"כרס זוגיות"

נו בדיוק...

אם בן הזוג שלי היה בא אלי ככה...היתי מתחרפנת
את צריכה להבין שמה שברור לגמרה לך,לא ברור לו וגם עלית לו על העצבים אז הוא גם מסרב "להבין"
"התחילה לך כרס\שמתי לב שהשמנת "--וואלה?כי אני עיוור לא שמתי לב בכלל ,לא מספיק שזה מבאס אותי את גם מנדנדת על זה,
"אולי תתחיל לעשות ספורט ולאכול בריא"--את עוד מאשימה אותי שאני עצלן?זה הגוף שלי והמקום שלי להחליט לא שלך,ועוד את חושבת
שאני מפגר ולא יודע שאני צריך,יופי,אז אני צריך...

זה פחות או יותר מה שקורה כשאת אומרת את זה
כשאת אומרת שמשהו מפריע לך-את מנתקת ממנו את הבעיה,לא-השמנת אתה לא בסדר...אלא מפריע לך--זאת בעיה שלך
מפריע לחברה שלי,אני רוצה שיהיה טוב לחברה שלי,אולי אני אעשה משהו...

AuraMe

New member
הוא דווקא ממש לא התעצבן שאמרתי לו את זה,

הוא רק אמר, "אני יודע מאמי, אבל אין לי זמן לספורט וזה גם לא כיף לי," והמשיך בסגנון - "אולי יום אחד אני אעשה מתישהו" ובקיצור נתן לי תחושה שזה לא משנה לו כל כך.

אין לי מושג למה את הייתי מתחרפנת, אבל ממההיכרות שלי איתו אם הערתי לו, הוא הבין שזה מפריע לי ואין מקום לספקות.

אבל להגיד לו "זה מפריע לי" במפורש, מטריד אותי - כמו שאמרתי לך. לתחושתי, זה יעצבן אותו מאוד וילחיץ אותו, ויתן לו תחושה שאני לא נמשכת אליו יותר. ככה אני הייתי מרגישה אם הוא היה אומר לי ככה במקום להעיר בעדינות. הייתי מפחדת להתפשט לידו אחרי אמירה כזאת.

הוא התעצבן,פשוט היה בן אדם מספיק לא להוציא את זה עלייך

הסברתי מה הוא חושב,לא מה הוא אומר לך בפועל
הוא נפנף אותך עם זה...כלומר,ניתק מגע מהאלמנט המטריד כמה שיותר מהר

עניין של מבני אישיות...אני אדם די זכרי באופי(אצלינו בן הזוג הוא"הכוסית")
אם הוא היה אומר לי שאני צריכה לעשות ספורט,היתי מתחרפנת כי הוא לא יגיד לי מה לעשות
למה?...כי הוא כאילו חשב על הבעיה בלעדי מצא לי פתרון ובא אלי אם הפתרון-תעשי ספורט
שמה שהוא צריך לעשות זה לידע אותי שיש בעיה,ולתת לי לחשוב על פתרונות שנוחים לי
להגיד שמתי לב שהשמנת אולי תעשה ספורט,זה לא להעיר בעדינות,זה להאשים

וכן,זה מפריע לך...למה ללכת מסביב,תמצאי דרך להגיד מפריע לי,בצורה לא מלחיצה
שוב,הוא גבר,הוא לא יפחד להתפשט לידך,הראש שלו לא הולך לשם,זה נתפס אצלו קצת אחרת מאצלך בתודעה

אני אסתייג ואומר שאני לא מכירה אותו או את טיב ואינטנסיביות היחסים ביניכם,אז קשה לשקול במדוייק
איך לגשת או מה להגיד שיתן את התוצאה הרצויה,אני רק יודעת שבני אדם נשים או גברים
אוהבים שמשאירים להם כמה שיותר ברירות,כך שיש להמנע מכל צורה שתתפרש כדרישה ולא כבקשה
עם זאת...וואלה...מפריע לך,מגיע לו הכבוד המינימלי לדעת שמפריע לך

AuraMe

New member
חחחחחחחחח טוב

מגוחך מצידי, כמובן, להתבסס על ההנחה שאני מכירה את חבר שלי יותר טוב ממך.

את שמה לב איך את נראית שאת מדברת אליי בביטחון כזה בלי להכיר אותו? הויכוח הזה מזמן איבד את החן והטעם.

כן, אבל כשיתחיל

לכאוב לו הגב והצוואר מישיבה כל היום מול המחשב
וכשהוא יבין שהוא מתעייף מלעלות שתי קומות במדרגות
אז אולי תהייה לו מוטיבציה להזיז את עצמו..

