כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

Buyo H

New member
גם אני חלמתי שאני עפה^_^

זה היה מוזר

אני חושבת שזה קרא לי פעם 0.0

תמיד הייתי מבדילה בין חלום למציאות בעזרת העובדה שכאשר אני חולמת אני לא מסוגלת להעלות על הדעת שזה בעצם חלום. ואז יום אחד במהלך חלום לא יודעת איך אבל איכשהוא הבנתי שאני חולמת... ואז החתחלתי להתחרפן תרתי משמע... ניסיתי לעוף... לגרום לדברים להופיע... זה היה מוזר..

MichelleLev

New member
אני ארצה להיות..

אשת השינה. ולהשלים את כל שנות השינה שלי! (וכן זה לא טעות. שנות)

המ.

בזמן השינה הגוף ננעל כדי שהאדם לא יוכל לזוז, אי אפשר לשלוט בחלומות וחלומתם שניתנת עליהם השליטה נקראים חלומות צלולים. שאנחנו חולמים אנחנו הופכים את המחשבות שלנו לתמונות שאנו רואים, בקשר לנשמות, אין זה בטוח שקיים כזה דבר. בחלום אפשר להרגיש ריח או לטעום דברים מכיוון שהמוח משדר אותות לחלקים אחדים במוח שאחראים על חושים אלו, וכך אנו מרגישים כאילו טעמו משהו. בקשר "לשינה הנצחית" אף אחד לא יכול להגיד לך על זה כלום ולספר לך על זה כלום מכיוון שאף אחד לא היה שם, ומי שהגיע לשם לא יחזור בחזרה לספר לנו.

I N U Y A S H A

New member
טוב אז מה יותר פשוט

מה יותר פשוט משאותו בן אדם (שטען את הטענה שאני כתבתי לכם) יבצע תהליך של סיאנס, יעלה נשמה וישאל אותה איך נראה העולם שמעבר.. מה יותר פשוט מזה?? הרי הוא עוסק במיסטיקה אין לו ממה לפחד חח איזה פיתרון מוצלח!!! אני מפתיע את עצמי כל פעם מחדש חחח

I N U Y A S H A

New member
את לא מגיבה על זה

וזה מעיד על חולשה.. למשל: "מה אם הוא בעצם צודק??" הרי אי אפשר לדעת.. אין לדעת מה יקרה(אני מתכוון אליי) לכל מי שרוצה הוכחות ואין לו שום פחד אז שילך לאיזה מומחה שמבין בסיאנס ויודע איך לבצע את התהליך כראוי אז פשוט שילך אליו ויבצע איתו את התהליך אני חושב שאני אעשה סיאנס אני פשוט כלכך סקרן!!!

I N U Y A S H A

New member
אני לא מנסה לפתוח בריב

בואו פשוט נחייה את החיים מבלי לחשוב על שטויות כשיגיע הזמן נידע הכל

I N U Y A S H A

New member
ו..כן כן..

אני עכשיו חושב שהכל שטויות.. אבל זה לא אומר שהפסקתי להאמין בתאוריה שכתבתי

וזה אומר ש..?

אתה חושב שהכל שטויות, אבל אתה עדיין מאמין בתיאורייה שלך..? כשהיא כתבה 'הכל שטויות', היא התכוונה שגם התיאוריה *שלך* היא שטויות.. |מבט סבלני| (אין פה כמעט אף אחד.. כולם בבית ספר. משעמם. אין אף אחד לדבר איתו. אוף...)

למעלה