הזמן שטרחת לכתוב את תגובתך ארוך יותר מזמן הקריאה.
ובחו"ל אני מניח שהיית במרכזי הערים, בהם התח"צ יעילה מן הסתם. אבל בשכונות... גם בישראל התח"צ במרכזי הערים טובה ותדירה ולא צריך להמתין זמן רב לרוב היעדים שצריך להגיע אליהם.

תקראי, יש לי הרגשה שדווקא הפעם נגיע לאיזשהי הסכמה. וההסכמה היא שהרכב הפרטי מנצח כמעט תמיד את התח"צ אלא אם כן משלבים תח"צ במונית ספיישל (ספיישל - לנסיעות קצרות).
הזמן שטרחת לכתוב את תגובתך ארוך יותר מזמן הקריאה.לא, היא יעילה כמו תחבורה ציבורית בערים גדולות בעולם
שבהן ההחלפות והתדירות נוחות וקלות בהרבה.
מעבר לכותרת לא קראתי, סליחה, אבל המגילה הזאת היא מעליי לכוחותיי בשעה הזאת.
הבהרתי בדיוק למה אני מגיבה ולמה התייחסתי בשרשור הזה. לא אני העליתי את ההשוואה לזמנים ברכב פרטי.
אתה הצעת לי (בלי להתבלבל...) הצעה שהייתי מוסיפה לי לפחות חצי שעת נסיעה ולא חוסכת לי כלום.
מכיוון שזו לא הפעם הראשונה שבדיונים איתך אתה לא מפסיק להציע לי הצעות לתחבורה ציבורית שפשוט לא רלוונטית לי וממשיך לדבוק בתח"צ בישראל תוך התעלמות מביקורת מוצדקת, אני באמת לא רואה טעם בהמשך הדיון איתך. אילו לא הייתי בחו"ל ולא הייתי מתנסה במציאות אחרת, הייתי חושבת שאולי זו פנטזיה פרואה. אבל הייתי ונסעתי, ו"אם תרצו, אין זו אגדה".
ובחו"ל אני מניח שהיית במרכזי הערים, בהם התח"צ יעילה מן הסתם. אבל בשכונות... גם בישראל התח"צ במרכזי הערים טובה ותדירה ולא צריך להמתין זמן רב לרוב היעדים שצריך להגיע אליהם.

תקראי, יש לי הרגשה שדווקא הפעם נגיע לאיזשהי הסכמה. וההסכמה היא שהרכב הפרטי מנצח כמעט תמיד את התח"צ אלא אם כן משלבים תח"צ במונית ספיישל (ספיישל - לנסיעות קצרות).