כתבה בנושא מפגשיםעם עבמ"ים או חוצנים

maya12343

New member
כתבה בנושא מפגשיםעם עבמ"ים או חוצנים

שלום אני מכינה כתבה המתארת מפגשים אישיים עם עבמ"ים או חוצנים, ואני מחפשת בדחיפות אנשים שיסכימו להתראיין בנושא, ניתן גם בעילום שם. כל המעוניין מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] או דרך הפורום ואני אתקשר. מאיה "זמן ירושלים"- המקומון של מעריב (אין צורך להיות מירושלים בשביל זה)

franse

New member
את מוזמנת להיכנס לבלוג שלי:

Aliens & Mind Control אני לא מוכן להתראיין בגלל שהדבר עלול לסכן את חייך. אבקש בכל מקרה של ציטוט מהבלוג לציין את המקור. אם הכתבה באינטרנט נא להכניס לינק. תודה ובהצלחה, franse.

גושלחרא

New member
אפשר לדעת מה הסיבה שתהיה סכנה לחייה?

נראה לי קצת הזוי..תוכל להרחיב?

גושלחרא

New member
אני יודע.ניכנסתי ללינק.זה עדיין לא אומר למה

נשקפת סכנה לחייה. ואגב, קראתי את המאמר של המפגש..

franse

New member
ואתה רוצה שזה יקרה גם לה?

הרעים הם אלה ששולטים בכוכב הזה (כדור הארץ) כבר אלפי שנה. הם מנסים להציג את עצמם כטובים בעזרת המון מניפולציות, הטעיות וטכנולוגיה. מי שרואה את האמת מבעד למסך הערפל - מחסלים אותו. ברגע שאני מצליח לשכנע מישהו שמשהו מדברי נכון, הוא נמצא בסכנה מיידית. נ.ב. תעשה משהו עם הניק שלך. הוא כואב בעיניים.

גושלחרא

New member
יש לך הוכחות שהם הרגו מישהו?

ואיך בדיוק הם מאתרים את מי שיודע את המידע הזה? אם אני סוגר את החלונות גם אז הם יכולים להגיע? וכשאני אומר שמע ישראל?! זה יכול לשמור עליי (לדעתי כן) תן קצת מידע כי אני לא מבין מה אתה אומר..

franse

New member
השאלות שלך מעידות שאתה חדש מאד בתחום.

תלמד קצת את הנושא, תחפש חומר באינטרנט. אם אתה חושב שמלמול פסוקים קדושים יגן עליך, זה אומר שכבר הגיעו אליך והורידו אותך לרמה של נבערות ואמונות תפלות. הניק שלך אומר שאתה נמצא בזיהום אנרגטי רציני - משהו שעשו לך. לאתר מישהו זו לא בעיה. ישנה אפשרות לקריאה של המחשבות והתבניות האנרגטיות שלנו בכל מקום בפלנטה. סגירת חלונות לא תעזור.

