חייב להודות...
שיש בזה משהו. אכן יש בזה משהו. אל תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שהסדרה "חרא" או משהו כמו שהוא טוען, או מטופשת, אבל הנקודה שלו די חזקה, אין ספק. אבל שוב, אנו נחזור לאותה נקודה. יש כאלה שיקראו את זה, יסכימו עם זה במאת האחוזים, ויגידו שהתוכנית הייתה הונאה גדולה שלא שווה כלום. יש כאלה שיגידו כי אכן יש משהו בדבריו של הכותב, וברור כי היוצרים המציאו הרבה דברים ככל שהתקדמו עם העלילה, ולא היו להם תשובות ברורות לכל דבר, אבל בנוסף גם יסכימו שחווית הצפייה והשיח באינטרנט היה שווה כל שניה, אפילו אם אין באמת תשובות רציניות להכל בסופו של דבר. אני עדיין חושב שזו סדרה יוצאת דופן וגאונית, כי ההגדרה שלי לסדרה טובה לא קשורה במתן פתרונות לתעלומות (אלא אם כן זה כל העיקר בסדרה, ואני חושב שזה לא המצב כאן). אני מגדיר סדרה טובה כסדרה שגרמה להתרגש, לחשוב עליה, לדון בה, אפילו ללמוד ממנה ובקיצור - להנות, הנאה שלמה. הפינאלה לא ענתה כמעט אל שום דבר, אבל התחושות שליוו אותי במשך הצפייה קובעות עבורי האם הפינאלה מוצלחת או לא. ותחושות מהסוג הזה לא עוררה אצלי אף תוכנית טלוויזיה אחרת מעולם, ולכן, בעיני, אבודים זו תוכנית הטלוויזיה הטובה ביותר שראיתי עד כה.