אשאל גם אשאל...
ט טל ליהיא New member 1/7/06 #40 אולי זה השיר שמירי אמרה לנו שקרן כתבה לה וזה שיר מדהים והיא לא רצתה להגיד איך קוראים לו (וזה לא בנות).. זה לדיסק השני...
אולי זה השיר שמירי אמרה לנו שקרן כתבה לה וזה שיר מדהים והיא לא רצתה להגיד איך קוראים לו (וזה לא בנות).. זה לדיסק השני...
H hilali1 New member 1/7/06 #41 אולי..אבל בטח כתבה לה עוד כמה שירים אנחנו נבדוק מה גורלו של השיר הזה.
H hilali1 New member 1/7/06 #44 חס ושלום ../images/Emo46.gifזה ידוע שהן חברות-אחיות ואין ספק שגם באלבום הבא של מירי נראה כמה שירים שקרן כתבה.
חס ושלום ../images/Emo46.gifזה ידוע שהן חברות-אחיות ואין ספק שגם באלבום הבא של מירי נראה כמה שירים שקרן כתבה.
מ מורושית2 New member 1/7/06 #49 אני לא יודעת מה איתכם... אבל אני די מקווה שמירי לא תוציא כסינגלים את השירים של קרן... כי צריך להתקדם מאלבום לאלבום ולא לחזור על הנוסחה הבטוחה שוב.
אני לא יודעת מה איתכם... אבל אני די מקווה שמירי לא תוציא כסינגלים את השירים של קרן... כי צריך להתקדם מאלבום לאלבום ולא לחזור על הנוסחה הבטוחה שוב.
I I מ י ר ב I New member 1/7/06 #50 סליחה??? קרן כותבת מדהים!!!! וחוץ מזה יש את "בנות"... וזה להתקדם קדימה...למה אחורה?
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 1/7/06 #52 ../images/Emo45.gifצודקת..../images/Emo85.gif בנות איזה שיר מקסים..
H hilali1 New member 1/7/06 #51 צודקת אבל נוסחה מנצחת לא מחליפים חוץ מזה אני חושבת ש"בנות" יצא בהתחלה.
ט טל ליהיא New member 2/7/06 #53 אני לא מתה על בנות... כאילו זה שיר נחמד.. אבל מזכיר לי את 'טיול לילי'.. אני מחכה לשמוע את שאר השירים שקרן כתבה... כאילו זה לא שבנות שיר רע, אני אוהבת אותו יותר מטיול לילי, אבל פחות משאר השירים שקרן כתבה למירי עד היום
אני לא מתה על בנות... כאילו זה שיר נחמד.. אבל מזכיר לי את 'טיול לילי'.. אני מחכה לשמוע את שאר השירים שקרן כתבה... כאילו זה לא שבנות שיר רע, אני אוהבת אותו יותר מטיול לילי, אבל פחות משאר השירים שקרן כתבה למירי עד היום
R Rachel47 New member 1/7/06 #34 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אל תגידי יותר מדי
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אל תגידי יותר מדי