tllebr

New member
אם יורשה לי, קצת ביקורת בונה... ../images/Emo13.gif

"זה אומר שכבר הגיעו אליך והורידו אותך לרמה של נבערות ואמונות תפלות", "הניק שלך אומר שאתה נמצא בזיהום אנרגטי רציני - משהו שעשו לך"... כאחד שקורא את הבלוג שלך אני חייב לציין שאני מרגיש שאתה מגיע למסקנות מאוד קיצוניות במהירות ובקלילות מדי. האם אתה באמת חושב שיש איזה קונספירציה ענקית שבה חייזרים עוסקים כל היום בלפגוע בבני אדם ? כנראה שכן... וקצת חבל לי, כי אתה עושה את מה שאתה עושה וכותב את מה שאתה כותב בגלל שאתה מאמין בדברים אלו וניכר שאתה אדם שרוצה לעזור לאנשים על ידי כך שאתה מידע אותם על סכנות חוצניות אשר אתה מאמין בקיומם. אך, האם הם אמיתיים ? זו שאלה קצת יותר רלוונטית. אם הם אכן קיימים(מבקרים חוצניים) אז נשאלת השאלה מהי האינטראקציה שיש להם עם עולמנו. כרגע עלפי רוב הממצעים זה נראה שאין להם יותר מדי אינטראקציה עם עולמנו, מלבד לבקר מדי פעם. האם הם באמת עובדים יום ולילה כדי להרע לנו ? אני בספק. כל אותם תופעות אשר אתה מזכיר, אפשר להסביר בדרכים ארציות לגמרי. לא צריך ללכת כל כך רחוק בשביל זה. אם אדם מאמין באמונות תפלות אז אמונות אלו מקורם חוצני ? זה לא נראה כך. ככל הנראה מדובר ביצר טבעי שקיים בנו – חיפוש אחר דפוסים, גם איפה שהם לא קיימים. כמו גם קיים קשר סטטיסטי בין אמונות דתיות וחוסר ידע מדעי אמיתי. ומה לגבי אדם שהניק שלו הוא "גושלחרא" ? האם גם זה תוצאה של מניפולציה חוצנית ? סביר שלא, מדובר בחוש הומור מיוחד משהו. כמו גם התקיפות אותם צינתה בבלוג שלך. הם כולם סובבים סביב ההרגשה שלך. כל מה שאני אמרתי כאן היא רק ביקורת בונה. אני ממליץ לך לקחת צעד מאוד רחוק אחורה ולחזור לבסיס, משם אולי דברים יראו אחרת. כאחד שהיה במרפאת חוצנים מספר פעמים וראה וחש מספר דברים, אני חייב לציין שנאלצתי לקחת צעד מאוד רחוק אחורה ולשאול את עצמי – מה הסיכויים שמשהו מזה אמיתי ?! כנראה שלא סיכויים גבוהים במיוחד.. לא ראיתי שום השפעה פיזיולוגית על הבריאות שלי. וכל אותם דברים שראיתי וחשתי יכולים להיות מוסברים על ידי תופעות פסיכולוגיות פשוטת למדי. זה מדהים מה המוח מסוגל לעשות כאשר אתה מספיק מאמין במשהו. וזה לא אומר באופן חד משמעי שהכל דמיון, פשוט אין ממצאים שיוכיחו לי אחרת. בהצלחה לך.

franse

New member
ל- tllebr:

הרושם שלך שאני מגיע למסקנות במהירות ובקלילות הוא מוטעה. זו הסיבה שאני מפרט בבלוג שלי את הטיפולים הראשונים. על מנת שאנשים יראו את תהליך ההתפתחות שלי ועד כמה הוא תלוי בחוויות שעברתי. לקחתי בתחום זה אינספור צעדים אחורה בכל פעם שחשבתי שצריך. אבל אני לא לוקח צעד אחורה ונשאר בבסיס רק כי שם נוח יותר להשאר. לגבי הניק של "גוש" - נראה אותו מסביר בעצמו למה בחר בניק זה ואז נראה כמה אני רחוק או קרוב באבחנה שלי. לגבי אמונה דתית - די ברור למי שעוסק בתחום שהדתות נכפו על המין האנושי על מנת להרחיקו מחשיבה מדעית. כל סיפורי התנ"ך הם התמודדות של בני אדם עם חוצנים שתלטנים. למצב שבו חוצנים עוסקים כל היום בלפגוע בבני אדם לא קוראים קונספירציה. קוראים לו פוליטיקה בין כוכבית. כדור הארץ הוא כוכב כבוש ובני האדם מוחזקים בו במצב של עבדים. החוצנים השולטים אינם מבקרים פה, הם גרים פה. האינטראקציה שלהם עם המין האנושי כל כך מאסיבית ופולשנית שזה מפחיד. יש הרבה חומר על האפורים באינטרנט, וגם על הנושאים האחרים שהתייחסתי אליהם בבלוג. אני לא ממציא כלום. אם אתה בשלב שאתה שואל האם חוצנים בכלל מבקרים בכדור הארץ, אתה נמצא בשלב כל כך ראשוני שבקושי יכול להיות ביננו דיאלוג. תודה ובהצלחה.

tllebr

New member
אוקי...

