כשחלק רחב מתומכי הליכוד והעבודה,

bhnadav

New member
ברור לי מדוע זה דעך...

אבל אני מקווה שבדרגים הגבוהים מתייחסים לבעייה החמורה הזאת, ולוקחים אותה בחשבון. אולי זה מסוכן להביא נתונים כאלה בפומבי (בטחונית, חברתית, כלכלית, מדינית) - אבל לפחות אצל מקבלי ההחלטות זה צריך לשבת טוב בראש.

עדיין אין עובדה אחת על הליכוד! ../images/Emo6.gif

זה פשוט מעורר רחמים.. כל מה שהם עושים זה ללכלך.. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

קישקאשת

New member
../images/Emo45.gif ככה זה שאטומים ,אני מעריך אותו

קצת יותר ,אבל, חבל שלאחרונה הוא מתיחס בצורה ילדותית לכל דעה ששונה משלו . טוב זה רוח של מתנשאים בקרב קדימה .

JOSEF272

New member
דמגוגיה באה רק ממך הנה עובדות:

תתמודד איתן: עובדה שפרס הובס בבחירות לעבודה ולא ידע להפסיד והלך לקדימה. עובדה שמופז פחד להפסיד לנתניהו וברח קדימה. עובדה שהנגבי ימני קיצוני עם חשדות פלילים הלך לשרון קיבל אולמרט. עובדה שאולמרט נבחר בעשיריה הרביעית בליכוד וידע שלא יבחר בשל עמדותיו השמאליות וברח קדימה. עובדה שקדימה אכן אוסף של אנשים איכותיים אבל ללא דרך ברורה ואם מסירים את המסיכה רואים דרך שמאל קיצונית כי הרי אולמרט בעד נסיגות חד צדדיות. עובדה שבליכוד ועבודה נבחרים בדמוקרטיה ובקדימה רק אחד בוחר. אלו הן עובדות ולא הכפשות תתמודד איתן תקן אותי איפה טעיתי בהצלחה.

קישקאשת

New member
תזהר אתה נוקט עמדה נגד הדעה

הרווחת פה ,ככל הנראה פה יש גם דעה של איש אחד?? זה וירוס

JOSEF272

New member
שורה של עובדות לא השערות

תתמודדו איתן: עובדה שפרס הובס בבחירות לעבודה ולא ידע להפסיד והלך לקדימה. עובדה שמופז פחד להפסיד לנתניהו וברח קדימה. עובדה שהנגבי ימני קיצוני עם חשדות פלילים הלך לשרון קיבל אולמרט. עובדה שאולמרט נבחר בעשיריה הרביעית בליכוד וידע שלא יבחר בשל עמדותיו השמאליות וברח קדימה. עובדה שקדימה אכן אוסף של אנשים איכותיים אבל ללא דרך ברורה ואם מסירים את המסיכה רואים דרך שמאל קיצונית כי הרי אולמרט בעד נסיגות חד צדדיות. עובדה שבליכוד ועבודה נבחרים בדמוקרטיה ובקדימה רק אחד בוחר. אלו הן עובדות ולא הכפשות תתמודדו איתן תקנו אותי איפה טעיתי בהצלחה.

ועוד פעם אתם לא מדברים על הליכוד...

אתם כל כך פאתטים.. תתיחסו למפלגה שלכם מתישהו?

mean girl 16

New member
ש-ט-ו-י-ו-ת

בזמן האחרון, בכל פעם שאני נכנסת לכאן, רוב ההודעות הן "מה קורה בליכוד?"/"מה קורה בעבודה?"/"מה קורה בשינוי?"/"מה כותבים בפורום הליכוד?"/"מה אומר ברוורמן על נתניהו?" וכך הלאה. אני מודה שפעם היה פה בדיוק להיפך ובאמת כתבתי פה הרבה אבל בזמן האחרון העיניינים האלה חוזרים על עצמם בצורה כזאת. לעומת פורום הליכוד שלפני נניח חודש, לא היו בו מספיק דיונים והודעות ענייניות לטעמי, ועכשיו זה השתנה לגמרי. וכל מי שרוצה לבדוק אותי, מוזמן להיכנס ולראות.

../images/Emo6.gif תראו את כל התגובות שכאן -

ושוב אתם לא מתיחסים לליכוד.. ככה זה כשאין באמת מה להגיד - ואתם מוכיחים את זה שוב ושוב ושוב.. :)

תומרס1

New member
לא רואים את זה רק בפורום הליכוד

שהדיונים "האיכותיים" שמתנהלים שם זה רק השמצות והכפשות על כל מפלגה אחרת ובעיקר קדימה ולא על מה שקורה בליכוד וכך גם כל הכותבים כאן למיניהם שלא ממש יודעים מה לכתוב על הליכוד ולכן מלכלכים את קדימה ועל קדימה.. והרי זה לא פלא זה הרי בדיוק מה שקורה במפלגה עצמה, מפלגת הליכוד שבחרה באופן "מפתיע" לצאת עם קמפיין נגטיבי.. במקום להציג את הדברים הטובים והחיוביים שיש בליכוד אז הם בוחרים לנגח את קדימה ואגב גם להתעלם לגמרי ממפלגת העבודה שעד עכשיו עוקפת אותם בכל הסקרים... מה שקורה בפורום הליכוד ובפורום זה ע"י תומכי הליכוד זה בדיוק מה שמשקף את מה שקורה במפלגת הליכוד... כשאין משהו טוב וחיובי לומר על עצמך תלכלך על היריב שלך..

למעלה