כרטיס להיום בערב לאביב גפן בחולון

לעזאזל עם התקשורת

מוחעחע בני סלע הנתעב נתפס! בואו נציג אותו לאומה! בואו נצלם אותו!! בואו ניסקול אותו באבנים! זה כייף! בואו נשדר בחדשות שוב ושוב ושוב ושוב וברצף איך השוטר המרוצה נותן לו בוקס בפנים זה מהנה בואו נשבח שוב את המשטרה ה"מבריקה" שלנו [היה כייף לקלל אותה] בואו נתלהב שזיהינו אותו [בדיוק כמו שזיהינו 345735727 בני סלעים אחרים ברחבי הארץ] בואו נצא לרחובות בריקודים ודילוגים! השטח נקי! הארץ בטוחה עכשיו! שום אנס לא יעצור את הבחורות מלצאת החוצה! [yeah right.............-.-] ראיתי איך מתעללים בו בTV. הציגו אותו כמו איזה חייה השוטר החזיק אותו בכוח מול אלפי הצלמים, חייך ונתן לו בוקס. נהייתה לי בחילה.

jenngirl

New member
אוח נו../images/Emo82.gif

דיי להיות יפיי נפש. תפסו אותו,אני בטוחה שהוסרה אבן גדולה למשטרה ולרוב התושבים. נכון,יש כמוהו עוד מלא. איך בדיוק רצית שיתייחסו אליו?הוא עשה פשעים חמורים מאוד. הכי שנאתי שבתקשורת שאלו אותו שאלות מפגרות,והראו את זה בחדשות מיליון פעם,בסדר חלאס תפסתם אותו.אובר המולה תקשורתית. סעמק עם המדינה הזו.

Hosh17

New member
זה לא קשור בכלל

אני ממש נגד להראות אותו במצב שפל כבול באזיקים וכל הפלשים עליו ולא משנה מה הוא עשה. וכן, מגיע לו שיסבול עד סוף ימיו.. זה לא משנה בכלל. זה מזכיר לי את הסיפור עם הערבים... הם התחילו אז נשמיד אותם. לא משנה מי עשה ומי לא, פשוט הורגים את כולם. בנאדם צריך להיות בנאדם עם מוסר לפני הכל

../images/Emo85.gifקודם כל

שיתייחסו אליו כמו אל בן אדם אחרי הכול ולמרות הכול הוא בן אדם. גם אם זה לא מוצא חן בעיני אנשים רבים להשפיל ככה בן אדם זה חולני אני בטוחה שהיה אפשר לחסוך את החיוכים הצינים והמטומטמים של השוטרים שעמדו מאחוריו ו"החזיקו" אותו ריחמתי עליו

jenngirl

New member
תגובה לשלושתיכם../images/Emo82.gif

אתמול ראיתי עוד תמונה של איזה שוטר מצטלם עם בני וכולו חיוכים כאילו הוא תפס איזה מחבל או פושע נאצי.זה כבר היה מוגזם יותר מידיי. הבנו את הגאווה שבלתפוס אותו..אבל פה זה כבר מוגזם כאילו עכשיו כל שוטר שמצטלם עם בני כשהוא מושפל צריך לתת לו איזה אות כבוד.

בדיוק כך לוטוס ../images/Emo45.gif

אני גם הרגשתי וחשבתי בדיוק כך כמו שכתבת היה רגע שהראו אותו שיש עליו הבזקים של 2000 הבזקים של מצלמות בשנייה והוא בוכה והם נהנים לצלם את "השלל" ממש חגיגה עם ישראל ניצל משואה נוספת יחי משטרת ישראל יחי המפכ"ל יחי דיכטר זהו המדינה בטוחה עכשיו אפשר להסתובב חופשי בנים ובנות צאו לרחובות כי עכשיו הכל בטוח ושקט

אבל אף אחד לא אמר- מ ש ו ג ע

למה לא אמרו לו,,, מ ש ו ג ע אמרו שהוא היה בחור של לילה,,, לידיעתכם הבחור מגיל 13 במשפחות אומנות תארו לכם אייך זה "תרם" להתפתחות שלו מבחינה נפשית פסיכולוגית מי מיכם היה רוצה לגדול בכזה דבר? רובנו לא!

תמרוש5

New member
משפחות אומנות

אבא שלו התאבד מולו
לא מצדיקה את מה שהוא עשה. אבל עדיין לתת לו בוקס מול כל העולם ואישתו ולהשפיל אותו זה לא מה שיעזור עכשיו

הוא ח-י-ה../images/Emo70.gif

מציגים אותו ככה, כי הוא באמת חיה! השפלה
ולמה לא ? הוא בן אדם שפל, שהרס חיים שלמים של נשים תמימות. אז אוי אוי אוי הוא בכה מול המצלמות, שאני לא אתחיל בטעות לרחם על בן אדם שהסעיר מדינה שלמה, ושאנס בנות. סליחה למפלצות כאלה לא צריך להיות זכויות.

shira ofek

New member
חח. לא יודעת מה איתך

אבל אני הבנתי שצריך להוסיף את בני לחיות של תפוז

Hosh17

New member
חחחחחחחחחח

אני דווקא העזתי לחבר את גיל לעיניין...

למעלה