כרטיס להיום בערב לאביב גפן בחולון

ילדה 4

New member
את מקרה מיוחד

הרבה אנשים שראו אותו מושפל ובוכה, ריחמו עליו עוד לפני שהספיקו לחשוב כמה רוע יש בו ואיזה מעשים נוראים הוא ביצע. התקשורת והמשטרה ירו לעצמן ברגל, בכך שהציגו אותו אומלל ובכך הם ניראו הרעים, חזקים מול חלש. וגם לאדם שפשע ככה או אחרת, מגיעה הזכות להראות בכבוד (כן, אפילו שהוא עשה דברים מאוד לא מכובדים, אנחנו לא ברמה שלו אלא כמה מעליו) במדינה מתוקנת..

יש לא מעט "מקרים מיוחדים" כאלה

יש לא מעט אנשי שיראו את זה ויסכימו לירוק לו בפרצוף וזה האמת דיי עצוב איך מדינה שלמה מזועזעת מהמעשים שלו (ורודפת אחרי כסף כי זה הדבר הראשון שחשוב), וכמה ימים אחרי זה כבר מתחילים לרחם עליו כי הוא הראה כמה דמעות.. ולגבי החלק השני שכתבת, ממש לא מגיע לו שום זכות להראות בכבוד. הוא עשה קצת יותר מ'דברים לא מכובדים'.לא מגיע לו שאפחד ילחם על הזכויות שלו ובטח לא על -איך שהוא נראה בציבור-.. מגיע לו הירקב בכלא עד סוף החיים שלו.במדינה נורמלית.מה לעשות שאנחנו לא

נתוש ז

New member
חוץ מזה..עם לב כמו שלך..

איך את מזדהה עם אביב? :S (סורי שהסקתי שאת מזדהה איתו-כי לרוב זמרים שמאוד אוהבים גם מזדהים איתם..ואביב הוא אחד ה-רגישים).

...

האכזריות הזו כלואה בתוכי טוב טוב.תודה.
לפי דעתי, הוא צריך להראות בתקשורת בדיוק כמו שהוא מראה את עצמו בלי ללטש או לייפה את המראות.. בדיוק כמו שכשהוא עשה מעשים ככה התקשורת ידעה להראות אותו בצורה ברורה מאוד. אין פה שום קשר לרגישות וללב שלי ובטח לא להזדהות שלי עם אביב.. זו הדעה -שלי-.

ילדה 4

New member
את מדברת כאילו את בגובה העיניים

עם אנס סדרתי. וזה מה שהתקשורת עשתה, "החזירה" לו בצורה ילדותית והכעיסה הרבה מאוד צופים ומבקרים. זה גרוע לא פחות מהפעילויות ששוטרי נהריה דאגו לספק לעצמם, והצטלמו איתו כאילו הם בגן חיות.

....

לא אמרתי שזה הצחיק אותי או שהצדקתי את ההתנהגות של השוטרים שהצטלמו איתו, אבל את בעצמך אמרת-"הרבה אנשים שראו אותו מושפל ובוכה, ריחמו עליו עוד לפני שהספיקו לחשוב כמה רוע יש בו ואיזה מעשים נוראים הוא ביצע..." ואני חושבת שזה גרוע בהרבה.אבל זו רק דעתי. הוא בכה ויצר לעצמו פרצוף מסויים,נשא בתוצאות.לא חושבת שצריך לחתוך את זה בשום צילום ובטח שלא לרחם עליו ובכלל לא הצדקתי את הצילומים המיותרים האלו של השוטרים..

נתוש ז

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה