"כרס זוגיות"

AuraMe

New member
אוכלים מעולה.

והוא עדיין חתיך ורחוק מאוד מלהיות שמן, אז אין מה לעוף עליו.

too addictive

New member
כרס זוגיות

לא מכירה אדם שזה לא קרה לו בשלב זה או אחר (חוץ מהמדריך כושר שלי
)
זה אכן ממקום של נוחיות ובטחון בקשר, לאו דווקא לראות משהו כמובן מאליו.
&nbsp
בת'כלס מבינה אותך. העובדה שהוא לקח את זה ישר למקום הנעלב מעידה שכנראה נגעת בנקודה רגישה...
&nbsp
האמת הרבה אנשים מזניחים את עצמם בתקופת הצבא וכשהם משתחררים הם לוקחים את עצמם בידיים ועושים שינוי. עוד כמה זמן נותר לו?

AuraMe

New member
לא הרבה,

בהנחה שהוא לא חותם קבע, שלושה-ארבעה חודשים.
עברה לי המחשבה בראש, אבל אני קצת מפחדת להשלות את עצמי. בנים רבים בבסיס שלו - ובאותו תפקיד - מצליחים לשמור על כושר, אז זה בכל זאת מראה על כוח הרצון שלו.

too addictive

New member
ברור שזה מראה על כוח הרצון שלו

אבל גם על הסטייט אוף מיינד שהוא נמצא בו.
בדברים כאלה אין ממש מקום להשוואה לאנשים אחרים...
&nbsp
אם את יכולה להניח את זה בצד בנתיים, הייתי מניחה לו עד שישתחרר...

AuraMe

New member
כן, יכול להיות שאת צודקת.

אחזור לפה אם הוא אגלה שהוא עצלן גם בתור אזרח

FineSilverMan

New member
בן 21 וכרס זה די מוגזם...

מכיוון שזה מפריע לך, והוא די עצלן, אז הייתי ממליץ על חיזוק חיובי...
סוג של סחר חליפין.
תתני לו משהו בתמורה למאמץ.
משהו שיעשה טוב לשניכם.
&nbsp

את מתחילה בצורה הלא נכונה לגשת לזה אצלך בראש.

ככה לא תשני ולא תועילי. בואי נתחיל מזה שאל תנסי לשנות אדם אחר. בואי נמשיך בכך שאם את מתנסחת זה מראה איך את חושבת על הנושא "איך להעיר לו" אל תעירי לו. הערות וביקורת אף אחד לא אוהב. "איך לא להעליב", חמודה אכפת לו מהמראה החיצוני. אכפת לו יותר איך המראה שלו נתפס בעיניך. אולי הוא כבר בטירוף. אבל את לא תומכת אז למה שיהיה שינוי לטובה?
בעברית קשה למצוא לינקים למישהו שיודע על מה הוא מדבר ומסביר איך, אבל בסופו של דבר אם תשני את הגישה שלך לבעיה ואת הפינה הזאת של המשקל אצלך, זה כבר יקרין על היחסים בינכם, עליו, על היחס שלו לנושא, ואולי בסוף גם על הכרס. הוא גם היה יותר צעיר לפני שהכרתם, ואולי הוא גם עשה יותר סקס כשרק הכרתם, בסופו של יום בגישה של חיזוקים שליליים את לא מחדשת כלום.

מתישהו ירד לו האסימון

אני מקווה בשבילך שזה ירד במהרה. הבחור שלי פיתח חתיכת כרס מאז שאנחנו ביחד ומאז החתונה זה עלה קצת. בהתחלה רמזתי ואחר כך אמרתי ובוף קבעתי שאני הכרתי אותו נטול כרס והיא פשוט הצטרפה לנו לזוגיות. בעקבות אימונים שלי ושינוי תזונה הוא גם התחיל לשנות קצת, אבל זה רק קצת ואני מקווה שיהיה שינוי גדול יותר.
לשלי יורד האסימון כל פעם שיש מכנס ישן שלא עולה עליו, עכשיו מחליפים עונה בארון, יכול להיות שכאן יבוא השינוי.

In Another Time

New member
"מאמי, בוא איתי להליכה/ריצה/רכיבה באופניים...

אני יוצאת. שים בגדים ויאללה בוא. מלא זמן לא היה לנו זמן איכות ביחד".
פשוט מאוד

AuraMe

New member
פשוט מאוד

בעולם שבו הוא לא חייל בבסיס סגור שגם סוגר שבתות, ושבו אנחנו גרים באותה עיר ולא מרחק שעה נסיעה אחד מהשני...

In Another Time

New member
גם חבר שלי חייל, אז מה?

אנחנו בכל זאת מוצאים זמן להפגש. וגם אתם. ואת הזמן הזה, את יכולה לתעל לספורט. אני בטוחה שתוכלי להקדיש שעה.
גם חשוב שיאכל בריא. אם בא לך, תציידי אותו בכל מיני עוגיות בריאות טעימות (יש באינטרנט מלא מתכונים של עוגיות גרנולה עם דבש, עוגיות טחינה בלי סוכר, ושאר חברים), שיחליפו את השטויות שהוא אוכל בבסיס...

AuraMe

New member
אבל מה יעזור לעשות ספורט רק בסופ"ש מדי פעם?

זה יכול להיות נחמד בהרגשה, אבל השינוי צריך להיות ביומיום, באורח החיים, כדי שישפיע עליו.

In Another Time

New member
עדיף מכלום לא?

תראי, תכלס זה עניין של מודעות אישית. את לא באמת יכולה להגיד לו מה לעשות עם הגוף שלו.
המקסימום שאת יכולה לעשות זה לתת לו דוגמא אישית. (שבכללי לדעתי זו הדרך הכי טובה לחנך).
את מתאמנת? אוכלת בריא? חיה אורח חיים בריא?

AuraMe

New member
כן,

ואני מסכימה, פשוט לא ממש רואה את זה פותר את הבעיה כל עוד אנחנו לא חיים קרוב יותר אחד לשני או משהו. או מצליחה לעשות את זה בזמן המועט שיש לי איתו בסופ"ש (בדרך כלל אנחנו רק לילה אחד ביחד, בגלל המרחק בין הערים).

למעלה