יש שירים שלא יהיו באלבום
R Rachel47 New member 1/7/06 #22 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif
H hilali1 New member 1/7/06 #23 אז תגידי מה כן יהיה ../images/Emo8.gif חח סתם - העיקר שרכבת לאירופה ועל שפת הכנרן ושמעון השכן יהיו. אה ולרוץ לרוץ. בטח שכחתי עוד משהו
אז תגידי מה כן יהיה ../images/Emo8.gif חח סתם - העיקר שרכבת לאירופה ועל שפת הכנרן ושמעון השכן יהיו. אה ולרוץ לרוץ. בטח שכחתי עוד משהו
R Rachel47 New member 1/7/06 #24 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif"העיקר שזה וזה ../images/Emo15.gif וזה וזה יהיו" חמודה
H hilali1 New member 1/7/06 #26 נניח אביתר.. לא כל כך אכפת לי יהיה או לא... אבל נניח תהיה רצועת בונוס ביצוע של לשם או ואת
R Rachel47 New member 1/7/06 #27 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif רצועת בונוס../images/Emo15.gif רעיון גאוני והייתי מעדיפה את ואת כאילו גם לשם מושלם..ויפה..אבל את ואת במצב הנוכחי אני לא מסוגלת לשמוע אז יהיה נחמד אם תהיה לי גרסא יפה שלו בעצם גם לשם טוב
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif רצועת בונוס../images/Emo15.gif רעיון גאוני והייתי מעדיפה את ואת כאילו גם לשם מושלם..ויפה..אבל את ואת במצב הנוכחי אני לא מסוגלת לשמוע אז יהיה נחמד אם תהיה לי גרסא יפה שלו בעצם גם לשם טוב
H hilali1 New member 1/7/06 #29 כן למה לא.. זה קורה לפעמים מוציאים אלבום רגיל שמצורף אליו דיסק בונוס עם כמה שירים...
R Rachel47 New member 1/7/06 #31 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח לי דווקא../images/Emo15.gif יצא לראות יותר שמוסיפים פשוט עוד רצועה כבונוס וזהו חוץ מהדיסק של רוני שיצא בחלקים
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח לי דווקא../images/Emo15.gif יצא לראות יותר שמוסיפים פשוט עוד רצועה כבונוס וזהו חוץ מהדיסק של רוני שיצא בחלקים
H hilali1 New member 1/7/06 #36 גם היי פייב הוציאו בזמנו שני חלקים ואפשר רצועת בונוס במהדורה ראשונה.. ואפשר כמו מירי במהדורה שניה.
H hilali1 New member 1/7/06 #38 עשו את זה עוד רבים לפניו עברי לידר, אביב גפן, ברי סחרוף, יהודית רביץ ואחרים. זה מאוד נפוץ..
ש שגעוגי New member 1/7/06 #47 ../images/Emo12.gifבחיים לא שמעתי על דבר כזה. ז'תומרת, זה ידוע שיש כזה דבר רצועת בונוס, אבל דיסק בונוס? . את מכירה אומנים שעשו את זה?
../images/Emo12.gifבחיים לא שמעתי על דבר כזה. ז'תומרת, זה ידוע שיש כזה דבר רצועת בונוס, אבל דיסק בונוס? . את מכירה אומנים שעשו את זה?
H hilali1 New member 1/7/06 #28 ../images/Emo79.gif מה לגבי "חגים"../images/Emo35.gif נזכה לשמוע מתישהו איפשהו (כמה מילים על חגים בסוף הכתבה כאן)
../images/Emo79.gif מה לגבי "חגים"../images/Emo35.gif נזכה לשמוע מתישהו איפשהו (כמה מילים על חגים בסוף הכתבה כאן)
R Rachel47 New member 1/7/06 #30 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיי..אוהד חיטמן../images/Emo15.gif מתארח בהופעה באוגוסט מישו יודע אם גם ביולי תודה על הכתבה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיי..אוהד חיטמן../images/Emo15.gif מתארח בהופעה באוגוסט מישו יודע אם גם ביולי תודה על הכתבה
ט טל ליהיא New member 1/7/06 #32 את זה את יכולה לשאול את מירי.. את רואה אותה בקרוב, לא? חחח (אני הולכת ב-10.8, לא בטוח שזה יהיה איתה בכלל)
את זה את יכולה לשאול את מירי.. את רואה אותה בקרוב, לא? חחח (אני הולכת ב-10.8, לא בטוח שזה יהיה איתה בכלל)