כתבות על שואיס

python 4

New member
ואני יצטרף למרד שלך, יקירה.

אה, נתיניי הנאמנים, למרות שתמיד רציתי להגיד משפטים בסגנון "אם אין לחם תאכלו עוגות" לצערי אני נאלץ לוותר על המלוכה למען מימוש אהבתי לאהובתי אייבי, שהיא כידוע לכם גרושה (או לפחות תהיה כזו אחרי שאני יגמור עם ג'ולי), וכידוע מלך לא יכול להינשא לגרושה. והרי האהבה חזקה מה-
... וחוץ מזה, בעידן פוליטיקלי קורקט זה מותר בהחלט שיהיו שני מלכות (אתם לא זוכרות את הבחור ששאל את מיגל למה לא יכולים להיות שני מלכים?) אז בקסט' - תחשבי על זה...

backstreet girl

New member
רגע אתה רוצה להגיד לי שאתה מסרב

למלת הפורום... אני אשלח אותך לצינוק..... שומרים......

Bow Wow2004

New member
עוד לא התנקשו בחיי!! ../images/Emo123.gif

אני ורק אני, בתור מלך הפורום, יהיה זה שיבחר את יורש העצר! לא אתם!!!! פשוטי עם שכמותכם... נתינים, שבו בשושו ותנו לי לנהל את הממלכה. ועוד התמרדות אחת כזאת וכולכם נשלחים לגיליוטינה! כופרים!!!

backstreet girl

New member
אתה חוזר.........

יייייייייששששששששששש יייייישששששששששששששש ייייייייייששששששששששששששששששששש יייייייייששששששששששששששששששששששששש ייייייייישששששששששששששששששששש יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששש

Bow Wow2004

New member
אל תתלהבי... עוד לא פרשתי

אני נשאר לכהן בתפקידי במשך שלושת השבועות הקרובים עד שאתגייס לצבא הרשע!!! בתום שלושת השבועות האלה, אכריז על יורש העצר מכל המועמדים לרשת את מקומי. הכל כמובן יתנהל בתוכנית הריאליטי טי וי "מי רוצה להיות מלך הפורום?" התוכנית משודרת בחסות: קלאב הוטל אילת קלאב אין אילת קלאב הוטל טבריה קלאב הוטל לוטרקי יוון וארמון השושנים רודוס יוון ~מלונאות ונופש בארץ ובעולם~

אני במקומך הייתי זורקת את בקסטריט!

מההתחלה היא חיפשה מישהו שיחליף אותך.. לדעתי היא זוממת להוריד אותך ממלכותך ולהביא לצידה את פייטון

Bow Wow2004

New member
כן, שמתי לב לזה...

אני לא יתפלא אם בקסטריט היא חפרפרת מאיזו מדינה ערבית שכנה שכל מטרותיה הם להרוס את מדינת היהודים: פורום תשוקות. אבל אל דאגה, גם פייטון מועמד ראוי אבל אני, ואני חוזר אני(!!!) יהיה זה שימנה מלך פורום חדש! אני!

הממ...

החפרפרת
על זה עוד לא חשבתי.. אני חושבת שאנחנו צריכים לעשות בחירות דמוקרטיות למלוכה.. חוץ מזה שרק אתה ופייטון זכרים בפורום הזה ( וסואפספאן החמוד בא לפעמים
) אז זה קצת מפריע..

backstreet girl

New member
היי היי היי להרגע..........

אני חולה על באוו ווואו....... באמת.... איזה מעליבים אתם........

אההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עלינו עלייך
עכשיו זו שיטת ההתחנפותת.... המממ.... חשוד..

backstreet girl

New member
מה התחנפות.....???????

למה את כזאת רעה......???????????? אני בכלל לא מתחנפת... אם היית מכירה אותי באמת היית יודעת שאני הילדה הכי לא צבועה......

backstreet girl

New member
ואני דווקא מאוד רוצה שתהיה מלך

אבל אם אתה פורש משהו צריך להחליף אותך....... אני מאוד נעלבתי......

או.קיי...

את מביעה סימני חרטה
אני חושבת שאני מדברת בשם חברי הפורום כשאני מסכימה לסלוח לך.. אבל עוד בגידה במלכינו
וישר לגליוטינה
בנתיים... אנחנו אוהבים אותך

למעלה