כשהוא מחליט לטוס לאודסה...

באמת מוזר נורא

האמת שאני לא חושבת על זונות באודסה כי חסר זונות בכל מקום אחר? אם הוא נוסע לאוקראינה בחורף אז כניראה שהלב חם ומחכה לו שם ידידה.

אם היה לי חבר שהחברים שלו הולכים לזונות אז זה אומר משהו

על החבר. אני הייתי רוצה שגבר שאני רוצה לבנות את עתידי איתו יהיו לו ערכים דומים לשלי וגבר עם ערכים דומים לשלי לא היה מתחבר לגברים שמתנהגים ככה.
לצערי חשוב שתשבי עם עצמך ותחשבי מה לעשות עם מערכת היחסים הזאת.
&nbsp

alongrin

New member
לא רק ערכים

תחשבי על הסיכון הבריאותי שהוא חושף אותה אליו.
&nbsp
קונדומים לא עשויים מפח... קונדומים נקרעים.
וגם אם לא נקרעים, הם לא מספקים הגנה של 100%.
&nbsp
אותן זונות רואות עשרות לקוחות ביום, כל אחד יכול להיות נשא של מחלת מין.
זה יכול להיות איידס, הרפס, צהבת, עגבת וכל מיני מחלות אחרות.
&nbsp
זה פשוט לא הוגן.

אם הוא באמת הולך לזונות...זה לא הוכח עדיין לפי הסיפור

יכול להיות שהוא באמת סתם נהנה מהמקום. הדבר היחיד שמוזר לי זה שהוא בוחר לנסוע בחורף לחופשה במקום שמי שיכול, בורח ממנו בחורף. וגם בלי בת הזוג.
למרות שחלק קטן בי כן אומר לתת לו להיות חופשי ומאושר
&nbsp

אולי הוא סוכן של המוסד

והזונות הן בעצם סיפור הכיסוי. לכי תדעי.

תראי, את לא מכירה את הדברים האלה ושפר מזלך שלא נתקלת בזה, אבל גברים נוסעים עם חברים בחורף למקומות האלה בשביל דבר אחד בלבד.

shirael

New member
היא מספרת

שהוא היה שם רק לפני חודשיים, וגם שהוא מתעקש לנסוע בדיוק כשהיא בחופש אבל לא יכולה לצאת מהמדינה. בנוסף לעניין החורף. צריך ממש להשתדל כדי לתת לו להנות מהספק. ממש.

alongrin

New member
אפשר לטמון את הראש בחול

אם משתדלים גם אפשר למצוא הסבר ותירוץ לכל דבר.
אני דוגל בשיטה של,
מה שנראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז - זה כנראה ברווז!!
&nbsp
יש לישראלים (אותם טיפוסים של "טיסת השוקולד" המפורסמת) כמה מקומות עליה לרגל:
1. בורגס וורנה בבולגריה - הימורים וזונות
2. אודסה - תיירות סקס (זונות)
3. ניירובי/בנגקוק - מי שבקטע הפדופילי
&nbsp
&nbsp

אכן, מבט אחד בעמוד כמו when he pays

בפייסבוק, מבהיר על מי מדובר. והיום אי אפשר לחמוק מעדויות של נשים בזנות, על התופת שהן עוברות מדי יום.
מי שחיה עם אדם כזה, מעבר לסיכון הבריאותי, סביר ש"נהנית" מאספקטים נוספים של היחס הזה לנשים, כאל גוף שאפשר לעשות בו כל מה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה.

לא אג'נדה, תמונת מציאות וממש, אבל ממש אין על מה לחייך

אם תרצה ללמוד, יש ספר שנקרא "מופקרות", מאת ענת גור. הכל שם: טראומות הילדות ומעשי ההתעללות שמביאים לכניסה לזנות בגילים 13-14, המציאות של הזנות עם האלימות המזעזעת היומיומית ונסיונות הרצח, המחלות, המוות בגילאים צעירים. רק צריך לרצות ללמוד.

מיכל203

New member
כמה זמן אתם יחד?
יכול להיות שהזוגיות נראית מופלאה, תומכת, אוהבת רק מהצד שלך?

בכל מקרה, אני הייתי מפסיקה לקיים איתו יחסי מין (בכל צורה) כבר אחרי הפעם הראשונה שהוא חזר משם. מחלות מין הן גרועות יותר מלב שבור, בעיני.

נומלה

New member
צאי משם!

ולא אני לא חושבת שצריך להקריב בזוגיות, ובכלל לא ברור לי שאם אדם טס למקום שיש בו זונות ,הוא אכן ילך לזונות, וגם אם כן, אז ממילא לא הייתי רוצה להיות בזוגיות עם אחד כזה.
מה שהקפיץ אותי, זה שכתבת שיש לך חופשה והוא מחפש להתרחק. לא מרגיש לי שאתם מחפשים אותו דבר בזוגיות הזו. ואם את רוצה זוגיות שבה את יותר נחשבת, זה לא עם האיש הזה.

תגידי לו "אין בעיה תיסע לאודסה"

אבל ברגע שאתה יוצא מהארץ אני נירשמת לטינדר ואני ניפגשת עם מי שבא לי, מתי שבא לי.
תראי איך הוא יגיב.

שילה1

New member
שום אולטימטומים ואיומים.פשוט.

תרגיעי את המצב,שיסע.עד שיחזור-את לא בדירה שלכם-אם אתם גרים יחד,לא עונה לטלפונים והודעות שלו-עד כדי החלפת מספר פון ומכשיר,
מתעלמת מכל מה שמסביב:משפחה שלו,חברים שלו וכו'.
בקיצור:נעלמת(רצוי למקום סודי.בארץ או בחו"ל)ללא כל הסבר.ולא-מתאפקת מליצור קשר.
לעיתים הניתוח כואב.אבל החולה-מחלים.בסיומו של יום.
ובנימה אישית:את ראויה לגבר אוהב,מתחשב,ללא סיפורי אודסה.תתנתקי כעל ויגיע אלייך.את תראי!

היי

שילה. בערב שטס התנתקתי ממנו.
יום למחרת שלח איזה שלוש הודעות קצרות.. המענה היחיד שעניתי היה.. בחרת לטוס לאודסה.. ברשעות באופן חד צדדי.. תהנה מהזונות. אותי לא לקחת בחשבון.. אז מה אתה שולח לי הודעות לצאת מדי חובה... ענה הבנתי.... ושבת שלום. עוד כאילו הוא הנעלב.
באור לך שאני מטפסת על קירות.. כי אהבתי אןתו וגם היה לי נדמה שהוא אותה. בכל רגע נתון התקשר והיה במשך 9 החודשים.
לכן הקרע ממנו ורמת האכזריות לא מובנת לי.
הנתק מכאיב. כמובן שהכדור לא במגרש שלי... כי ברור לי שלא אתן לאדם לפגוע בי בזדון בוודאי לא בן זוג שראית עצמל איתו למרחקים באהבה גדולה.
כתבתי לך כי כאמור הבנתי שלא הותיר לי ברירה אלא ללכת....
מה את אומרת?
החיתוך עדין כואב... כולל ממשפחתו המקסימה וילדיו... זה נורא עצובבבב. ואני לא ילדה קטנה
רוצה אותו אבל בזוגיות שתראה אותי לאתפגע בי בשעה שבא לו משהו ועכשיו..
ונערות הליווי שהוא מכחיש... אין הסבר הגיוני לטיסה בטווח חודשיים.
תודה לך

למעלה