כש"פינטזתי" על להיות אמא

angela8

New member
את זה אתה אומר בתור אמא

מנוסה לשלושה ילדים??? ספר לי איך היית מגדל את הבת שלך עם אינסטינק אימהי בריא. (שנדמה, שאתה מכיר יותר טוב מאימהות רבות?)

angela8

New member
תראה, זה נחמד

לכתוב דברים ולחשוב, שעצם כתיבתם יוצרת מציאות. בפועל גם אתה יודע מצויין, שנשים נמצאות בכול המערכות כולל יוזמה, כמו שאתה מגדיר אותה. אתה ממש מזכיר לי את אנשי הכנסיה, שהוציאו ספרים שלמים שמתארים איך היהודים שוחטים ילדים נוצרים לכול מיני פולחנים אפלים. אז הם אמרו..אז מה? (שום דבר חוץ משנים של אנטישמיות שהובילו בשיאם להשמדת 6 מליון יהודים. וההשוואה הזו היא לא פליטת קולמוס. דיבורים כאלה, אם הם מופצים ברבים, הם ממש הסתה. הסתה להחזיר את הנשים 200 שנה לאחור. לגזול מהן זכויות בסיסיות שמגיעות להן. דבריך הם לא יותר מהשמצות והסתה. ובעיני זה חמור ביותר.)

transman

New member
נסה להגיד את המשפט הבא

במקום העבודה, בתור בסופר או בכל מקום אחר: "הבן שלי משחק בבובות.". בלי שום קשר לשאלה אם יש לך בן או לאו. אני מניח אגב שאין לך. אם אין לך קושי להגיד כזה משפט, תחזור אלי להמשך דיון.

angela8

New member
איפה הלינק?

ואיפה ההסברים הככ מובנים מאליהם, שביותר ממחצית המדינות הנכשלות עדיין לנשים אין זכויות שוות כולל זכויות על רכוש, וכול מה שהן מיצרות נרשם ועובר לרשות הבעל? אני עדיין מחכה ללינקים...

angela8

New member
כמה ילדים גידלת?

בכול הבתים שיש בהם ילדים קטנים ממין זכר,(או נקבה) יש משחקים מגוונים. מבובות ועד מכוניות דרך: פאזלים, משחקי קלפים, לגואים, כדורים, ספרים צבעים, עפרונות, פלסטלינה, צבעי איפור, תחפושות, חבל, גומי, הדבקות, מספריים,ארגזי גרוטאות,משחקי דמיון, כלי נגינה... להוסיף עוד? חלק גדול מהרשימה הזו היא לא מגדרית בעליל. מרוב שנתפסנו כל מכוניות ובובות, שכחנו, שעולם המשחקים של ילדים הוא הרבה הרבה יותר מורכב ומגוון.

angela8

New member
סליחה.

ילדים למזלנו הרבה יותר מגוונים בפעילות שלהם. מי שמלווה ילדים לאורך התפתחותם, רואה, שחלק ניכר מפעילותם, היא בכלל לא מגדרית. לשמוע סיפור? משחקי קלפים? תופסת? מחבואים? משחקי הרכבה? כול מגוון הפעילויות היצירתיות: פלסטלינה, צבעי מיים גואש, הדבקות, גזירות, משחקי דמיון, תחפושות, ועוד ועוד. ילדים זה הרבה מעבר, למכוניות ובובות.

ehudt

New member
אני לא חושב על זה ברצינות

אלא נותן לך משהו לחשוב עליו. אם רפואה זה בסדר, על אף מה שהזכרתי בהודעה הקודמת, אז למה עדיין צריך לעשות מה שטבעי לפי המין? בני אדם היום כבר לא "טבעיים", אז תפסיק לטעון ש"זה הטבע שלנו". וחוץ מזה, תלמד לענות על הודעה בענייניות ולפי ההקשר. תודה.

ehudt

New member
תפסיק להתנהג כאילו

יש לך איזה קשר לאותם "גברים יזמים". קודם תיזום משהו, תמציא משהו, תביא לעולם משהו שהוא צריך ועוד לא היה לו. אז תתחיל לדבר על מי יוזם ומי לא. העובדה שאולי רוב הגברים הם יזמים (אם זה נכון), לא אומרת שגם אתה כזה. עד עכשיו לא נראה לי שאתה כזה...

