כששואלים אותך :" מתי היה הקשר הרציני האחרון

C l u e

New member
בהחלט.

אני לא מבינה למה אנשים בוחרים להיפגע מהתעניינות בקשרים הרומנטיים שלהם. מבחינתי זה לא שונה מהתעניינות בלימודים או במשפחה שלי- זה עוד חלק מהחיים שלי ומהאישיות שלי, והמטרה היא הרי להכיר, לא?
זה לא כאילו שאלו אותי 'מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית סקס' או 'האם אי פעם הייתה לך פטריה וגינאלית' (שתי שאלות שלדעתי התשובות עליהן מעידות הרבה יותר על הבן אדם מאשר השאלה שעל הפרק)- למה לא לענות?
אצלי הכל על השולחן- אני לא מתביישת במי שאני. המטרה היא הרי להכיר אדם ולהכניס אותו למקומות הכי אינטימיים שיש, אז איזה סיבה יש לי להתחמק משאלות שנוגעות לעבר שלי? הרי הוא בין כה יגלה בשלב זה או אחר...

avi1283

New member

אני אולי אעלה משהו דומה בעיקר כדי להכיר יותר טוב, לא כי זה משהו שאני חושב שאני צריך לדעת.
אבל לגמרי לגיטמי בעיני, ולא רואה בעיה בשאלה, ובעיקר לא מאמין בחוקים האלו שיש דברים שבהתחלה לא צריך לדבר עליהם.
אם מישהי לא תרצה לדבר על נושא מסוים בהתחלה גם כן לגיטמי ולא אראה בזה משהו שלילי.

אמת.

אני מבינה שזה מביך, אבל תחשבי שהיא תתגלה בסוף אז אין ממש טעם לשקר [נכון לגבי הרבה תחומים, אגב].

אין גם טעם לענות לאידיוטים חצופים

יותר מדי אנשים בפורום הזה רואים בחוסר הנסיון שלהם מין כתם נוראי, עד כדי כך שהם לא שמים לב שהצד השני הוא זבל שלא שווה שום התייחסות שלהם.

iba90

New member
מסכים איתך בהחלט!

הייתה תקופה שהרגשתי שאני צריך להגיד "תודה" לכל אחת ששמה לב אליי ולצאת איתה לדייט.

תשובה פחות מתיפייפת

זה קצת מזכיר לי את המשפט הידוע: "אני מחפש עבודה כדי לצבור בה ניסיון, אבל כל העבודות דורשות 3 שנות ניסיון..."

זה מן מעגל קסם כזה. אם את שואלת לדעתי, יש כמה גישות שבהן את יכולה לנקוט במקרה של שאלה כזאת... בהנחה וכרגע את יוצאת עם מישהו שהוא לא אהבת חייך, אלא פשוט מישהו שנראה שיהיה נחמד איתו, וגם במטרה להשתפשף כבר, מותר לך להחליק את הפרט הזה.

את יכולה להגיד:
*) שאת לא רוצה לדבר על מערכות יחסים קודמות כרגע.
*) להגיד שהיה לך חבר, אבל עבר מאז די הרבה זמן (נניח יותר משנה) ומאז רק קטעים שלא התפתחו.

וכשהעניינים יתחממו ותרגישי אם את רוצה לחשוף את עצמך, תוכלי להגיד (אני ממליץ בחום לפני שתשכבו..) שאת בתולה, שפשוט ככה יצא, או אם זה ממש בחור שאת איתו רק בשביל הקטע והניסיון ולא בשביל חתונה, להגיד מקסימום שאת היית לקראת מחזור וכנראה נפצעת מהפין הטיטאני שלו... (אצל חלק גדול מהבנות יש בכל מקרה רק דימום קטן ושולי או כלום, למרות שנתקלתי אישית במקרה קצת יותר עקוב מדם (אבל בלי כאב בכלל)).

חוץ מזה שזאת אכן שאלה לא סטנדרטית לשאול... אבל אני מודה שכשאני חשדתי שמי שאני יוצא איתה קלולס חסרת ניסיון ניסיתי להבין עם מי יש לי עסק עם שאלה דומה על מערכות יחסים. [הסתבר שהיא הייתה שוקיסטית בגלל שאף פעם לא נישקו אותה בפגישה ראשונה, לא מחוסר במערכות זוגיות].

נו אז בכלל

אנשים אמרו פה שזה "יתגלה".

איך זה יתגלה? זה לא כמו קרום בתולין שנקרע בפעם הראשונה שעושים סקס. השיער שלך לא יהפוך לירוק בפעם הראשונה שתהי עם מישהו בצימר.

מניסיון (לצערי/שמחתי), אם האהבה מלבלבת סולחים ומוחלים על הרבה שקרים קטנים שהיו או לא היו בהתחלה (כל עוד זאת לא התחזות או מצג שקרי לגמרי). אני חושב שמותר לך להגיד שאת מעדיפה לא לדבר על אקסים, וכמו שאמרתי קודם רק להגיד שנניח בשנה וחצי האחרונה לא היית באמת בקשר רציני, ואם ישאל מה היה לפני אז תגידי כמה חודשים. אבל זה מאוד חסר טאקט להמשיך ולתחקר אחרי ששאלת שאלה או שתיים בנושא כזה, בטח אם אמרו לך לשחרר. אם בנאדם ממש יושב עלייך ועושה לך חקירת שב"כ משהו באמת פגום אצלו, אבל אם זה רק שאלה שתיים הנה הפתרון.

