כתבה בנושא מפגשיםעם עבמ"ים או חוצנים

תמונות של הרפטיליאנים.. זו הדרישה שלהם כנראה.

אתה מדבר על הרפטליאנים הארציים אגב, לא? שנחשבים לזן די נחות מזה שיושב באלפא-דראקו, שם נמצא גזע המלכים... עם גזע לוחמי העל שלהם... אלו בעלי הכנפיים והקרניים.. המתנשאים לגובה של כ2.20-4.00 מטרים. או המלכים.. המתנשאים לגובה של כ-8 מטרים ואף יותר...לגבי הקטע של העבדות... והפעם ברצינות.... אני מהמעט חומר שקראתי.... ואף לפני... אפילו לפני שבכלל התעניינתי בתחום.. ידעתי שאנחנו עבדים.... שכל הדתות נועדו כדי להרחיק את האדם מידע... שהם מוצאים לעיתים בני אדם ברי מזל, קרי : אייזיק ניוטון, ארווין שרדינגר, אלברט איינשטיין ודומיהם.... לאונרדו דה ווינצ'י גם... ושותלים להם מידע חייזרי.... מה שנקרא... לתת גרגר של מידע בכל פעם... ולראות מה האדם עושה איתו, אני תמיד חשבתי שאנחנו מעין טמגוצ'י לאותם חייזרים... אין לי מושג מי הם או איך הם נראים.. אלו רק השערות. אני גם מסכים שהכי ברי להיות אגנוסטיקנים... ללא ספק... אך צריך לעיתים לפתוח ולחשוב קצת מחוץ לקופסא. אחרת... לא נגיע לכלום.

fire snake

New member
טמגוצ'י? בהמות עבודה ומאכל

פרנס יקירי, באמת, מה אתה עושה כדי לא לסכן את קהל קוראי הקומונה? משתדל להישמע מופרך מכדי שמישהו יאמין למילה שלך? :)

fire snake

New member
ומה עם הכוונה להזהיר את הציבור?

האם אפשר בכלל להזהיר את הציבור, אם כל מי שמוזהר נמצא בסכנת מוות? או איך?

franse

New member
קודם כל יש לי בלוג, שם הקשר לא כל כך אישי,

וזה מוריד את הסכנה. דבר שני - העסק בנוי כך, שמי שהתודעה שלו מוכנה לא צריך הרבה שכנוע. כמה מאמרים ולינקים מתאימים והוא יאמר: כבר ידעתי זאת מקודם! הוא רק צריך דחיפה קטנה ושיקוף עצמי ממקור חיצוני, שיעירו את המידע הפנימי שלו. לגבי השאר - אפשר לדפוק להם בראש עם פטיש חמישה קילו ולא יעזור כלום. ההארד-דיסק הפנימי שלהם אינו מפורמט בצורה כזו שמאפשרת להם לקלוט את המידע. אולי יוכלו בעתיד. עקרונית הסכנה לכולם בפלנטה יורדת, ככל שמספר המודעים עולה. תארי לך עולם שבו כולם יודעים שאובמה תחת mind control. ה- mc הופך להיות חסר משמעות כי כל כוחו בכך שאין יודעים על קיומו! אולם כאשר מספר המודעים נמוך ואינו עולה, הסכנה עבור כל אחד מהם גדולה בהרבה משום שכל אחד מהם מהווה "מטרת איכות". אז יש פיתוי גדול לשולטים לנסות להרוג את כל מי שיודע, על מנת להחזיר את המצב לקדמותו. אין פה פרדוקס, רק מצב.

fire snake

New member
אולי לפחות תכתוב אזהרה?

"אם אתה מאמין לי - חייך בסכנה!" או אולי: "קרא את זה ממחשב ציבורי תחת משתמש אנונימי, כשאתה לבוש גלימה שחורה עם ברדס! או אם אפשר, בורקה!" וברצינות - נניח שאתה צודק וככל שמסת המאמינים גדלה הסכנה לכל יחיד קטנה. האם זה נותן לך זכות לסכן יחידים תמימים, ללא אזהרה מוקדמת? ובהזדמנות זו אבקש את עצתך: אתמול הגעתי בחיפוש אחר משהו אחר לשיחה הזו: http://spiritualitydiscussiongroup.yuku.com/topic/643/that-freakk-is-me?page=1#.ToHVimFCnCM זה נורא ארוך - מספיק שתתחיל בהודעה שמתחילה: charlila wrote: and whom did you marry eventually? :p (אם תיכנס לקומונה שלי, "התחנה השלישית", http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=39905&r=1 תהיה שם הודעה על כך עם הקישור הזה +מסמך שבו הטקסט הרלבנטי מודגש) מה דעתך?