ehudt

New member
"אינסטינקט אימהי בריא"

"מנחה את האמהות לתת לכל מין את המתנות המתאימות לו וכנראה שזה נכון." כנראה שזה נכון? איך אתה יודע? זה ש"האינסטינקט האנושי הבריא" הנחה את בני האדם לחשוב שהעולם שטוח, זה אומר שזה נכון? ממתי ההיגיון או ה"אינסטינקטים" שלנו נכונים? אם כך היה לא היה צורך במחקר כלל, כי כל דבר שהיה לנו הגיוני היה נכון.

transman

New member
לא, לא. אתה:

אמור "הבן שלי משחק בבובות". ארבע מילים פשוטות. בקול רם. אני מרשה לך הנחה. לבד בבית, תוך דמיון הבן שלך והבובות - מאכיל אותן, משכיב אותן לישון, בודק מה קורה כשמפרקים להן ידיים, מלביש אותן, מגלה כשמכופפים רגל פלסטיק בכוח היא לא מתישרת יפה, שם להן תחבושת על הפצע שנוצר, מחבק אותן כשעצוב להן, מהנדס להן כיסא גלגלים מאוטו זבל. כאלה. עצם זה שאותה אישה העלתה את זה מעיד על זה שהיא עושה עם עצמה תהליך מסוים. שאולי יגמר בזה ואולי לא. מכוניות זה כנראה באמת נהדר. לכולם. אבל לא כאקסיומה. לא כמוסכמה.

transman

New member
לשים מילים בפי זה קל

מי שמתחיל במשחק בבובות, לפחות במקרה שלי, אכן גומר ברצון לניתוח שינוי מין. בזה אתה צודק. רק מנקבה לזכר. למה אני צריך לישר קו עם החברה? ואם אני אמריקאי ורוצה לחגוג את חנוכה, כי אני יהודי (או בלי להיות יהודי)? למה אני צריך אשוח גדול ומקושט באמצע הסלון שלי? אני לא רוצה שאף אדם אחר בעולם הזה יצטרך לעבור ניתוח כלשהו. אבל זה לא קורה. בוא נפרק את מה שאמרתי: אני רוצה שתבדוק מדוע משחק בבובות אינו יאה בעיניך לבנים. אז ראשית אתה מפחד שזה יהפוך אותם לבנות. לא עובד. מה עוד? קצת לענין הבובות: לטעמי, הצעצוע מאפשר לילד ללמוד. לא כל צעצוע מאפשר כל דבר, ולא בשביל כל דבר צריכים צעצועים. אני חושב שבובות קבלו מטען עצום שכבד על כתפי הפלסטיק שלהן. הן בסך הכל אנשי פלסטיק קטנים שאפשר להפגין באמצעותם מגוון של התנהגויות. אפשר לעבד חוויות, כמו להזכר ברגע אהוב של השכבה לישון, או לנחם בובה על פציעה, אפשר להתיחס אליה כמו אל חפץ פלסטיק - ואז לפרק אותה, ולנסות להבין למה העיניים מתגלגלות לה, או מה קורה כשמצמידים אותה למנורת הלילה, אפשר לחקות את הגדולים, אפשר סתם להפגין יצירתיות ולספר סיפור שלא לחלל הריק, אפשר להשתמש בה כ"תירוץ" ליצירתיות בתחום של בנית מבנים מלגו או חומר אחר, אפשר להשתמש בה כנהגת אוטו זבל (צריך גם מכוניות במקרה הזה). ועוד המון אפשרויות, תלוי בילד.

angela8

New member
וממתי הפכתי לאתן?

בשום מקום בדיון הזה, אם אני זוכרת. ואני מתנגדת בתוקף לדיון שמתיחס לפחות מאחוז, ממשחקי ילדים. רובם המוחלט של משחקי הילדים הם לא מגדריים. ורוב הילדים ממין זכר משחקים בבובות. בגילאים המתאימים. ואת זה אני אומרת מניסיון רב שנים בעבודה עם ילדים מכול הסוגים והגילאים.

angela8

New member
דיוק אתי.

