כתבו עליו בעיתון הרבה דברים

צוחק מי שצוחק אחרון

הסיפור על ריקודי עם וליקחוו חבר של כלם ו√ זקנמוקרח ושפווי העבירו אל הפורום סיפור מעיתון מעריב, אשר תוכנו בקצרה - למי שלא יודע : רוקד מתלהב מרינה, רוקדת סקסית, מדגימה עם המדריך, כששדיה מתנדנדות ומגרות. כל מחשבתו להרים את אותה רינה, הרקדנית היפהפיה. כאשר חלומו כמעט מתגשם, והוא כבר בדירתה - הוא מופתע, רינה לא מתעלסת אתו אלא ממוטטת את עצביו. כשהוא כבר חושב שמטרתו בידו - היא באה עם אקורדיון ועושה לו "שירה בציבור". הוא מתמוטט - ומועבר לבית חולים , לצינתור ולטיפול נמרץ. הוא מוותר על התענוג עם רינה ובורח לאילת , כשסיוט האקורדיון רודף אחריו. זהו בקיצור כל הסיפור. אין מה לטרוח. סיפור בנאלי בהחלט. היום היה גם שידור חוז על המחול בכלל , וגם על ריקודי עם. ובנוסף לכך - מספרי הסיפורים בערוץ 2 - גם הם דברו בתוכניתם על הבגידות שיש בריקודי עם. מוסר השכל - כשם שהאקורדיון מתנפח ומצטמק, כך החלומות על השגת אוביקט מיני בהרקדה .מתנפחים ומצטמקים . אדם חושב שהנה כל הבנות פורשות לו שטיח אדום - ומחכות לפורקן - רק ממנו המאצ´ו - כשהאויר יוצא , והוא מגלה שזה לא כך - הוא "מצטמק" , ויוצא מדעתו. מה דעתכם ?

הספור ה"מצחיק" - במעריב ../images/Emo67.gif

זקנמוךקרח וכל יתר הגברים האם הספור הזה מרתיע אתכם מלהמשיך ולרקוד רקודי עם? (אינכם פוחדים לחטוף התקפי לב
מכל הרינות והחנות והדינות?) ואתן הנשים לא נראה לכן שהספור מריח משהו "מהסטיגמה השובניסטית?" והופך את כל הנשים ברקודים לגרושות בנות 40 ומעלה, שבאות לרקודים על מנת ל"טרוף" גברים ולא על מנת לרקוד? אני אישית מאוד אוהבת לרקוד ואני מגיעה על מנת לרקוד ולרקוד ולרקוד נו מה לעשות יש גם אנשים שאוהבים לרקוד.... אני בטוחה שגם אתה זקנמוךקרח אוהב לרקוד אם בגילך אתה עדיין עוסק בזה.

כמו בכל מקום, גם בריקודי עם ...

סיפורים על "הוא והיא" ניתן לשמוע בכל מקום, באקדמיה, בצה"ל, בבנק וכמובן גם בריקודי עם. סיפרה לי מישהי כי לאחר שהוזמנה ע"י "רקדן", כבר בריקוד הראשון הבהיר לה שירקוד איתה רק אם תיאות לארח לו לחברה לאחר הריקודים. משענתה בשלילה, עזב אותה מיד וחיפש לעצמו אחרת. נודה על האמת, יש גם כאלו, הן בין הגברים והן בין הנשים. אני אפילו לא שולל את זה, מותר לבוא לריקודי עם גם במטרה למצוא מישהי או מישהו לבלוי לילי, אין בזה שום פסול כל זמן שלא מטרידים... מכיוון שמקרים כאלו הרבה יותר פיקנטיים, הסיפורים עליהם מתנפחים וחורגים ממכל פרופורציה. שהרי אין מה לספר על מישהי משעממת שרק באה לרקוד (או לעבוד בבנק, או להיות קצינה בצבא, או להיות מרצה באוניברסיטה...) מאידך, כשחברי "הלא רוקדים" מרמזים בגיחוך על *** בריקודי עם. אני נהנה להתגרות בהם ולומר להם עד כמה הם "מפסידים", היו יכולים כל פעם "לצאת" עם מישהי אחרת ... שיקנאו, שיאכלו את הלב

shaffavi

New member
לדעתי מי שמושמים ללעג שם הם הגברים

המסר שמעבירה האישה שבסיפור זה שנשים רוצות איזה שהוא קשר רוחני וריגשי לפני. מה שהגבר מראה זה שגברים לא רואים מטר מקצה ה--ן שלהם. אז מבין שניהם אני מעדיף את האישה. יש גם לזכור שהסיפור מסופר על ידי הגבר. כלומר, התאור של האישה אשר הופך גרוטסקי כאשר הוא לא מקבל את מבוקשו בסך הכל מעיד שהוא גם לא יודע ל´הפסיד´ בכבוד... זה כמובן רק סיפור קצר אבל מצליח להעביר הרבה מסרים תוך מעבר על שלשה סטריאוטיפים (ז----ם בריקודי עם, ארכאיות שירה בציבור, חיים שלאחר המוות) ועושה את זה בצורה מצחיקה ביותר. ואם סיפור קצר מצליח כה להצחיק בימים טרופים אלו אז ללא ספק יש בו משהו. אישית הייתי שמח לפגוש אחת כמוה. בתור אחד שהייתה לו הזכות להשתתף (לפני שנים, ושנים רבות לפני שהתחלתי לרקוד) במפגשי מועדון הזמר של עמק הירדן עם שרהלה שרון אני יכול להעיד על התעלות רוחנית שחוויתי במפגשים אלו. ולסיום - על רחבת הריקודים אני נתקל הרבה יותר בדמות הגבר המתואר מאשר בדמות האשה המתוארת, ושיהיה ברור - הדבר אמור גם לגבי מדריכים\יוצרים ולא רק לגבי הרוקדים מהשורה.

