יש עונשים שמוסכמים בחוק לכל פשע, והחזקה של בנאדם, אסיר, (הוא לא ממש בנאדם, אבל לא משנה) כמו איזה חיה שתפסו, ככה מול המצלמות זה לא בסדר.

satlot16

New member
אני איתך..

מגיע לו אונש מוות,לסרס אותו או משהו וכן שכול יום יעשו לו מה שקרה המצלמות ולהשפיל אותו כול יום וגרום לו לקריסה נפשית כול יום מחדש מגיע לו הרבה יותר ואני מסכים עם זאת למעלה מניאק.. ככה שיעשו לו כול יום והוא לא מיסכן א תרחמו עליו אנס בנות ..

galush29

New member
אני ממש אבל ממש לא מסכימה איתך.

אז נכון שהוא עשה פשעים חמורים והסעיר את כל המדינה. אבל זה לא אומר שצריך לקחת ממנו את החיים ולהרוג אותו. למרות כל מה שהוא עשה וגם אם זה לא משהו טוב,הוא עדיין בנאדם ואם הוריו העניקו לו חיים,אפחד לא יקח את זה את והירוג אותו.גם אם זה משטרת ישראל. בתכלס אל מרחמת על הבנאדם הזה.מגיע לו לשלם על מה שעשה ושישב בכלא אבל לא להרוג אותו בשום פנים ואופן.

למעלה