כרית אוויר - שאלה לשוטרים שבינינו

creth11

New member
אם לא הבנת אז התקופה שהיו מאיימים על ילדים

שיבוא שוטר כאשר רצו להפחיד אותם ניגמרה כבר לפני 30 שנה
היום החינוך מנסה להסביר ולהמחיש את החשיבות בלי איום השוטר
אם אינך מסוגל להסביר חשיבות של תקנה בלי השוטר הרע אתה פשוט במיקצוע הלא נכון.
אתה צריך ללמד תנועה שהלומדים יבינו את חשיבות החוק ללא איום השוטר ושאלה מסוג איך השוטר יודע או יתפוס אותי תרד מהפרק על ידך כמחנך
אם אתה כמחנך עוסק בסוגיה של איך השוטר ........... אתה פשוט כישלון חינוכי השייך לדור אחר
בושה שבכלל אתה מחשיב עצמך לאיש חינוך - לך הבייתה אולי יגיעו מתאימים ממך וילמדו תעבורה בלי צורך לדון באיך השוטר.
בושה למערכת שאתה עוד מיתעקש
בניגוד לכמה שענו לך על עניין איך השוטר אני יודע מצויין איך המערכות האלה עובדות ואיך ומתי ניתן לדעת ואפילו איך לרמות את החיווים שלהם אבל בניגוד לאלה שניכנסו לסוגיה חלקם מדייקים חלקית וחלקם טועים אני חושב ובטוח שעצם הדיון בשוטר בעניין בטיחותי טהור שהוא אינטרס עליון של ההורים הוא כישלון חינוכי מהייסוד
ועיסוק בטפל.
בעיקר בנושא כזה של בטיחות הילדים האינטרס של ההורים צריך להיות קצת מעל קנס של 750 שח כן או לא ואיך להימנע ממנו.
זה הדגשה לכישלון שלך ואני במקומך הייתי מיתבייש בשאלה כזו בעיקר שכבר בהתחלה הוסבר לך כמה הדיון הזה מטומטם וחסר אחריות. לצערי לא היצלחת להבין את התשובה שקיבלת.
.שוב כישלון של מערכת החינוך שמחזיקה כמוך שלא מבינים תשובה מפורטת שקיבלו ולא מסוגל להפנים אותה.
אני לא מתבייש בך ותשובתיך אני מתבייש עד עומק ליבי במערכת שמשלמת לך שכר עבור יכולת כל כך נמוכה.
בושה וחרפה לכן כניראה באמת כל עניין הדרכת תקנות התעבורה באמת מיותרת כפי ששמעתי מהרבה שעברו את העונש המיותר הזה ולא הפיקו כלום, כניראה שאתה מסמל את האפס שניתן להפיק ממלמדים כמוך.
בושה. בושה . בושה .

rubh86

New member
לא יאומן שלא מעיפים אנשים כמוך מהפורום,

אני חוזר על מה שכבר שאלתי , מאיפה אתה מכיר אותי כדי שתדבר אלי בגסות ובבוטות שכזאת. אם נדמה לך שאתה אכן יודע ומכיר אותי , יתכן ואתה מכלה את זמנך בעיסוק הלא נכון?
ובקשה לי אליך , מאחר ואחת לכמה חודשים אני מציג שאלה בפורום ,שאיש לא יודע לענות לי עליה , אנא אל תהיה בין אלה המשיבים לי. אינך רוצה לסייע . אתה פשוט גס רוח!

רוני

גבע אבי

New member
מאותה סיבה שנותנים מקום בפורום לאנשים כמוך

לכל אחד מותר להביע את דעתו בפורום הזה
לכל אחד מותר להגיב על דעה בפורום הזה
לא מתאים לך? לך אתה מכאן!
אם, לדבריך, איש בפורום לא יודע לענות לך אז מה אתה עושה כאן?
ואם, במקום אחר שאיש אינו יודע לעזור לך ואתה בא לכאן לבקש עזרה, לפחות תהיה צנוע

rubh86

New member
אבי , עליך אני מתפלא ,

מהצצה בתגובותיך השונות הסקתי שאתה איש מבין בתחום , וקיוויתי שתהיה בין אלה שיבחרו ל ענות לשאלה , שעצם הגשתה מעידה על צניעות.
מעולם לא התיימרתי שאני יודע הכל , ואני שמח ללמוד , כל פעם דבר חדש.
מאחר ואיש מבין מקורבי לא ידע את התשובה לשאלה שהצגתי , עלה בראשי רעיון לשאול בפורום המכובד , בו אני מידי זמן מעלה שאלות.
במקום לקבל תשובה , קיבלתי "מי שברך" על היותי אבא חסר אחריות ואח"כ מחנך שלא נראה רע כדוגמתו, ועוד כהנה וכהנה הכפשות.

מה קרה?? מה פשר ההתלהמות? מפשר תרבות הדיבור הזאת? אנשים כאלה מביאים את תרבות הדיבור הזאת לכביש...
אתה צודק , אני יכול "ללכת מפה" , אבל צריך לזכור הפורום הוא של כ-ו-ל-ם , וחשוב להיות נחמד ותרבותי , גם אם מדובר ברשת אינטרנטית ולא רואים אותך , ואתה יכול להסתתר באילו כינויים שאתה רוצה...

בריאות ,
רוני

למעלה