franse

New member
מיון דרגות של סכנה באופן שיטתי זה עניין מסובך

ישנן דרגות שונות של הבנה שאין בהן שום סכנה. מצד שני תוקפים גם אנשים שלא יודעים כלום. לאזהרה אין משמעות. היא רק תיצור תגובה של לגלוג ובצדק. הייתי אומר שההילרים והמתקשרים הפעילים נמצאים בדרגת סיכון הכי גבוהה. לגבי השאר המצב לא ברור, מהסיבה שהתוקפים אינם מעוניינים שנבין מה קורה סביבנו. כך שהכי טוב זה שכל אחד יתקדם באופן טבעי מהמקום שבו הוא נמצא.

fire snake

New member
טוב אל תמיין-אבל,הוגן לסכן אנשים בלי להזהיר?

דילמה לא פשוטה, אני יודעת אבל אתה לא יכול לדלג עליה כאילו כלום

franse

New member
זה יותר מסובך ממה שזה נראה.

יש למשל הילרים ומתקשרים שנמצאים בקשר עם הרעים. הרעים מטפלים בהם רפואית, מלטפים להם את האגו ועושים כל מיני דברים עבורם. בתמורה לכך הם מכניסים את השותף האנושי שלהם ל- mind control מעבירים דרכו מסרים שקריים ובעצם מעכבים את התפתחותו. אנשים במצב זה לרוב אינם מתקדמים מבחינה רוחנית ואינם עוזרים לאנושות לפתור אף בעיה אמיתית. אולם הם משוכנעים שהם על מסלול התפתחות רוחני אדיר ומקדמים את האנושות בצעדי ענק קדימה. כל זמן שהמתקשר אינו מודע לבלוף שבתוכו הוא חי, הכל יופי טופי. עסקה מוצלחת לשני הצדדים. הבעיה שלי היא האם "להעיר" אנשים אלה. זה לא תמיד אפשרי אם מערכת האמונה שלהם סגורה לגמרי. אבל אם יש סדק של ספק, ניתן להרחיב אותו. הבעיה: ברגע שיתעוררו ויבינו את מצבם האמיתי, צוות החוצנים המניפולטיבי שסביבם יתקוף אותם. מצד שני, האנשים האלה הם החיילים והקצינים של "הצבא" שבעזרתו המין האנושי אמור להחלץ ממצבו הנוכחי ולהתקדם קדימה. אם הם לא יתעוררו, לא יהיה מי שיעשה את העבודה. במלחמה המתנהלת כרגע על כדור הארץ, האנשים האלה הם שבויים בידי האויב. מצב לא פשוט.

fire snake

New member
ואיך אתה יודע שהבחנותיך נכונות?

יותר משלהם? איך יודעים? הביטחון המוחלט שבו אתה אומר לאנשים מי שולט בהם ומדוע - המממ... קצת לא אמין בעיני. אתה נשמע כמו .. אחד שמשחק משחק מחשב. אתה בטוח שלא שותלים לך את ההבחנות הנחרצות האלה? מצב לא פשוט.

franse

New member
יודעים בעזרת לוגיקה פשוטה והרבה נסיון.

אני לא מעוניין כרגע לפתוח חזית דיאלקטית נגד אף אחד, אבל תכנסי רגע לפורום ישויות אור ותראי למה אני מתכוון.

franse

New member
כל הפורום: סימבוליזם, אוטופיות

ורוחניוּת חסרת תועלת. זו התוצאה של mc: דת חדשה. אור ואהבה לכולם. להתראות.

רציתי להיקרא כמה שפחות בוטה וגס ת"מ ../images/Emo13.gif

כתבתי לעצמי באיזו מחברת מפגרת תאוריה... על כך שהאדם לאותם חייזרים.. הוא מה שהפרה לאדם. food chain. אבל טמג'וצי נקרא מאוד חמוד ותמים. אז...

franse

New member
אכן פרות. זה דימוי שהשתמשתי בו הרבה. ../images/Emo80.gif

למעלה