"כשהוא צורח הוא נשמע כמוני"-תום בראיון בYNET

mooshki

New member
אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלקרוא לבן שלך הדי

כאילו, להכריז קבל עם ועדה ולקבוע בתעודת זהות, שאף אחד לא יטעה ויחשוב שהבן שלי שווה יותר ממני?! מה זה ההד שלי?!

mooshki

New member
דאה?! מיליוני ילדים צפונבונים בארץ יום אחד

יבינו שההורים שלהם תמיד מסתכלים עליהם מלמעלה

Dug E

New member
מה??!?! חברה-בת?../images/Emo122.gif

או שמא ה‏‏‎‎‎‎‎‎‎עדי עם ה'? טוב נו מה? מדבר אחד בשם צחר
.

Dug E

New member
לקחת את זה בתור מחמאה? יחלאה.

וזה התנ"ך וע"ש סבא.

LoLi Goddess

New member
טוב נו, אני מודה... השם שלי הוא...

אלה! וזה שם מאוד מאוד יפה :) אבל יש אנשים שמגיל ינקותי דפקו לי את השם "שלג", שזה בערך השם הכי מוזר שקיבלתי בחיי. אבל אני מהאנשים האלו שחושבים ש"שלג" זה שם מיוחד חח

אני תמיד אומרת שאם אתה יכול

להגיד לעצמך שמשו שאמרו עליך הוא מחמאה- קח את זה כמחמאה
וראסמי... שנינו יודעים מה היה גורלך אם היה לך שם נורמאלי (צורי לא היה מצליח להציל אותך
)...

Dug E

New member
לא הבנתי../images/Emo122.gif

ועד מוצ"ש בטח גם לא אבין
.

Dug E

New member
וואי תקשיבי..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ישבתי היום בהפסקת סיגריה בעבודה, אחרי שכל הסופש אני לא מבין למה התכוונת.. ופתאום אני מוצא את עצמי נקרע מצחוק..כי רק שם הבנתי
!!!! וואי, חזק.

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משו אתה
|אבל באויר| ומה אתה מוסיף הערות להודעות שלך?! אז מה אם אתה מנהל ויכול לנצל את זה!? זה ניצול מרות!

וקודם "כאילו" לא הבנת...

בתגובה שלך להודעה שלי שהכותרת שלה היא "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כתבת "לקחת את זה בתור מחמאה?" ואז הוספת, לאחר מעשה "יחלאה"...

reiya

New member
חברה,בת.

עד כמה שידוע לי
<מדברת אחת בשם ראיה..>

:) בוקר טוב

שנים קוראים לבנים ובנות בשמות עם הצרופים שלי שר - לי אור-לי לי-אור לי-פז לי-חן וכו' וכו' כל הורה עם הבחירה שלו, הדבחירה לקרוא לבן הדי, משמע ההד שלי היא בחירה צנועה מאוד בעצם אולי בגלל שהד, הוא בעצם התהודה שלך בעולם והדי הוא באמת התהודה שטיטי ותומס יביאו לעולם בילד המבורך הזה
שאין דבר טוב בעולם שאני לא מאחלת בו. אפשר לומר דברים על טי ותו, אבל כשאין להם שום קשר למציאות, זה מרגיז הם זוג אנשים צנועים ומדהימים, ראבק שם של ילד ואת באה אליהם בטענות? יש לי הרגשה קטנה שזה קשור לסרטים אישיים הדי אדוארד צדק הוא טריגר, לא ככה?!
רק דבש ובטחון עצמי כי כל ילד הוא עולם ומלואו השם הוא לא העניין טיטי טובולינה

למעלה