אחרי חודשיים נניח תוכלי להגיד לו שלא היה לך חבר רציני, שידע, וזהו. תגידי לו שמה שהיה היו רק דברים קצרים ולא רציניים.

אם את חושבת שיש פה פוטנציאל רומנטי משמעותי אולי בכל זאת כדאי לדבוק ב100% אמת - כי זה בסיס טוב יותר למערכת זוגית מקבלת ומכילה... אבל אם את עם מישהו סתם בשביל הקטע (יכול להיות שגם הוא לא רציני), וטיפה כדי ליהנות מהחיים (הפתעה - מותר!), אז זה משהו שאפשר להחליק.

- רלוונטי גם לתגובה הקודמת..

מסכימה עם הבחור. גם אני האמת חשבתי עם עצמי כי במידה ואתקל בסיטואציה כך אנהג...

במקרה שלנו

אני תמיד מחשיבה אקסים בני יומיים
דייטיים {שני דייטים}
או שעתיים

בקיצור
צריך לזרום עם זה
מי שתרצה אותך
תקבל אותך כמו שאתה
בזה אני מאמינה

אני חושבת שזה חסר נימוס לשאול על אקסים

כמעט בכל דייט שהיה לי הבחור שאל על העבר שלי ואז התחיל לספר על שלו בלי שבכלל ביקשתי. זה ממש לא מעניין אותי בדייט הראשון, גם לא בשני. אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו, במה שמעניין אותנו. כל דייט הוא התחלה חדשה. אני מסכימה שזה כמו חשבון הבנק, ולדעתי זה פשוט חוסר הנימוס של הישראלים שמביא את השאלות הפולשניות האלה ישר על ההתחלה. דווקא מי שלא שאל אותי ולא סיפר על עצמו הגיע איתי עד לדייט שלישי (ואז החרדה השתלטה עלי, לא אשמתו). אולי אנחנו חבורה רגישה, אבל זה לא אומר שהחברה סביבנו לא צריכה ללמוד קצת על טקסט ואדיקט בדייטים.

אפשר להגיד שזה לא מתאים לדבר על זה כרגע וישר לשנות נושא.

Orlene

New member
לגמרי את האמת.

למרות שלא נראה לי שיש הרבה ששואלים את זה ישר,אבל לא יצאתי להרבה דייטים אז לא יודעת.

בכל אופן,אני מרגישה מאוד נוח עם המקום שלי ואין לי בעיה ולא מתביישת בזה שלא הייתה לי זוגיות. בזמן האחרון גם אני שומעת הרבה מגברים כמה זה דבר יפה..
ברור שיש אנשים שירימו גבה ויתהו למה,אבל כמה שזה נדוש מי שירצה אותך יקבל אותך איך שאת וזה לא בדיוק יזיז לו ואולי גם ההיפך הוא יאהב את זה כי זו את!

קשר רציני

אני חושבת שזה מיותר לשאול שאלה כזאת בדייט ראשון, לא הייתי ממהרת לחשוף את הקלפים כל כך מהר. במידה וזה ממשיך לדייט שלישי רביעי, לא אהסס לומר את האמת. מביך ככל שזה יהיה, אין טעם להעמיד פנים ולשקר. זו לא התחלה טובה לקשר, גם ככה הכל יתגלה יום אחד.

Hawkgirl

New member
רק את האמת! {:

במקרה שלי.. אני לא חושבת שהאמת כזאת נוראית ^^"
אמנם יצא לי להיות בזוגיות רק פעם אחת(ובסך הכל לחודש) אבל האמת היא.. שפשוט מעולם לא הייתי מאוהבת~ ^^
מעולם לא מצאתי בחור שמשך לי את העין ^^"
אם *אני* לא רואה בזה משהו חריג, גם הצד השני לא {:
ואם לצד השני זה כן נראה חריג, יכול להיות שלא נסתדר יחד מלכתחילה ^^

BellA עלמה

New member
אני עונה בכללי

היו אבל הסתיימו

אני זוכרת שאני שאלתי איזה בחור שיצאתי איתו אחרי כמה שבועות אם יש לו ניסיון זוגי כי משהו בהתנהגות שלו העידה על כך שאין לו כלכך
ענה לי בצורה אגרסיבית ממש
"אם אענה לך על זה , זה יעשה לך את היום?!"
לא עשה לי את היום .. ממש לא
אבל רוצה קצת להכיר אותך זה הכל

ממש לא צריך להיות תוקפני ככה לדעתי
אפשר לענות בכללי וזהו..

GalaxyVoice

New member
לא יודע מי ישאלו כזאת שאלה בדייט ראשון

ואם שואלים כבר אז אומרים את האמת.
מצד שני, מה אני יודע. מעולם לא הייתי בדייט

nitsansh

New member
אתה לא חייב לענות את כל האמת

אתה גם לא חייב לענות בכלל, אבל קח בחשבון שגם שתיקה או תשובה מתחמקת היא סוג של תשובה.

GalaxyVoice

New member
אין לי שום כוונה

לצאת לדייט עם מישהי בזמן הקרוב כך שזה לא ממש מדאיג אותי

למעלה