"אם אתה בשלב שאתה שואל האם חוצנים בכלל מבקרים בכדור הארץ, אתה נמצא בשלב כל כך ראשוני שבקושי יכול להיות ביננו דיאלוג." -ההנחה שלך שאני בשלב ראשוני ואתה מתקדם היא לא בהכרך נכונה, למעשה זה לא קשור בכמות החומר שאני קורא, זה לא עניין של ידע, אלא איך שאני מעבד אותו. יש המון חומר באינטרנט... 99% לא שווה התיחסות בכלל. השאר קצת יותר... אני קראתי הרבה מהזבל שיש באינטרנט, זה לא העניין. אין שום הוכחה מספיק טובה שחוצנים נחתו בכדור הארץ... שתהיה כזו אז אני יוכל להתחיל להסיק מסכנות ולא לשאול שאלות... כרגע זה לא המצב. אבל אתה יודע מה.. איש באמונתו יחיה. בכיף, מה שעוזר לך לישון יותר טוב בלילה... או במקרה הזה - מה שמביא לך סיוטים בלילה

franse

New member
אני מסכים בהחלט להגדרה שלך.

הסיפור האמיתי פה הוא הדרך בה מנתחים את המידע. הבעיה: לפעמים בדרך מדעית ושיטתית מגיעים למסקנות כל כך מפתיעות ומטרידות שמבצעים מייד צעד אחורה "למען הספק המדעי" ולא חוזרים יותר קדימה כי מה שנמצא שם מפחיד מדי. לדוגמא (מבלי כוונה לפתוח כאן נושא חדש): כל הנתונים שמגיעים מהירח שלנו, שמסרבים להתיישר עם ההסברים השמרניים והמקובלים. לילה טוב.

גושלחרא

New member
אם לסגור את החלונות לא יעזור אז תרשה לי לאמר

שאתה מסכים שאלה יצורים על טבעיים שיכולים לחדור קירות.. ז"א שאלה יצורים רוחניים כמו מעין שדים בדיוק כמו שמסופר בגמרא שהם יצורים שלא עברו התגשמות ויכולים להופיע באיזה צורה שהם רוצים...ואל תגיד לי שזה טבעי כי זה קורה בטבע,כי משהו שלא רואים כל יום ואין הוכחות לגביו הוא משהו על טבעי! דבר שני אני בכלל לא חדש בתחום,תרשה לי לחדש לך אבל אני יותר וותיק ממך. זה שלא היה לי כביכול "מפגש" איתם לא אומר שאני לא מכיר את התחום. כל אחד בא עם תאוריה אחרת על החייזרים ואני אישית שמעתי כבר מאות תאוריות על מה היצורים האלה עושים,מי הם ומאיפה הם באו,ככה שתהיה בטוח שהתאוריה שלך היא לא אמיתית. מילא הייתי רואה עוד סיפורים כמו שלך אז היה לי אולי פתח להאמין לחלק ממה שאתה אומר, אבל היות שאתה היחידי שטוען את הטענה הזאת,תרשה לי לאמר-אתה הוזה ובגדול! כמה שאלות ברשותך- בן כמה אתה? התנסת פעם בסמים?חשיש? עברת חוויות קשות במשפחה? לדעתי כן ואתה מדחיק את זה.. מה שנותר לי לאחל לך זה שתבריא במהרה מהמחלה שלך ותחזור לשגרה כמה שיותר מהר. בהצלחה!

franse

New member
אם אתה טוען שלא נתקלת בסיפורים כמו שלי,

אתה חדש מאד בתחום, למרות מה שאתה מעיד על עצמך. אין מאות תיאוריות על מה שהיצורים האלה עושים. ישנן כמה תיאוריות בעלות רכיבים חופפים, ושלי היא דוקא המקובלת שבהן. לא התנסיתי בחיים בסמים, אפילו לא בסיגריה (למעט שאיפה או שתיים לטעום את הטעם). במשפחה הכל בסדר. בחור צעיר, לך תלמד את הנושא לפני שאתה מביע דעות נחרצות. נחזור לדבר עוד כמה שנים.

marcus556

New member
מאחר ואין פה מנהל, אני מציע

לשניכם להמשיך את הדיון בקומונה : "אנחנו לא לבד" ...

למעלה