כששואלים אותך :" מתי היה הקשר הרציני האחרון

כששואלים אותך :" מתי היה הקשר הרציני האחרון

שלך..."?

ולא היה כזה. מה עונים? את האמת? זה כבד מדי לדייט ראשון..

את האמת...

נושא כבד, אבל בסופו של דבר "האמת" תצא לאור, ככה או ככה. אז למה לא לעבור את המשוכה הזאת כבר בהתחלה?

מי שלא רוצה אותך בגלל הדבר הזה, כנראה שלא שווה את הזמן שלך גם ככה.

לדעתי, מי ששואל את זה, ועוד בדייט ראשון

הוא דפוק. זה כמו לבקש להסתכל בתלוש המשכורת או בתיק הרפואי שלך.

ולמה בכלל העבר אמור לעניין? למען האמת, כשאני יוצא עם מישהי אני דווקא מנסה לשים בצד את העובדה שהיו אנשים שחיבקו ונישקו אותה לפניי, והדבר האחרון שמעניין אותי זה מי בדיוק עשה את זה ומתי.

dropping IQ

New member
אז כנראה שסטטיסטית ש הרבה דפוקים..

כי אותי שאלו את זה כמעט בכל דייט ראשון. ועוד שאלות הרבה יותר "כבדות" או הזויות.. בטוח שגם את נתקלת בכאלו.

האמת, נתקלתי בכל מיני הזויים

אבל לא, מעולם לא שאלו אותי שאלות מהסוג הזה. האמת, חשבתי שזה אולי עניין של "הדור הצעיר", אבל אתה לא צעיר ממני בהרבה... וגם לא עניין גברי/נשי כפי שמסתמן כאן... כך שאין לי מושג.

במחשבה שניה

רוב ההזויים שנתקלתי בהם בחיי לא היו במסגרת דייטים. אני לא יוצאת להרבה דייטים - כך שכנראה שמנגנון הסינון שלי לדייטים בגדול עובד, אולי עובד יותר מדי טוב...

LILI1234567

New member
נראה לי שזה בקטע אחר

מתוך כוונה לבדוק רצינות..נניח מי שהיה לו קשר ארוך נחשב כבחור שמעוניין בזה, לעומת מי שלא היה בשום קשר רציני אז הוא רוצה רק לתקתק ולכן לא היה עם מישהי יותר משבוע.
לאו דווקא לבדוק ניסיון וידע או להעמיד את הצד השני במצב לא נעים.

LILI1234567

New member
ברור שלא-_-

אבל זו מטרת השאלה, רק לפני כמה ימים חברה שלי נדלקה על מישהו ועשתה מחקר אם היה לו קשר רציני, כדי לדעת אם הוא זיין או לא:\ ונתקלתי בזה הרבה..
ברור שנניח כאן זה לא המקרה, אבל נראה לי שפשוט לא לוקחים את זה בחשבון ושזה עלול לפגוע או חסר טקט.. לא כל האנשים מרושעים :) לפעמים שואלים שאלות בתום לב.

LILI1234567

New member
וגם יש את עניין הריבאונד

שהרבה אנשים מפחדים להתקל בו והוא די נפוץ.. שהוא נפרד מחברה שלו לפני שבועיים ובא לו לשכוח ממנה.. בקיצור, שוב קטע של רצינות.
לא חושבת שזה חסר טקט, זה כמו שישאלו איפה את עובדת ויש לך חרדה חברתית אז לא עבדת (כמוני) ותגידי שזה לא בסדר ששאלו.. לא. זה שאני ברגישה בנושא לא אומר שזה לא לעניין לשאול. ואפילו לגיטימי כי ככה מכירים אנשים ובהקשר של מתי הקשר האחרון, מה הכוונות שלהם..

החברה שלך לא חכמה

אם היא חושבת שתוכל לעמוד על אופיו או כוונותיו של אדם על פי שאלה כזו. כשהיא שואלת שאלה כזו היא מעידה בעיקר על עצמה. אני הייתי מפרשת שאלה כזו כחוסר חוכמה, חוסר טאקט, ואולי גם חוסר בטחון. אז אולי זו לא רשעות, אבל זה מספיק רע מבחינתי.

LILI1234567

New member
שוב, גם את ממש קיצונית

ששואלים שאלה לא קובעים אופי, לא קובעים זהו!! כאן נגמרו היחסים!! כל דבר שאת שואלת יש לו משקל מטורף וקובע את גורל היחסים ודעתך על הבנאדם? שאת שואלת במה הוא עוסק/איפה אמא שלו גרה זה אומר שאת רודפת בצע שאם הוא לא בכיר בהייטק אז תזרקי אותו? לא.. זה אומר שאת מתעניינת, שאת מחפשת רקע, קצת רמזים על בנאדם, קצת חלקים מהתמונה. אולי הוא נזרק לפני שנה וזה משהו משותף לכם ומאד תתחברי אליו? אולי הוא עובד בתחום הטיפולי שאת מאד נמשכת לזה? למה כל דבר כזה שלילי וקיצוני וחייב לצור ויכוח..
אני לא רואה בזה שומדבר חסר טקט, חסר חוכמה וחסר ביטחון, זה לגיטימי לברר את זה כי היסטוריה במערכות יחסים זה חלק מאדם בדיוק כפי שיש חברים, עבודה, משפחה, יש גם זוגיות. זה שעבור רבים מכאן זה נושא רגיש איןז ה אומר שזה דבר נוראי לשאול. אבל לא יכולה לקבוע לך מה להרגיש, רק שחברה שלי ממש לא טיפשה בגלל שזה העקב אכילס שלך.

יש לך טעות

יש לי נסיון מיני וגם זוגי. אני לעולם לא אשאל ולא נשאלתי שאלות מהסוג הזה. יש נושאי שיחה שיותר מעניינים אותי.
ואני בחיים, אבל בחיים לא אתחיל לדבר בדייט על אקסים, ובטח לא על אקסים שזרקו אותי או את הצד השני.

תגידי, סתוונית

את בטוחה שאת זו לא אני?

ככל שאני קוראת אותך יותר אני יותר ויותר מזדהה ומסכימה עם כל מה שאת אומרת....

תודה :)

האמת שלא זכורות לי הרבה הודעות שלך, אבל אחרי מה שאמרת, אני בהחלט אשים לב... אולי סוף סוף מצאתי נפש תאומה

קריסטה

New member
את יודעת כמה פליירים הכרתי

שהיה להם לא מעט קשרים רציניים של שנה-שנתיים?
באמת שזה לא מעיד על הרבה...

LILI1234567

New member
אתם ממש קיצוניים, ברור שבחור שהייתה לא חברה

לא אומר בהכרח שהוא רציני לגביה, אבל זה נותן טיפטיפת מידע ורקע, יכול להיות מישה היה נשוי 15 שנה ונהיה פלייר.
כמו שבחור שלא היה לו קשר, לא אומר שהוא זיין-על (כפי שיש כאן הרבה) אבל שוב, קצת מרמז קצת דרך לברר מה שאפשר. לא הכל יפול על זה אבל זה כן שאלה שנהוג לשאול והיא לא נוראית וחסרת טקט בטירוף בעייני.

למעלה