כתבות על שואיס

backstreet girl

New member
האמת........

זה סתם בשביל בצחוקים......... פייטון ובאוו ואוו המקסימים והקורעים מינו אותי למלכת הפורום.....

python 4

New member
ככה זה, נפלנו לזה בטבעיות.

היינו רפובליקה שקטה ונחמדה תחת שלטונה של רעות המטיבה. והנה - רעות פנתה ללימודיה וזנחה כמעה את ענייני המדינה. מיד קמנו ואמרנו לעצמנו "נצא ונמליך עלינו מלך למען יטיב עימנו" וכך עשינו. לא עוד! הלאה המונרכיה! תחי הרפובליקה! חופש שוויון ואחווה! קדימה, אזרחים, לנשק! טוב, לא משנה.

Bow Wow2004

New member
SEV!

יש לך בעיה עם זה שאני מלך הפורום? ועוד עם סמכויות? להלן רשימת הסמכויות שלי: 1) להרוס כמה שיותר פורומים בנענע (ועד כה עשיתי עבודה לא רעה בכלל) 2) להיחסם כמה שיותר בתפוז (ועד כה עשיתי עבודה לא רעה בכלל) 3) להשתמש במספר רב ביותר של ניק'ס בנענע (אני המומחה #1 בזה) וכל זה מבלי להיות מואשם כ"טרול" - וזה לא כל כך עובד אבל אני בדרך הנכונה...

Bow Wow2004

New member
הודעה דרמטית - אני מתפטר! ../images/Emo47.gif

חברי הפורום היקרים,
אני פורש מתפקידי כמלך פורום 880. אמשיך להיות דומיננטי אך לא אדמניסטרטיבי (מה שזה לא אומר). ולכן אמנה יורש עצר בקרוב, לפני שהאנשים הירוקים חוטפים אותי, לוקחים אותי אליהם בעל כורחי.
בחירת יורש העצר תיעשה על ידי תוכנית מציאות, בה יתחרו תריסר זכרים שיאבקו על התואר "מלך הפורום". הזוכה יזכה לתהילת עולם (ובנוסף לפלאפון מתנת סאמסונג).
אז...
"מי רוצה להיות מלך הפורום?"
בקרוב.
התוכנית משודרת בחסות: קלאב הוטל אילת קלאב אין אילת קלאב הוטל טבריה קלאב הוטל לוטרקי יוון וארמון השושנים רודוס יוון

AsHtOn GiRl 3

New member
למה את הורסת../images/Emo4.gif.......

אני מנסה להשלים איתו, ואת שולחת הודעה שכאילו אומרת שאת תגני עליו מפני
...........

אל תדאגי../images/Emo70.gif

אני אציל אותך מהמלכה הרעה
חחחחחחחח סתם סתםםםם הכל צחוקים פה

backstreet girl

New member
יש לי רעיון.....

לי כמלכה יש את הזכות למנות מלך חדש...... אני רוצה להתייעץ אתכם.. אני חושבת על פייטון... מי מסכים איתי?????

moran14h

New member
BUT OF COURSE MY DEAR

גם לדעתי פייטון צריך להיות המלך החדש -זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים את בוואו או משהו,אבל פייטון בהחלט יהיה מלך מצויין!

AsHtOn GiRl 3

New member
חח לדעתי אחד צריך להיות מלך ואחד

הנסיך
או שיהיו שני מלכים
או מלך והסגן שלו

למעלה