כתבה בנושא מפגשיםעם עבמ"ים או חוצנים

fire snake

New member
כן, אבל טמגוצ'י זה מפלסטיק

אתה מכיר מישהו שניזון מפלסטיק?

גושלחרא

New member
עדיין לא ענית לי למה לא יעזור לסגור את החלון

האם אתה מודה שאתה מסכים שהיצורים שאתה מדבר עליהם הם שדים כי הם יכולים להופיע איפה שהם רוצים והם לא כפופים לחוקי הפיזיקה ז"א שהם יכולים להיכנס בקירות אפילו אם החלונות סגורים? כי לא ענית לי איך זה שלא יעזור לי אם החלונות יהיו סגורים... דבר שני תביא עוד חומר עליהם מהאינטרנט אם אתה אומר שהוא קיים.. דבר שלישי הכל כתוב בגמרא ובזוהר שהחייזרים יכולים לחטוף ז"א השדים, וזה לא אומר שהם אלה ששולטים פה!! הם פשוט יצורים שה' ברא אותם והם נשלחו להפריע לנו מה לא מובן? תחפש בגוגל את ההרצאה של יצחק פנגר על חייזרים-תראה אותה עד הסוף ותבין הכל!!! אם היית מתעמק קצת הרבה ביהדות היית מבין שיש עליהם חומר בגמרא ובזוהר וכתוב שם את כל התכונות עליהם. אתה יודע מה? תהיה בשבילי בנאדם פתוח וגם בשבילך(אולי זה יעזור לך להתגבר על הסיוטים), לך לאיזה רב ותשאל אותו על החייזרים שדים האלה שאתה רואה ותשאל אותו למה הם עושים את זה ותראה מה הוא עונה לך. אני לא מחייב אותך להאמין לו אבל רק תשמע עוד דעה,מה אכפת לך זה לא יזיק לך.. למה אתה חייב להאמין במה שכתוב באינטרנט (שהם שולטים פה?) תשאל קצת דעות של אחרים.... תמיד טוב לשאול לדעות של אחרים.. בהצלחה!

גושלחרא

New member
זה בדיוק מה שטוענת הגמרא לפני אלפי שנים

ומה שטוען הרב יצחק פנגר בהרצאה שלו לפני 5 שנים. השדים נמצאים במימד אחר שאנחנו לא רואים והם יכולים להופיע בכל מקום שהם רוצים ובכל צורה שהם רוצים. וכן! הם מזיקים לאנשים כי זה התפקיד שלהם וכנראה זה מה שהם עשו גם לך. זה לא אומר שאלה יצורים מכוכב אחר והם שולטים פה,בכלל לא. וגם את זה טוענת הגמרא והרב פנגר, הוא אומר שהם נמצאים על כדור הארץ ולא באים מכוכבים אחרים בדיוק כמו שאתה אמרת. נראה לי הכל מתקשר, אז חבל לך לפתח סתם תאוריות..אני אומר,לך לאיזה רב ותשאל אותו למה הם עושים לך את זה. חוץ מזה שתדע לך שאלה שדים ולא חייזרים!!! אני לא מבין מה הבעיה שלך לראות שעה אחת של הרצאה? זה מופיע ביוטיוב תחת השם : חייזרים - יצחק פנגר. תראה ותשכיל! ואולי גם יעלמו לך כל הפחדים. מה הבעיה? כולה שעה אחת מהחיים שלך, תאמין לי אתה לא תמות אם תראה תבזבז שעה אחת על דבר שעלול לעזור לך..

franse

New member
אני לא מבין מה אתה מרוויח

אם אתה קורא לחוצנים - שדים. אני חושב שכבר ראיתי את ההרצאה הזו. שיהיה בריא הרב פנגר.

גושלחרא

New member
אני לא מבין איזו סיבה יש לך להאמין במשהו אחר

ולא במשהו ש95 אחוז מהעולם מאמין בו - שזה התורה וה' של היהדות! אמרו לנו במפורש בגמרא מי אלה החייזרים האלה שתוקפים אותך אבל אתה בשלך...מפתח תאוריות שאלה יצורים מכוכב אחר שרוצים להרוג את כל בני האדם..למה להיות פרמיטיבי? למה אתה לא מאמין במה שהתורה אומרת? אומרים לך שהם אכן מזיקים לבני האדם והם כמו שוטרים כאלה שמזיקים למי שעשה משהו רע. הם יכולים להופיע בכל צורה שיירצו ובכל מקום והם לא כפופים לחוקי הפיזיקה. ה' יצר ושלח אותם. ואתה אמרת שהם ניסו להרוג אות,הופיעו בבית שלך אפילו שהחלונות סגורים.. זה מתקשר בדיוק למקרה שלך. אז חלאס לזבל בשכל שאלה יצורים שרוצים להרוג בני אדם, הם פשוט באים להזיק וזהו! אז יאללה צא מההזיות שלך!!!

למעלה