כתבה חשוכה במסווה של נאורות

Wing Chan

New member
רק הערה קטנה.

כתבת: "אז לא שורפים אותנו במחנות, אך אתה חושב שפגיעה מילולית זו היא פחות נוראה? זו השפלה." נכון, זאת השפלה. ואני מסכים שזה לא במקום בכלל. ואני לגמרי איתך. אבל שלא תעזי אפילו להשוות את זה למחנות. ברור לך?

Wing Chan

New member
"אך אתה חושב שפגיעה מילולית זו

פחות נוראה?" כן. זה פחות נורא. מצטער, אבל ככה זה. שוב דבר לא משתווה ושום דבר לא באותה סקאלה בכלל.

לורליין

New member
ילד תרגע ומהר

התכוונתי שהפגיעה בנו היא כמו הפגיעה של הנאצים ביהודים בפן ההשפלה למרות שזה לא חמור כמו מחנות ההשמדה. לא הבנת - בעיה שלך. תלמד לשלוט על עצמך. ואל תתחיל לספר לי כמה אני לא מבינה את השואה כי 80% מהמשפחה שלי נרצחה אז(נספתה נשמע עדין מדי בשביל רצח עם).

Wing Chan

New member
אבל זה בדיוק העיניין - שזה לא אותו

דבר. כשאת הולכת ברחוב, עוברי אורח מרביצים לך\מכים אותך עם מקל\דוקרים אותך בסכין ככה סתם כי את פגאנית? יורקים עלייך? קוראים לך "פגאנית מסריחה"? לא חשבתי כך. ואני רגוע לגמרי, תאמיני לי. אבל ההכנסה שלך של השואה בכלל *בכלל* לא במקום. "ואל תתחיל לספר לי כמה אני לא מבינה את השואה" - ומתי בדיוק אמרתי את זה? אל תדחפי לי מילים לפה, תודה.

neophile

New member
move on

אם בגישה שלך את בוחרת שלא להתחשב באחרים מה שיקרה זה שהחזק ינצח אז או שתשני את גישתך לפתוחה יותר או שתעברי מדינה. אני לא רואה שאי פעם בישראל תתרחש "מהפכה פאגאנית" לעומת זאת במדינות אחרות בעולם זה אפשרי ובמקומות מסויימים זה אף פעם לא השתנה כמו באוסטרליה.

למעלה