כשחלק רחב מתומכי הליכוד והעבודה,

מעולם לא התעסקתי בלקטר ולהלין..

מבט חטוף בשרשורי העובדות מגלה - מציאות של הסטריה מצד רב חברי פורום הליכוד. לא קיבלנו אפילו תשובה ענינית אחת לגבי חברי הליכוד ופועלם - 99% מהטקסטים שהם כתבו מתיחסים לכל דבר אחר - רק לא לליכוד. תראה לי דמגוגיה במילים שלי ואני אסיר את הודעתי, כיוון שאני יכול להוכיח לך, חד וחלק, שהאמת היא כזאת :)

קישקאשת

New member
חביבי אתם תיתרסקו כמו שינוי

אין לכם דרך אתם מפלגה זמנית חסרת עמוד שדרה

bhnadav

New member
אתה לא שם לב שאתה מגוחך?

אתה הרי מראה בדיוק למה הדברים שיניב כותב הם כל כך נכונים לגביך ולגבי עוד מגוחכים אחרים!

עזוב זמנית

הם בכלל מפלגה וירטואלית, מפלגה שקיימת רק בסקרים, במציאות אין בכלל כזאת מפלגה.

קישקאשת

New member
אני חושב שאתה צודק 100%

הקרב האמיתי על ראשות הנהגת המדינה יהיה בן פרץ לנתניהו . אני מאמין שהכל פתוח . בקרוב הם באמת יהיו לא רלוונטים .

ramizzz

New member
אל תגיד לי שבאמת אולמרט שווה משהוא

הרי ידוע ככל שנתקרב לבחירות הליכוד והעבודה יתחזקו וקדימה תרד אולי תתרסק אפילו תזכור דבר אחד אם אתה רוצה לבנות משהוא טוב, אל לך לבנות במהירות כי סופו להתרסק, אין קרקע יציבה לקדימה(אולמרט סתם עסקן פוליטי שדרש מספר 2 ,כי ידע ששרון לא יחזיק הרבה מעמד)ולכן היא תתפרק או תתרסק אין דרך אחרת.

אולמרט מזכיר לי את אהוד ברק

חושב שהוא יודע הכל אבל לא מבין כלום, לפחות ברק היה רמטכ"ל מה אולמרט היה עסקן פוליטי קטן שעלה על גל, זה לא מספיק חביבי

NIKESTYLE

New member
אולמרט-קיצוני מדי לישראל.

אולמרט ופרס,השילוב הזה קטלני לישראל

bhnadav

New member
הבן אדם האחרון שאמרו עליו את זה,

היה לאחד מראשי הממשלה הטובים ביותר של ישראל בכל הזמנים.

NIKESTYLE

New member
ובכן אולמרט אינו שרון.וזה לא סלוגן

זה אמיתי.אני לא יודע בן כמה אתה אבל תקרא קצת על אולמרט על "תרומתו" הרבה למדינה ותבין שזה מנהיג בעייתי שלא עומד מאחוריו כלום רק שררה וכבוד ויתרה מכך החברים שלו שם ממש אפורים ולא מוצלחים בכלום. הדמגוגיה של קדימה כביכול כמפלגה חדשה היא כמו על רכב הרוס שפירקו אותו והרכיבו אותו מחדש בשלדה חדשה. לזה אתה קורא מפלגה חדשה???? כולם שם יוצאי ליכוד או עבודה שהיו בשלטון בזמן כזה או אחר ולא עשו כלום תפסיקו לטמטם את הציבור

NIKESTYLE

New member
תקשיב,אני מבין שאתה כבר "מושפע"

ואין לי כל כוונה להפוך את דעתך. אתה לצערי אכן ישראלי מצוי שלא יחליף את דעתו ,כי הוא ממילא חרץ אותה ושינוי דיעה נחשב כהודעה בטעות. הבעיה תהיה שהטעות הזאת תעלה לנו ביוקר,הלוואי ואני מתבדה ,הלוואי ואני טועה ,לי אין מדינה אחרת ללכת אליה ואני מקווה שגם לך לא. כולי תקווה שעד יום הבחירות אם אכן הסקרים הללו נכונים הציבור יתעשת ויבחר בדרך אחראית לביטחון,לכלכלה ולעתיד של כולנו.

NIKESTYLE

New member
דווקא ב"עבודה" יש דרך של תקווה

של שינוי.עמיר פרץ אינו מנהיג אולמטיבי אבל יש איתו נבחרת מעולה בתחומים שונים ,יש איתו אנשי מסורת,אנשי בטחון אנשי כלכלה . אני מאמין שניתן לגשר על הפערים וניתן לעשות את השינוי דווקא מתוך הנבחרת הזו שהרי הם יובילו את המדינה לחיים אמיתיים. הייתי רוצה כאן מדינה יותר מוסרית ,יותר ערכית,יותר מחנכת ליהדות ,כלכלה סוציאל דמוקרטית -כזאת שכבר מכירה בעקרונות התחרות החופשית אך מניחה רשת בטחון לחלשים מביננו שעקב מחלה/זיקנה/כשלון לא יכולים עוד להתקיים בכבוד. הייתי רוצה מפלגה ימנית מאוד בבטחון ושמאלנית במדיניות הפשרות. כזאת שתעשה רושם ברור כי ידינו מושתת לשלום אבל לא על חשבון האזרחים שלנו.החלפת שטחים מקובלת ומסירת שטחים מיושבים ברוב ערבי כמו או"ם אל פאחם והמשולש למדינת פלסטין. מדינה שתהיה בעלת רוב יהודי גם בעוד 100 שנה.שהילדים שלי ושלך לא יצטרכו לחיות כאן עם רוב ערבי שיאיים על דמותה ואופיה היהודי של ישראל. זו הדרך לעשות את אשר כולנו רוצים. להצליח יותר בחינוך,בבריאות,בעזרה למשפחות ברוכות ילדים ובהקמת מפעלים מתוחכמים ולאפשר לילדים של כולנו שקט שיש עימו סיכוי לשלום.

bhnadav

New member
בקשר לחילופי השטחים ולרוב היהודי -

אני חושב שמלבד ליברמן (ישראל ביתנו), אף מפלגה לא רצינית בנושא הזה. הרוב היהודי נתון בסכנה אדירה, ואני מקווה ששלוש המפלגות הגדולות, המועמדות בעצם להרכיב את הקואליציה הבאה, ישימו על כך דגש.

NIKESTYLE

New member
תתפלא אבל החל מבחירות 1988

שמעון פרס שעמד בראש המערך (עבודה) דיבר על כך שיש סכנה אמיתית לרוב היהודי בישראל. מאז זה דעך מאוד בגלל בעיות אחרות שהיו לנו.לדעתי זה יחזור ובגדול אנחנו כבר ערים לבעיות שנגרמות כתוצאה מכך בגליל ובנגב ואין לי צל של ספק שזה משהו שמדברים עליו אמנם בשקט אבל מדברים.

למעלה