כשהוא מחליט לטוס לאודסה...

שילה1

New member
נהגת בהגיון ובחכמה."הניתוח" כאוב.אבל

מחלימים ממנו.תתגברי,תעברי ולבטח תמצאי מי שבהחלט ראוי לאהבתך ואת ראויה לשלו.
כעת את יודעת מה לא לחפש.....
תתחילי לחיותץ.לצאת,חברים וחברות וחוגים.
תתלבשי,תתאפרי,תפנקי את עצמך.נדבר עוד חודש.אהה?

רק עכשיו קראתי. אני ממש מצטערת בשבילך שזה נגמר ועוד

בכזו רישעות. גם בעלי ככה - פוגע פוגע פוגע ואז כשאני מנסה לדבר איתו הוא נעלב. אי אפשר לחיות באושר עם חיה כזאת כי את הופכת להיות זאת שתמיד מרצה והוא תמיד הסובל והנעלב. עם השנים זה הופך להיות בלתי ניסבל ואני היום אישה מאוד עצובה והלב נשבר לי על היחס שלו אליי.
הלוואי שהייתי מקשיבה לקול הפנימי שהזהיר אותי. לנורות האדומות שנדלקו כל הזמן והתעלמתי כי נורא רציתי להיות כבר נשואה, בית, ילדים.
מה שאני אומרת זה שאני מחזקת את ידך ואת כן מקשיבה לנורות ההזהרה שנידלקו. ואם מרגיש לך בלב שהוא בוגד אז כניראה שזה נכון. שולחת לך חיבוקים גדולים ומאחלת לך שהשנה החדשה תביא איתה הרבה רוגע ואהבה חדשה.

שלום

ככל שאני יודע, אודסה גם עיר ואתר ולא רק מקום לזונות. אולי הוא רוצה ליהנות מהמקום עם חבריו ולא דווקא זונות. ודאי יחזור בקרוב מהנסיעה ואז יוכל לחזור אליך.
&nbsp

alongrin

New member
רק קחי בחשבון שזה לא אודסה

שמה שהוא עושה באודסה הוא עושה או יעשה גם בארץ.
והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא איך תתמודדי עם זה כנשואה לו + ילדים + בית ומשכנתא.
&nbsp
התקופה לפני אמורה להיות התקופה הטובה ביותר של מערכת היחסים שלכם.
אם זה נראה ככה עכשיו, איך זה יראה בעוד כמה שנים?
&nbsp
&nbsp

יש לו שם מישהי.

נראה לי מופרך לסוע לחו"ל בשביל זונות. כל רח' פינסקר בתל אביב מלא במכוני ליווי (עם בנות מאודסה והשכונות הקרובות..).. חבל על הזמן ועל הכסף.
נשמע שיש לו שם מישהי. אחת וספציפית שהוא נוסע אליה.

בכל מקרה, אם זה מקובל עלייך... נניח סוג של יחסים פתוחים (הרבה זוגות חיים ככה, זה לא איזו המצאה מהפכנית)- אז פרגני לו ואולי תמצאי לך גם איזה ידיד ניחומים.
ואם זה לא מקובל עלייך, עם כל האהבה והחברות, תחתכי את הקשר הזה. כי יש לך ביד גבר שגם כשאתם בפריים של היחסים שלכם (עוד לא היית אישה אחרי לידה, עוד לא הייתם הורים לתינוקות שלא ישנים, עוד לא הייתם זוג שמתמודד עם צרות החיים....) זה לא מספיק לו והוא רוצה , מה זה רוצה? מוכרח... עוד.

זה משהו ב-DNA שלו, וזה לא ישתנה לעולם.
האם עם האיש הזה את רוצה לקשור את העתיד שלך?

אישית, עם כל הכאב לב, הייתי חותכת ממנו, בלי קשר לאם יסכים לוותר על הנסיעה או לא. הדרייב הזה שצרוב בו, זו הבעיה ולא האופן שבו כן או לא יממש את זה.

כדאי לכולנו להיבדק מידי פעם...

את יודעת, עם כל היהירות.. אף אחד לא באמת יודע איפה מסתובב הבן זוג שלו 24/7, ויש לא מעט הפתעות בחיים...

La Milagrosa

New member
מי שיוצאת עם עארס חובב זונות ונוסע מתמיד לאודסה

הסיכון שלה בערך פי 1000 יותר גבוה מהסיכון של אחת כמוני, שנשואה באושר לבן אדם שהוא גם החבר הכי טוב שלה.

תעשי מה שאת מבינה...

יכולה להגיד לך שגם אני נשואה באושר, כבר 20 שנה, לבן אדם שהוא החבר הכי טוב שלי- וחטפתי את הכאפה לפנים. הכי לא צפוי.

את נוטה לענות פה בצורה די מגעילה ויהירה לאנשים, ואני ממש מקווה בשבילך שלא תגיעי לנעליים של אף אחד מהם אף פעם.
כי אני הגעתי, וזה כאב. מאוד.

La Milagrosa

New member
עוד "חבר הכי טוב" כזה והלך עלינו.

אודסה

אני עונה בצורה יהירה?! ואני לא חטפתי כפה של החיים עכשיו?
ההלם כל כך גדול והעלבון שהחלטתי להעלות את השאלה לראות אולי אני טועה

תלמדי לקרוא למי מגיבים

ויש לי הרגשה שאת נהנית לכתוב כל פעם "אודסה" (משום מה כמעט כל כותרות התגובות שלך הן המילה הזו, גם כשזה לא קשור).

קראתי שוב את דברי

ולא מצאתי שום יללה או קיטור. לעומת זאת את קיטרת ארוכות על הטיסה שלו לאודסה, ובכל זאת החלטת להשאר איתו ואת ממשיכה לילל על המצב.
אז כנראה זה נובע מהנטייה שלך לבצע השלכה ממך על אחרים (מה שגם מסתדר לגבי מה שכתבת על רגשי הנחיתות).
מאחל לך מכל הלב רק הצלחה בזוגיות (ובכלל)

למעלה