אשה כמו רינה

צריכה גבר ולא "מרגרינה". בסיפור - כולם מתחילים עם הבחורה הסקסית, שמזיזה את שדיה . לא במקרה - אלא בכוונה . יש אפשרות ללבוש חזיה , שתומכת בשדיים המשגעות שלה . היא - בחרה בלבוש אחר. הבחור שלנו מסתייג. יעני - גבר. אבל כל הזמן מציץ מהצד, לראות , מה הוא מפסיד. אחרי שרינה ניסתה את כל המחזרים , בשיחה במלל, ומי יודע , מה עוד. הגיע תורו של הגברבר הזה. ומה שקרה לו , מבחינה פסיכולוגית - היה צפוי. מי שלא יודע איך לגשת אל אישה , שילך למדריך מין. אם אתה רוצה אותה ונהנה מחזותה החיצונית , שלח את משושיך הרוחניים והפיזיים. בלי הטרדה. כשיגיע תורך והיא תרצה אותך , אם תבקש קודם אקורדיון - אל תתעלף , תן לה. שתהנה מהאקורדיון ,אבל בו זמנית - תכין לה את החליל שלך . במשחק הזה - החליל שלך אם הוא טוב , ומשמיע צלילים נעימים ,בקצב מתאים , תהיה לכם תזמורת - עד שיצא עשן. תודה על ההקשבה.

מצא חן בעינייך, חברשל ?

הנה אנו שמחים לגלות כי הסיפור של רינה מסעיר מאד את חברשל והזרים לו את הדם למקומות הנכונים. ועל זה אמרו גששינו : "רק מלשמוע על זה עלה לי הראש לדם" מירי.

אכן - ידע צדיק נפש בהמתו - למירי

ועוד , ידע שור קונהו אבל הטמבל לא מצא את אבוס בעליו. ועוד, צדיק (חנון) - ורע לו רשע - וטוב לו.

למירי החביבה שלום-האם את אותה מירי

שלפעמים את למדת ילדים או נערים שעורים פרטיים.האם את אותה מירי שרוקדת ברצינות כ-2-3 שנים ברעננה אצל שלום עמר.ואם כן מי היה בן זוגך הראשון לריקודים ברעננה,האם את זוכרת את שמו, או שאני סתם מדמיין.

לעזרא - מי אתה

האם אתה היית מנהל הביטוח הלאומי במגדל שמס ? רקדת 5 שנים אצל חאפז אסאד, עם פטמה ? בלונדיני עם עיניים כחולות. אתה זוכר עם מי נסעת באוטובוס לקונטרה כל יום חמישי. כל זה היה בצחוק. ... אל תעלב ! אין לחטט בזהויות , של האנשים כאן - בפרהסיא. אפשר לעשות זאת - במסר אישי. מי שרוצה להיות נעלם - לפי תקנון הפורום , רצונו - כבודו.

לעזרא היקר !

בקר טוב ! אמנם אני רוקדת וברצינות רבה ברעננה, וגם אצל שלום עמר. האם אהבת את אותה מירי שלימדה שם ילדים או נערים בשעורים פרטיים ? עזרא יקר ! אני מעריכה עד מאד את רצונך להזכר בי ואפילו אני מתוודה שעובר בי חשק לפעמים להכיר אותך ואנשים נחמדים אחרים כמוך כאן בפורום. אך קבעתי לי כלל ברזל ועליו אני אשתדל לשמור ככל יכולתי, דהיינו : הפורום נועד לכתיבה בלבד של רעיונות, חידות, מאמרים, הגיגים וכל מה שקשור בריקודי עם. אך ורק לכתיבה, לא לסטוצים, לא לשיחות טלפון, ואפילו לא כמפגש עובדים. לכן שוב אסתפק בלהיות "מירי האלמונית", ואכבד מאד גם את רצונם של אחרים לנהוג כך. אולי בעתיד שמר עמוס אטינגר יבנה עלי את תוכניתו "חיים שכאלה", ויזמין את כל חברי הפורום, או אז אולי אני אסכים להיחשף. יתר על כן, יתכן שבתור חידת השבת ה-50 תישאל השאלה : מי זו מירי לוי ? ואם כן, למה לקלקל לי חידה כבר היום ? בהערכה רבה לך עזרא. נ.ב. נא לקבל בהבנה ובחיוך גם את מה שכתב לך חברשל, יש לו חוש הומור נפלא מלבד היותו איש חכם ויודע ספר. מירי.

למעלה