כתבה שלי על כישלון הג׳ודו בלונדון

BeniTaz

New member
כתבה מעולה!

ETZ301

New member
כתבה מעולה, אלה שזה לא רק ג'ודו....

זה בכלל היחס לספורט אולימפי בארץ, מובן שבג'ודו זה קצת צורם כי שם ראינו אור בקצה המנהרה.

udi102

New member
לייק

הזדהתי עם המון מהדברים , אני מעדיף שישלחו כבר איזה לוחם BBJ מוכשר ויש המון בארץ מאז גודוקות מעפנים חסרי יכולות שלא מגיעים עם רצח בעיניים לקרב אלה לגנוב ניצחון הגנתי ,בכלל ג'ודו זה ספורט משעמם ,אורי לוי ויעל ארד חירפנו את הצופים .

דרך אגב לא קראתי הכל אבל אולי הזכרת את העובדה שהסלובנית שלקחה את הזהב וניצחה את שלזינגר בבריח יפייפה ,ניצחה מתוך החמש קרבות 3 בבריח זהה .

udi102

New member
דרך אגב

אריק זאבי אולי הגודוקא שאני הכי מעריך באמת גבר אמיתי ,אבל היה אפשר לראות שאין לו רצח בעיניים ולא לאף גודוקא אחר , חורים בסיסייים במשחק הקרקע שנראה שאחרי שינוי החוקים בגודו אותם גודוקות הגיעו מוכנים וניצלו את זה , הסלובנית שפירקה את אליס זאת גודוקא שאנחנו רק יכולים ללמוד ממנה .

cat food

New member
אליס ניצחה פעם אחת את רונדה ראוסי

וגם הפסידה פעם אחת.

BeniTaz

New member
נו באמת

אי אפשר לומר שלזאבי אין רצח בעיניים. לטעמי היה לו עודף ביטחון.. בגלל זה הוא הפסיד.

udi102

New member
מה אי אפשר לומר

אני אמרתי את זה עכשיו ועוד מאות אנשים , הוא עלה לקרב להעביר את הזמן וכן מותר וצריך להעביר ביקורת כחצי מהמשלחת שלנו לא צריכה להשלח לאולימפידה

BeniTaz

New member
אז לא נראה לי שראית קרבות שלו

אם אתה אומר שאין לו רצח בעיניים. אריק זאבי הוא רוצח.. הוא מעיף לוחמים.. הוא מנצל את הכוח המתפרץ שלו ומרבה לזרוק באיפונים לוחמים גדולים ממנו בהרבה. הוא לא מגיע כדי למרוח זמן.. גם ב-15 שניות שהם עמדו ראו את הנחישות בעיניים שלו.

מצטער.. אתה מדבר שטויות וחבל מדובר באחד הווינרים הגדולים בספורט הישראלי ואדם מדהים. אני לא נגד ביקורת.. מסכים עם כל מילה שאלון אמר אבל לא צריך לדחוף גם שטויות של "אין רצח בעיניים" או "מעביר את הזמן" כל מיני כאלה. זה באמת מביך לומר דברים כאלה על אריק זאבי.

udi102

New member
מה הקשר קרבות שלו ?!

דברתי על הקרב הספציפי הזה ,ולא היה לו רצח בעיניים ולא כלום מההתחלה ראו שאין לו בטחון , זאבי היה נראה לא בעיניינים גם לפני ההכנעה ,הגרמני לקח אותו לקרקע בקלילות .

עכשיו זה משהו שראו עוד עשרות ומאות טוקבקיסטים אז אולי אתה מבין גדול בMMA מר צחי ,אבל אלא אם כן אתה דוקטור למדעי ההתנהגות רד מהעץ שלך

באסטר1

New member
זאבי אמר בעצמו

הוא היה אדיש מידי ליריב כי זה יריב שהוא ניצח כבר פעמיים בחיים
הוא שמח על ההגרלה הזאת כי הוא ידע שהניצחון הראשון מובטח לו
והוא היה בהלם מכל העניין שהוא היה בטוח שהשלב הבא מחכה לו ככה שהוא לא התכונן בכלל לראשון

רק מה לעשות אולימפידה זה מקום של לעשות אפסטים ולשבור שיאים
תראה את היריב של זאבי שהיה מופתע גם מאיך שהקרב נגמר וכמה מהר הוא היה

אם תעלה את זאבי לקרב חוזר מול אותו יריב הוא כנראה ינצח ולא יהיה אדיש

לגבי רצח בעיינים זה ג'ודו כמה רצח שיהיה זה לא MMA אין פה רצף אגרופים מקסימום כוח מתפרץ להעיף את היריב וזה זאבי היה עושה הרבה
בקרב הזה..טוב דקה קשה לדעת אבל ב90% הוא בילה על הקרקע

בכלל לא ברור לי למה לא מחליפים את הג'ודו בBJJ זה אותו דבר מתחילים בעמידה לוקחים לקרקע והופ

BeniTaz

New member
פחח אין לך מושג בג'ודו

אוסף של שטויות רק כדי שיחשבו שאתה מבין.

BeniTaz

New member
על אחד כמו אריק חייבים להגן שצריך

לתת לגיטימציה לטענות כאלו מופרכות על מי שהביא כל כך הרבה כבוד לאומה זה חטא. רציתי לכתוב למה אף אחד לא מגיב חוץ ממני האמת

אולי כי הם למדו שאין עם מי לדבר?

אני ואתה גם לא מסכימים תמיד, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש בצד השני של הוויכוח בנאדם אינטלגנטי, בוגר, ובלי פרצי רגשות של ילד בן 10 שמסתמך על פרצופים של WWE

למעלה