"כשהוא צורח הוא נשמע כמוני"-תום בראיון בYNET

mooshki

New member
אין לי ספק שכל ילד הוא עולם ומלואו בלי קשר

לשמו. חוסר ההבנה שלי את השם הזה לא נוגע לשום "סרטים אישיים" (אם לזה התכוונת) ובכלל לא באתי אליהם בטענות. דברתי על השם בכללי, מתוך דיון שנפתח כאן בקשר אליו, ולא הפניתי אליהם אף מילה מכל מה שאמרתי. גם לא אלייך, BTW. אין צורך להתפאר כל פעם מחדש בזה שאת מכירה אותם אישית ואחרים לא. זה סתם לא נחוץ. מן הסתם אם אני נמצאת בפורום הזה ופעילה בו, זה אומר שכל מה שאני עושה כאן הוא מתוך אהבה ליהודים ולא מתוך איזה רצון לפגוע בשמם הטוב או משהו כזה. אני בטוחה שהילד הזה יהיה מדהים ומיוחד, ואני מאחלת לו ולשניהם את כל הטוב שבעולם בדיוק כמוך.

TancH

New member
חוחו

עוד כמה שנים אנחנו רואים את הבן על במות נצנים צורח.

../images/Emo121.gifעם חשמלית ביד

ואביב ג'וניור גפן צורח גם הוא, על הקלידים. רק אני משוכנע שהם ישנאו אחד את השני?

נשמת

New member
יאוו, איזה מלך.

ממש אהבתי, פתאום כשהוא מסביר את השם... הוא נשמע לי מוצלח יותר. anyway ילד שלהם. והוא לגמרי זכה.

אוי ואבוי איזה עונש קיבלנו :\

חששתי מהנורא מכל. אייל גולן? שרית חדד? הראל מויאל? את שי גבסו ובית הבובות אני עוד יכול לסבול איכשהו אבל אלה? זה ישמע אבסורד אבל אני לא בטוח שזה שווה הופעה של שעה של היהודים. נראה לי שעדיף כבר להתקע עם הגמר של כוכב נולד... בקיצור 2 הימים נשמעים מעאפנים. נראה לי שנסתפק בניצנים השנה...

רציתי לכתוב את זה...

היהודים משובצים ביום כ"כ מסריח
אבל מצד שני יש עוד פול דברים לעשות שם (סרטים וכאלה) אז אפשר להתמודד... תלוי במחיר כרטיס...

Noam TG

New member
../images/Emo41.gifהמחירים:

לכל הימים: 50 לקוח סלקום 150 כל שאר החברות

eliavtu

New member
ויש כאלה שיגידו, היהודים זה עונש..

זו ממש הגזמה להגיד "עונש" אתה לא חייב להיות שם, אתה יודע.. יש שתי במות, המרכזית וזאת של הצעירים בבמת הצעירים יש אחלה מוסיקה, אפילו טובה יותר מהמרכזית לטעמי אז אתה יכול להיות שם בינתיים. וזה הכינרת גם, יש חוף, ועוד מלא דברים לעשות.. לא חסר תאמין לי ולמה שלא יביאו את אייל גולן ואלה? אני ממש שמח שהם מופיעים כי ככה מלא חברים שלי יבואו איתי..

סבבה שיגידו שהיהודים זה עונש

מה איכפת לי. כל אחד והטעם שלו. וואלה יש לי מספיק חברים שיבואו לשם שיגידו לי שהיהודים זה עונש בשבילם. שיהיה להם לבריאות. לא חייבים כל הזמן להיות יפי נפש. וואלה לא אוהב את אייל גולן,שרית חדד והראל מויאל ומבחינתי שהם יופיעו על אותה במה עם היהודים בזמן שאני שם זה עונש ואני לא מתבייש להגיד את זה. נכון שאני לא חייב להיות שם וזאת בחירה שלי,אבל גם בחירה שלי להגיד אם זה עונש בשבילי או לא. בכל מקרה אני לא מתכוון להעניש את עצמי בכך שאני אהיה בקהל בזמן שהם מופיעים. מן הסתם אם אני אלך לשם אני אעשה דברים אחרים בזמן שהם מופיעים. על טעם וריח אין מה להתווכח. וזה שתגיד שאני מגזים בזה שאני אומר עונש לא יהפוך לי את ההופעות האלה לפחות נסבלות. תכבד את זה שבשבילי זה עונש וזהו

למעלה