כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

I N U Y A S H A

New member
חחח

../images/Emo12.gifאבל עובדה,

אני יודעת ביולוגייה באופן בסיסי, אתה לא. אני כותבת בלי שגיאות כתיב, אבל אתה כן, אפילו שאתה מבוגר ממני בארבע שנים. מה המסקנה? אני סומכת עליך שתבין לבד. *מחייכת בחביבות*

אמממ 00

מוות קליני זה הלב מפסיק לפעום אבל הגוף כולל המוח עדיין חי
מהסיבה הזאת אפשר להחיות אנשים ממוות קליני

המ.

אני לא מאמינה בקטע הזה של החלומות, ולפני דעתי הרעיון עם הסכין ממש ממש מסוכן, אני אישית שמה מתוך שינה את היד מתחת לכרית, לפעמים הכרית זזה והראש שלי נמצא על המיטה ולא על הכרית. והקטע שמישהו חושב עלייך דברים רעים ומנסה להפחיד אותך ממש לא נכון, הסיוטים נוצרים מהפחדים הגדולים שלנו שנמצאים בבת מודע שלנו כל הזמן. החלומות שלנו הם בעצם הפתח של התת מודע. התכנים של החלומות נקבעים לפעמים ע"י הפחדים שלנו, ולפעמים ע"י התת מודע שלנו. כל מה שכתבת הוא דברים שבכלל לא קשורים לחלומות ולפעמים דעתי, שטויות. כל זה ממש לא קשור לפורום ולפי דעתי לא היה צורך לכתוב את זה.

I N U Y A S H A

New member
וכל מה שאמרתי הוא מפי מומחים

לא רק מומחה אחד.. וסביר להניח שהם לא סתם חשבו על הדבר המטורף הזה אלא גם הוכיחו את זה.. הם אינם יכולים לבוא בטענה שהחלום הוא המסע של הנשמה וזה וזה וזה מבלי להוכיח שום דבר..

הו!

אם יש לך הוכחות אני אשמח מאוד לראות אותן! והמומחים האלה הם מומחים למיסטיקה, לא לחקר החלומות והמוח.:)

I N U Y A S H A

New member
בתחום המיסטיקה נכלל גם נושא החלומות

ואני מאמין שמה שהם אומרים כי פשוט יותר כיף לחשוב על זה כך ולראות מהצד הזה את החלומות..

Horse Wishper

New member
זה בהחלט מדהים../images/Emo70.gif

אבל לפעמים אני כל כך טרודה במשהו שאני לא חושבת על משהו אחר...
וגם אף פעם (לא שאני זוכרת* חלמתי חלום שהייתי טרודה ממנו יום קודם...
נגיד אני פוחדת כי ראיתי סרט מפחיד- ואני חולמת משהו אחר לגמרי....
מה התיאוריה של זה
*מגרדת בראשי בניסיון להבין*

I N U Y A S H A

New member
טוב אז הנה לך הסבר

כשאת רואה סרט מפחיד ולאחר מכן הולכת לישון את מנסה לעשות הכל כדי להמנע מכך שתחלמי ואז את מתחילה לחשוב מחשבות טובות שממלאות אותך בחום.. וזה בעצם מציל אותך מלחלום חלום רע מקווה שהבנת..

פעם חלמתי שאני יכולה לעוף >.>

באמת... וחוץ מזה, הדעה שלי על חלומות, זה שהם פשוט אוסף של זכרונות, שהמוח עשה מהם סלט...
בלי שום קשר למימדים... ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר 'שנתנו הנצחית'? למוות? XD

למעלה