כתבות על שואיס

leeo

New member
יפה...

אבל אני חושב שחלק מהכתבות הם ספולייר לא?

../images/Emo58.gif

למה באחת הכתבות יש שלוש דמויות (ביניהם שרידן) מכל מיני סואפס ורשום: מה הם חשבו?? כשהתסריטאים הרגו את הדמויות האהובות עליכם למה????????? למרות שאני לא אוהבת כל כך את שרידן.. אז לא נורא....

Bow Wow2004

New member
מה יש לך?!

זה פורום תשוקות לא ימי חיינו. בתשוקות הדמויות אמנם מתות כאילו אין מחר, אבל תמיד האנג'ל-ברט הכלבה המסריחה מגיעה כדי להחיות אותם. הכל היה טוב ויפה עד שסוף-סוף לואיס מת. אני שמחתי, צהלתי. הידד! לא עוד סיפורי שואיכס!!! אבל לא... הלסבית המגעילה הזאת שוב חייבת לבוא ולהרוס הכל. אנג'ל-ברט הלוואי שאת תמותי!!! נראה מי אז יחיה אותך...פוסטמה...

adi48

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת לאיזה מקרה הם התכוונו אבל זה או המקרה שהיא התפוצצה בברמודה או כשהאנק ירה בה....

Bow Wow2004

New member
שמעי

זה שהיא תמות לא צך להפתיע אותך. נכון, שרידן תמות ואפילו תגיע לגן עדן. אז מה? כאן החיים שלה מסתיימים? ממש לא. אותו דבר לגבי עוד איזה 10 דמויות מתשוקות שימותו, ילכו לגיהנום, ילכו לגן עדן. אבל הם תמיד יחזרו. תמיד! אפילו את טימי לא עזבו והחזירו אותו בתור רוח אחרי המוות שלו (בחיים ובסדרה). מה שאומר: אם את שומעת על דמויות מתות אין לך ממה להלחץ. כי זה הרי ברור שהם יחזרו (וכל עוד האנג'ל-ברט המשועממת והנדחפת, גאד תשיגי לעצמך חיים, בסביבה אז את יכולה להיות עוד יותר רגועה).

AsHtOn GiRl 3

New member
כנס../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

רשמתי לך את ההודעה הזאת המקום אחר אבל אולי לא ראית אז הנה אני מעתיקה את מה שרשמתי
אוקיי, שמתי
שבזמן האחרון אנחנו רבים בלי סוף........ ולמה
אין לי מושג........ אבל למה לריב שאפשר להיות חברים
פשוט לפעמים ההערות שלך מרגיזים אותי ולפעמים הם מצחיקות, אבל אין מה לעשות, זה האופי שלך
(לא שאני מתלוננת) אז בוא נעשה שולם ולא נריב יותר טוב

python 4

New member
את מתכוונת... כולנו? ../images/Emo12.gif

שנפתח דף חדש בתולדות האומה? אם אסד יכול אז גם אנחנו יכולים.

AsHtOn GiRl 3

New member
באו וואו../images/Emo26.gif קיבלתי במסר הודעה

ממך אבל רק ראיתי את הכותרת כי היא נמחקה........
הכותרת הייתה "האופי שלי??? סליחה!?" אז לפי מ שאני מבינה אתה כועס או משהו

Bow Wow2004

New member
מעולם לא הושפלתי ככה

ההודעות הקודמות שלך ביזו אותי, השפילו אותי, הורידו לי את הביטחון העצמי לגמרי. הותרת בליבי פצע שאני בספק גדול אם יחלים אי פעם. ועל מה ולמה? על לא עוול בכפי. וכך זה המשיך: השפלה אחר השפלה אחר השפלה. ועוד אני בתור מלך הפורום, לא מגיעים לי הגידופים הללו. אסלח לך, אך דעי שעדיין לא התאוששתי ואיני יודע אם אי פעם אתאושש...

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח טוב אז../images/Emo26.gif

הנה ס-ל-י-ח-ה ענקית
(גם לי מגיע סליחה
) ס
ל
י
ח
ה

backstreet girl

New member
באוו וואו כנס

צא...סתם........ אני רוצה לומר לך שאתה מצחיק וחמוד ומעכשיו אף אחת לא תקלל אותך (אני "מלכת הפורום" אז אני אדאג לזה) ושאני חולה עלייך......

למעלה