AuraMe

New member
הוא עדיין צעיר, בכל זאת בן 21

וכמו שאמרתי עם גנים טובים אז למרות הכרס-הזנחה הקטנה הוא לא הגיע להיות שמן או כבד משקל. בגלל זה זה מפחיד אותי כל כך - שייקח נצח עד שהוא יבין לאן הביעה האותו ההזנחה.

מסכן, אולי אני סתם משמיצה אותו כאן והוא מתנהג לגנרי נורמלי בשביל חייל עייף

supersonic777

New member
יש לי רעיון...יש פה איזה שירשור על "ספורט וזוגיות"...

אולי תחליפו בני/בנות זוג...
&nbsp

רואה 6 6

New member
לקוות אפשר.לצפות, לא.

את יכולה לדבר על זה. את יכולה גם להגיד לדעתי את המילים הנוראיות מכל,"זה מפריע לי" אבל מה מפריע לך? מפריעה ההזנחה. דברי פעם אחת ותרפי.

AuraMe

New member
כמו שכתבתי, כבר דיברתי איתו,

הגישה שלו קצת חוסמת אותי כי:
1. כשהייתי ישירה, הוא לקח את זה רק למקום של עלבון ולא מעבר.
2. כשהייתי עדינה ומרמזת מאוד, הוא הוא פשוט בחר שלא לקחת לתשומת ליבו.

ברור לי שצריך לדבר, אבל אחרי שני נסיונות כושלים, אני לא כל כך יודעת באילו מילים להשתמש...

Berethor

New member
בעיה דומה יכולה לקרות גם מהצד של האישה בזוגיות

הסבירות הכי גבוה היא שפשוט אחרי שהוא מרגיש בטוח בזוגיות ובכך שלא תעזבי אותו, הוא התחיל להזניח את עצמו, יש גם אפשרות יותר בעייתית, שמראש הוא עשה את זה רק בשבילך או בשביל בחורות אחרות ולמעשה הוליך אותך שולל, אם זאת הייתה התוכנית שלו מכתחילה. עכשיו כמובן שזה זכותו לא לדאוג למראה או לבריאות אם הוא לא רוצה, אבל זה גם זכותך שיהיה לך בעיה עם זה, אחרי הכל את בת זוג שלו, לא אדם זר. איך גורמים שלבן זוג יהיה אכפת ממראה חיצוני של עצמו? יש כמה אפשרויות, הכי הוגנת תהיה שגם את תתחילי להזניח את עצמך ואז אם זה לא מוצא חן בעיניו, תגידי לו שאם לו מותר גם לך מותר. אפשרות אחרת היא לעודד אותו לעשות ספורט, בצורות שונות, כיד הדמיון, לא בטוח שזה יעזור אבל זה יכול לעזור. אפשרות נוספת היא שאם זה כל כך מפריע לך, להגיד לו שאם זה ימשיך ככה אז את תעזבי אותו ותחפשי לך מישהו שדואג יותר למראה שלו, זה גם יערער לו את הביטחון, וגם יכול לתת לו מוטיבציה, אם כי לא מהסוג החיובי. אגב זה שהוא "נעלב מזה קשות", בין זה זה באמת ובין אם זה כדי שלא תגידי לו כלום על זה יותר, יקשה עליך עוד יותר לגרום לו לעשות את זה בדרך הטובה. בכל אופן את לא צריכה להתחסד בנושא, ברור שאת רוצה את זה בשבילך יותר מאשר בשבילו.

AuraMe

New member
האמת,

הוא תמיד היה רזה, הוא לא ניסה להוליך אף אחד שולל. אני מניחה שפשוט קרה לו מה שקורה להרבה אנשים בצבא, פשוט אותו זה לא הטריד יותר מדי. והוא עצמו הודה בפניי שהמראה החיצוני שלו פחות מטריד אותו מאז שהוא איתי.

בתכלס, במקום מסוים זה טבעי ומובן, וגם אני פחות מוטרדת מהמראה החיצוני שלי מאז הזוגיות. רק שאצלי זה מתבטא בהפחתה משמעותית של השימוש בעדשות, לא ויתור על ספורט - כי מדובר פה על ויתור גם על סקסיות (ובכל זאת, בזוגיות יוצא לך לעיתים קצת יותר קרובות להוריד את הבגדים בחברת בן המין השני) וגם על בריאות!
ניסיתי לעודד אותו לעשות ספורט, והוא ענה לי חד וחלק שאין לו זמן והוא לא נהנה מזה מספיק, אלא אם כן זה כדורגל, ואין לו כל כך עם מי לשחק כדורגל באופן קבוע.
אני בחיים לא אאיים עליו בפרידה! זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות. דבר ראשון כי זה ייתן לו הרגשה שהסיבה היחידה שאני איתו זה המראה החיצוני, והוא יודע שזה לא כך. דבר שני כי זה שקר מניפולטיבי ומגעיל, והוא ידע שזה שקר מניפולטיבי ומגעיל.