אתה נתת את המחקרים האלה כתימוך לדעתך, שצריך להיות גידול שונה לבנים וגידול שונה לבנות, כי הכול נובע מהגנים, והחינוך לדעתך ממילא לא מצליח לגבור על נטיות הגנים. אז קצת דיוק בבקשה. וברור, שיש לך דיעה ערכית חיובית על המחקרים האלה..(שעוד לא ראינו קצהו של לינק מאף אחד מהם..) בכלל, אתה הרי לאורך כול הדרך מביא רק "מחקרים" שתומכים בדיעותך..(שאותן אתה מנסה באופן נואש להציג כעובדות. )לינקים כבר הזכרתי??

ehudt

New member
אם כך, למה אנחנו לא משתמשים

בדלק אורגני? בסיבים אורגניים? (במקום פלסטיק) באוכל אורגני? (תאמין לי שלביצים של תרנגולות שחיו חיים חפשיים יש טעם אחר) אל תשתמש בטענה של "זה הטבע שלנו" כשכבר מאות שנים אנחנו לא מחוברים בכלל לטבע שלנו. אנחנו לובשים בגדים לעזאזל. זה טבעי? זה יותר טוב מעירום? מה טוב בזה? אפשר ללבוש מעיל כשקר, ולהתפשט כשחם. מה הבעיה? זה לא טבעי?

ehudt

New member
אולי אני פסלתי אותך - איש אחד

אך אתה פוסל בכל הודעה שנייה שלך יותר מחצי מאוכלוסיית העולם, בלי להכיר אפילו אלפית אחוז ממנו.

angela8

New member
זדוניות נשית?

נשים אשמות בפוריטניות מיותרת? נשים אשמות שגברים הולכים לזונות? נשים לא מייצרות כלום, ורק מבזבזות כספים? נשים לעולם לא יוכלו להיות מיצרות בגלל הורמונים? זא לא פסילה? אז מה זה? אולי ערימה של מחמאות? מי ששומע אותך, צריך לשאול את עצמו, א. למה נוצר כזה מין לא יצרני ומיותר? ב. מה אם כן תפקיד הנשים הנכון בעולם לפי דבריך?? (אין לי מושג, כי כלום הן לא יודעות לעשות כמו שצריך.לפי דבריך..בקושי ללדת) באמת אולי תאיר את עיננו? מה התפקיד הנכון של נשים בעולם? (לפתוח את הרגליים כול פעם שלגבר מתחשק סקס..יענו פתיחות מינית..חשבת שאולי אישה אומרת לך לא כי תאה דוחה אותה? מי תרצה לשכב עם מישהו שחושב עליה ככ הרבה דברים רעים???) להיכנס למיטבח ולא לצאת ממנו? לשרת את הגבר? (תעשי לי קפה, תפתחי את הרגליים, תלדי לי ילדים והרבה..) באמת..מה התפקיד הנכון שמיעד לנו מר אלוהים התוהה בעולם...????

angela8

New member
למה אני צריכה להביא

לך הוכחה? אתה לא מאמין לי? אתה לא קורא את דבריך? אתה לא עומד מאחריהם? אתה מיתמם??? לינקים כבר הזכרתי??

angela8

New member
אוי איזו בדיחה

קמת בבוקר וגילית שאין מספיק אוכל אורגני? למה באמת? אתה יודע את התשובה, או שצריך להאכיל אותך שוב בכפית? וציצים, מספקים אוכל עד איזה גיל? 18?? אתה יודע, שצריך להשקיע הרבה יותר משאבים בייצור אוכל מעובד? אז למה ציצים כן ואוכל לא מעובד לא??? חשבת על זה פעם? קדמה טכנולוגית בכול השטחים היא טובה וחיובית, חוץ מתחליפי חלב אם??? ומה תעשה אם שלא יכולה להניק? אולי נחזיר את מוסד המניקות לעולם???

למעלה