אם יורשה לי, קצת ביקורת בונה... ../images/Emo13.gif
"זה אומר שכבר הגיעו אליך והורידו אותך לרמה של נבערות ואמונות תפלות", "הניק שלך אומר שאתה נמצא בזיהום אנרגטי רציני - משהו שעשו לך"... כאחד שקורא את הבלוג שלך אני חייב לציין שאני מרגיש שאתה מגיע למסקנות מאוד קיצוניות במהירות ובקלילות מדי. האם אתה באמת חושב שיש איזה קונספירציה ענקית שבה חייזרים עוסקים כל היום בלפגוע בבני אדם ? כנראה שכן... וקצת חבל לי, כי אתה עושה את מה שאתה עושה וכותב את מה שאתה כותב בגלל שאתה מאמין בדברים אלו וניכר שאתה אדם שרוצה לעזור לאנשים על ידי כך שאתה מידע אותם על סכנות חוצניות אשר אתה מאמין בקיומם. אך, האם הם אמיתיים ? זו שאלה קצת יותר רלוונטית. אם הם אכן קיימים(מבקרים חוצניים) אז נשאלת השאלה מהי האינטראקציה שיש להם עם עולמנו. כרגע עלפי רוב הממצעים זה נראה שאין להם יותר מדי אינטראקציה עם עולמנו, מלבד לבקר מדי פעם. האם הם באמת עובדים יום ולילה כדי להרע לנו ? אני בספק. כל אותם תופעות אשר אתה מזכיר, אפשר להסביר בדרכים ארציות לגמרי. לא צריך ללכת כל כך רחוק בשביל זה. אם אדם מאמין באמונות תפלות אז אמונות אלו מקורם חוצני ? זה לא נראה כך. ככל הנראה מדובר ביצר טבעי שקיים בנו – חיפוש אחר דפוסים, גם איפה שהם לא קיימים. כמו גם קיים קשר סטטיסטי בין אמונות דתיות וחוסר ידע מדעי אמיתי. ומה לגבי אדם שהניק שלו הוא "גושלחרא" ? האם גם זה תוצאה של מניפולציה חוצנית ? סביר שלא, מדובר בחוש הומור מיוחד משהו. כמו גם התקיפות אותם צינתה בבלוג שלך. הם כולם סובבים סביב ההרגשה שלך. כל מה שאני אמרתי כאן היא רק ביקורת בונה. אני ממליץ לך לקחת צעד מאוד רחוק אחורה ולחזור לבסיס, משם אולי דברים יראו אחרת. כאחד שהיה במרפאת חוצנים מספר פעמים וראה וחש מספר דברים, אני חייב לציין שנאלצתי לקחת צעד מאוד רחוק אחורה ולשאול את עצמי – מה הסיכויים שמשהו מזה אמיתי ?! כנראה שלא סיכויים גבוהים במיוחד.. לא ראיתי שום השפעה פיזיולוגית על הבריאות שלי. וכל אותם דברים שראיתי וחשתי יכולים להיות מוסברים על ידי תופעות פסיכולוגיות פשוטת למדי. זה מדהים מה המוח מסוגל לעשות כאשר אתה מספיק מאמין במשהו. וזה לא אומר באופן חד משמעי שהכל דמיון, פשוט אין ממצאים שיוכיחו לי אחרת. בהצלחה לך.