כשהלב והראש פותחים במלחמה

לפי ההצהרה ל yaelshachor

זה היה אחד היעדים שלו איתה, והוא הרי איש של חזון ויעדים בחיים
...

אגב גלולות, גם כשנוטלים גלולות, וגם כשמתעטפים בקונדום - עדיין עלול לצאת ילד!
. ככה זה, אין הגנה של 100 אחוז מכלום. אז מי שלא בנוי להפוך לאבא 'בהפתעה' שלא יטבול את מכחולו בשפופרת

מיקהפ

New member
טעות, קרא בבקשה את מה שכתב בקישור שהבאת.

הוא רצה ילד וכותב שם משהו על (מאד בערך)
התחלנו לעבוד על ילד.

גם זה לא לגמרי מדויק

הוא אומר שבאופן כללי רוצה ילד , אז זרם איתה. כשאמרה לו שהיא בהריון ורוצה להפיל נתן לה 2000 שקל להפלה.

מי שרוצה ילדים לא עושה את זה עם מי שלוקחת לטענתה גלולות, לא כועס ששקרה שלקחה גלולות, לא אומר "זרמתי" אחרי חודשיים, ובטח לא נותן כסף לבצע הפלה. ילד זה משהו קצת יותר רציני. בטח עבור מישהו שרואה בכך "יעד".
אז צריך לקרוא בין השורות מתוך הדברים הלא ממש קוהרנטים שלו.
אם נסכם, הוא אולי רוצה ילד, אבל לאו דווקא איתה ולא ממש בטיימינג הזה. הוא פשוט נגרר לסיטואציה מבלי להבין למה נכנס. המילה "יעד" מעצם הגדרתה קשורה בתכנון.

שילה1

New member
סליחה-הןא לא ילך לגישור כי...יש לו מליון סיבות.

יותר טוב למנוע מהילד תנאים מינימליים.
איום ונורא!

מריוס זכריה

Member
מנהל
התגובות שאתה מקבל

אני מניח שאתה לא מאושר מהתגובות שאתה מקבל.
ואני גם מניח שזה קטן עליך.
&nbsp
אבל אני רוצה להגיד לך שיש לך מה ללמוד מכל התגובות האלה.
זה הרושם שאתה מעורר באנשים שהם בסך הכל מתונים, ואין להם אג'נדה.
המסרים שלך מאוד קשים, חלקם גובל באזור של אלימות רגשית. או כוחנות.
&nbsp
הדרך הקלה ביותר היא לתייג את כולם כלוזרים, שלא חזקים ומוצלחים כמוך.
הדרך הקשה יותר, אבל היותר מועילה לטווח הארוך, היא להסכים שהסיפור שתפרת לעצמך על חייך יש בו בעייה מסוימת. אין טעם להכחיש את זה. לא כולם פה דפוקים. יש לך בעייה.
&nbsp
הבנו שאתה יכול להתפרנס בגדול ולהצליח ולנווט את דרכך בעזרת מניפולציות חכמות. שאפו.
&nbsp
עכשיו בוא תחשוב האם אתה לא יכול קצת לפחות לחזור להיות אדם פחות אגרסיבי, ויותר שייך לקהילה האנושית. לא כולם בעולם הזה מנייקים, אבל אם אתה מתייחס לכולם כך, יוצא שזה יהיה העולם שתחיה בו. וזה לא עולם נעים. וגם לא העולם האמיתי.
&nbsp
אני מציע שתחשוב על זה טיפה. אין לי שום דבר נגדך. אני רואה את תפקידי פה כתפקיד של עזרה לאנשים, עד כמה שניתן בפורום. אני כותב את זה לטובתך, לא כדי להקטין אותך, או כי אני לא מסוגל להכיל את עצמי.

abillify

New member
תדבר איתה

קודם כל.
ואולי באמת עדיף לסיים את זה אם זה מה שאתה חווה ממערכת יחסים
אם זה איך שאתה חווה אותה -תכלס נשמע לא להיט במיוחד החוויה שלך
&nbsp

Mrs Dolores

New member
הלב אומר נכון, אתה צריך לתמוך בילד שלך

לגיטימי שלא תרצה לגור בעיר שלה, זה מסוג הדברים שכזוג, אתם תצטרכו למצוא פתרון של פשרה. למשל שתגורו בעיר נייטרלית והיא תיסע פעם או פעמיים בשבוע לבקר את ההורים שלה. אחת לחודש נניח, תסעו שניכם לארוחת שבת. אם לא תצליחו למצוא פתרון של פשרה, אז אני חושבת שזה אומר הכל על הזוגיות שלכם. ואני מדגישה שפשרה אומר שגם אתה תצטרך להתפשר, לא לצפות ממנה ליישר קו עם כל מה שאתה רוצה. אם לא תמצאו דרך לחיות כזוג, תצטרך לתמוך בילד, בין אם אתה רוצה ובין אם לא.

אלב86

New member
דעתי על המצב

אבא שלה צודק.
עשיתם ילד ביחד ובזמן שאתה מתפרנס בגדול היא שוקעת בחובות בזמן שהיא מגדלת את הילד. תפרנס בגדול גם את הילד שלך בלי קשר להאם אמא שלו חיה איתך או לא, זה דבר ראשון.
דבר שני, אתה אדם חומרי מאוד. גבר עשיר שבנו חי בעוני זה בדיוק אדם חומרי.
עובדת בונוס: מתישהו בין עכשין לבין עוד שמונה עשרה שנים אמא שלו תתעורר ותקלוט שבעצם זה לא שנות החמישים של המאה הקודמת ותדבר עם עורך דין ושניכם תגלו את פלאי מזונות הילדים.

למעלה