עדיין אובדת עצות

Berethor

New member
הוא לא זה "שצריך" להימשך לעצמו את יודעת

אז הגיוני שהמראה שלו יטריד אותו פחות מאשר אותך, אלא אם כמובן הוא היה מישהו שחשוב לו "להראות טוב בכל מצב", אבל הוא לא כזה. אם זה לא הולכת שולל מכוונת בשלב המוקדם של הקשר, כנראה שהסיבות שלו לחוסר עשיית ספורט, הן עצלנות, חוסר מוטיבציה, זה שזה לא מפריע לו אישית, וכמובן שגם הביטחון שאת תישארי איתו בכל מקרה. תראי זה יפה מאוד שהמראה שלו פחות מטריד אותו שהוא איתך, הבעיה שלך מצידך זה כן מפריע, ולדעתי את צריכה להיות כמה שיותר כנה לגבי זה, ולגבי הסיבות שאת מרגישה ככה, קודם כל בפני עצמך, ואחר כך גם לפניו. לא אמרתי "שלאיים בפרדה" זה דבר שיפה לעשות, אבל זה כן דבר שיכול להיות יעיל, במיוחד אם את מרגישה שאין לך הרבה מה להפסיד איתו, ושהמצב עד כדי כך גרוע. אז המראה זה לא הסיבה היחידה שאת איתו, זה עדיין לא סותר תעובדה שמראה זה משהו שנורא חשוב לך, אחרת הכרס שלו לא הייתה מפריע לך עד כדי כך, אז אין צורך להתחסד בנושא. מה דעתך על לשחק איתו כדורגל ביחד? אולי זה היה עוזר, את מודעת לכך שיש גם כדורגל נשים.

"בתחילת המאה ה-21, כדורגל נשים, בדומה לכדורגל הגברים, התמקצע וצמח, הן בפופורליות שלו והן במעורבות שלו. מתחילת הדרך ב-1894 ועד1999, בה נמכרו מאות אלפי כרטיסים למשחקי גביע העולם בכדורגל נשים, התמיכה בענף עלתה וצמחה סביב העולם. היום נחשב כדורגל הנשים לאחד משלושת ענפי הספורט הפופולריים בעולם."

http://he.wikipedia.org/wiki/כדורגל_נשים

AuraMe

New member
יש לי המון מה להפסיד והמצב הוא לא גרוע

פתחתי את כל ההודעה הזאת בעובדה שאנחנו מאושרים עד הגג! טוב לי איתו ואני אוהבת אותו. יש משהו אחד שקצת מפריע לי, בחיים אני לא אנפח אותו לממדי ענק רק כדי להפחיד אותו!
איום בפרידה יכול להביא לפרידה שלו ממני, וגם פרידה הכי מוצדקת בעולם בערך. אז לא, זה יהיה הדבר הכי לא יעיל בעולם, וגם עם זה היה יעיל (כנראה עם זן זוג אחר, קצת פחות חכם והרבה יותר רכרוכי) לא הייתי עושה את זה.
אני לא מתחסדת בכלל. מבחינתך העניין הוא שחור ולבן, ואם משהו קצת מפריע לי אז זה דבר שעליו הזוגיות יכולה לקום וליפול.
אז לא, זוגיות היא קצת יותר מורכבת מזה, ואני לא אעשה הכל כדי להשטיח לו את הבטן חזרה או לחטב אותו. אני לא אאיים עליו, לא אנסה ללמד אותו לקח, בחיים לא אפגע בו בגלל כרס קטנה ובגלל דברים הרבה יותר גדולים. אני בהחלט אבחל באמצעים, וזה ממש לא מה שעושה אותי מתחסדת!

הייתי משחקת איתו או עושה איתו פעילות גופנית אחרת, אבל כמו שאמרתי למעלה הוא חייל בבסיס סגור, אני גרה בעיר אחרת. אנחנו נפגשים בסופ"ש ליומיים ותו לא, וגם לא בכל סופ"ש. קשה לשבץ אפילו שעה של פעילות גופנית, שלא לדבר על זה שמדי סופ"ש לא ישנה כלום - זה משהו באורח החיים ובהרגלי היומיום שצריך להשתנות, ואני לא שם כדי לעודד את זה.

Berethor

New member
מעניין איך הוא הצליח לטפח כרס בתור חייל בבסיס סגור

טוב אם הוא בצבא ואתם בקושי נפגשים, יש מעט מאוד שאת יכולה לעשות כדי לשנות את עניין המשקל שלו.

Berethor

New member
כנראה שאוכלים טוב בחיל המודיעין, הכל כלול

אם זה ימשיך ככה בקרוב אפשר יהיה לעבור חיל השריון, בתור הטנק.

למעלה