כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

I N U Y A S H A

New member
כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

אני חושב שמגיע לזה שירשור-דבר שמאוד ישמח אתכם: הידעתם?? יש האומרים שחלום הוא המסע של נשמתנו במימד אחר... החלום נבנה ע"י מחשבותינו, לכן כל אחד מאיתנו מסוגל לעשות מה שהוא רוצה בחלומו נגיד שאתם חושבים על אינויאשה תוך כדי שינה.. נשמתכם עפה למימד אחר ששם נמצא הדבר שחשבתם עליו.. אינויאשה וכל האחרים אנחנו בעצם הנשמות וכשאנו חולמים אנחנו יוצאים מתוך גופינו.. ועפים לכל מני מקומות ומימדים שונים שעולים לנו בראש.. לכן בחלום אתם גם מסוגלים להרגיש לחוש להריח ואפילו להרגיש טעם של דברים שונים מה שמעיד על כך שהכל מציאותי.. ביום שבו תגיע שנתינו הנצחית נידע הכל.. נשאר בתוך חלום לנצח טוב כשאני אגיע לשנתי הנצחית אני חושב שאפתח בקריירת אינויאשה שבעצם אני אהיה אינויאשה בחלומי.. וכך זה ישאר לנצח טוב למי שתוהה ולא מבין מאיין אני יודע את הכל הדברים הללו: אז אני עוסק בתחום המיסטיקה ומבין הרבה מאוד בנושא.. כל מה שקראתם כרגע הוא מפיו של מומחה לא יודע מה אתכם אבל אני מאמין בכל זה וגם סתם רציתי לשמח אתכם אז מה אתם תרצו להיות בחלום הנצחי שלכם??

Horse Wishper

New member
וואו- פילוסופיה../images/Emo11.gif

*מגרדת את ראשי*
הבנתי הכל, ואני כל כך רוצה לחלום על אינויאשה למרות שלא יוצא לי...
אני כל כך רוצה לחלום על מה שאני רוצה...
אבל זה לא תמיד נכון, לפעמים יש בחלומות דברים שפוחדים מהם...
אני אתן דוגמא מביכה מהחיים שלי...
אני פעם חלמתי שאני רוכבת על סוסים, ובהענקת הפרס שלי במקום הראשון אני מקבלת אותו וכולם צוחקים
*לא מבינה* אני מסתכלת על עצמי ורואה שאני עירומה
וזה נראה כל כך אמיתי...
*בוכה רק מלהיזכר על זה.*

I N U Y A S H A

New member
טוב אז אסביר לך את המצב

חלום רע הוא תוצאה מכך שמישהו חושב עלייך משהו רע ומנסה להפחיד אותך בחלום. דרך להפטר מחלום רע: תשימי סכין(לא חדה) מתחת לכרית אבל אין לך מה לדאוג.. כשאנחנו חולמים המוח שלנו פעיל והוא זה ששולט בנו ובחלום שלנו.. לנו הנשמות קשה מאוד לשלוט על מוחינו כשאנחנו חולמים המוח פשוט עושה מה שבא לו.. אך אפשר גם לגבור על המוח באמצעות: חשיבת מחשבות טובות תשתדלי לחשוב על משהו מסויים לפני שאת יושנת ורוב הסיכויים יעמדו על כך שתחלמי את החלום שרצית. ביום שבו תגיע שנתינו הנצחית אנו הנשמות נוכל לשלוט בחלומותינו שליטה מלאה לנצח.. וכך נקבע מה יהיה בחלומינו וכך גם ישאר לנצח כמו החיים הרגילים.. נוכל לעוף, נוכל לעשות הכל.. זה לא מדהים?

BaBy AnImE

New member
נשמע מזניב, אבל

מאיפה המומחים יודעים? אף אחד לא היה שם וחזר בשביל לספר. ואני אוהבת סיוטים |פסיכופטיה| כמה שזה נשמע מוזר, אני אוהבת את זה ^^

I N U Y A S H A

New member
זאת רק תאוריה..

כשאנחנו חולמים זה כאילו אנחנו בעצם מתים מוות קליני.. זה חלום.. וכשאנחנו חולמים אנחנו בעצם רואים מהו העולם שמעבר ואיך מרגישים אחרי.. אז העולם שמעבר הוא בעצם חלום ואפילו נתנתי הוכחות מוצקות לכך..

הא?

שאנחנו חולמים אנחנו מפרשים מחשבות ואותות מהמוח לתמונות\רגשות\טעם. שאנחנו חולמים הדבר היחידי שאנחנו רואים זה את התמונות שעולות לפניינו, והם בד"כ הפחדים שלנו בתת מודע (סיוטים) או דברים שקרו לנו במשך היום מעורבבים בדברים אחרים. אם יש לך הוכחות מוצקות, אני אשמח לראות.

זה מזכיר לי ספר שקראתי...

"מעבר" הוא דן באישה שמנסה לגלות מה המשמעות של ההתנסות "על סף מוות" או עס"מ ובעיקרון (ספוילר מכאן למיקרה שפתאום יצא לכם ליקרוא את הספר) אחרי שהיא מתה היא נכנסת למין "חלום" שבו היא נמצאתי בטיטניק ורואה כל מיני מטאפורות שמסבירות את העובדה שהיא מתה בצורה וויזואלית... עד שהמוח גווע לוקח 4-6 דקות אבל ההתנסות שהיא חוותה לקחה כמה ימים לכן יכול להיות ששנים בחלום ההו התרחשו תוך מספר שניות בעולם האמיתי...והרי גם בחלומות הזמן עובר לא כמו בחיים

לא :(

קוני וויליס גאונה שכמוהה
אבל אני בכלל לא מוצאת ספרים שלה >< חיפשתי בדוכנים בעולמות ואפילו שם לא היה! ובחנויות יש רק את מעבר ואת ספר יום הדין T.T (שאת שניהם קראתי)

פולי3

New member
יש לי את מלבד הכלב ועוד כמה, חפשי ב

אינטרנט, באתר אופוס.

תודה ../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה שמצאתי אוהבות קוני וויליס באפון אקראי 00 והכל תודות לתפוזונע -.-; אנחנו צריכות קומונה!!

I N U Y A S H A

New member
המוח לא מפסיק לעבוד במוות קליני

מוות קליני הוא שהמוח ממשיך לעבוד ואנחנו הנשמות לא נמצאים בגופינו

מוות קליני,

הוא מוות שבו כל הגוף מפסיק לעבוד, לא רק המוח... מישו פספס כמה שיעורי ביולוגייה?

למעלה