כתובת MAC של SWITCH

• פותח הנושא ut29
  • פורסם בתאריך
בבקשה, ואני אשאל..

אתה מכיר סוויץ שאין לו MAC? אגב - אני אוהב את השרשור הזה, קצת חומר מקצועי בפורום

ut29

New member
אז ...אייך זה עובד בלי כתובת NAC?

ראשית זה SWITCH מחברה עם 16 פורטים אז אני משער שהוא רציני. שנית אם אין לו MAC אז איך בדיוק הספק(אינטרנט בכבלים) יכול לזהות אותו? אני רק מתחיל להבין מה קורה פה, אז אודה על הסבלנות והעזרה עוט

dov98

New member
לא נראה לי שהבנת ../images/Emo13.gif

בקשתי שתגדיר את הבעיה, ואז תקבל פתרון. על אף שהפרון נמצא בחיפוש של הפורום.
הניחוש שלי הוא ערוצי זהב שתוף עם ICS .

ut29

New member
הגדרת הבעיה

יש לי בבית דסקטופ ולפטופ, אני מחובר בכבלים לרשת, הספק שלי מאפשר לי להתחבר רק עם מחשב אחד (דורש תשלום נוסף עבור חיבור של שניי מחשבים לרשת), אז השגתי לי SWITCH מתוך תיקווה שזה יפתור את הבעיה, ומכאן פניתי אליכם. זו הבעיה...

או, עכשיו השאלה ברורה..

לצורך זה באמת אתה לא צריך MAC של הסוויץ, אתה צריך רכיב ב layer 3 שבבית פירוש נתב... אם אתה קונה נתב ביתי מהלינקים של הפורום, אין לך בעיה לתת MAC לחברת הכבלים (אפילו להתחזות לMAC שאתה מחליט), אם אתה עושה נתב בעזרת מחשב (ICS או לינוקס או תוכנה שלישית) - אתה נותן את ה MAC של המחשב

ut29

New member
../images/Emo8.gifמסתבר שכשהשאלה ברורה

התשובה ברורה עוד יותר תודה תודה עוט

לעתי תקרא...

במאמרי הפורום על ICS ותרים כזה ב 10 דקות עבודה... זה מה שאני ממליץ בד"כ לאנשים שלא רוצים להכנס לעובי הקורה בנושאי רשתות.. למרות החסרונות הגדולים

dov98

New member
רק בהבדל קטן

אתה בכלל לא חייב switch , אלא שני כרטיסי רשת במחשב ראשי, כרטיס רשת במשני ו כבל CAT5 מוצלב ביניהם. כרטיס אחד למודם, ושני כרטיסים במחשבים עבור השיתוף. ואם הMAC הדאיג אותך, אל דאגה: הספק יקבל את הMAC של כרטיס הרשת שמחובר למודם.

ut29

New member
טוב..

טוב, שניי כרטיסי רשת בראשי יש, כרטיס במשני גם יש, עכשיו נותר לי כבל מוצלב! (חחח.. יש לי כבר SWITCH ועוד איזשהו מכשיר שאני לא מכיר 3COM OFFICE CONNECT שלשה כרטיסיי רשת, ורק כבל אין לי, ממש אירוני שבסוף כבל מפריד ביני לבין המטרה... אבל מאידך אוליי אתחיל למכור ציוד רשת
) בכל אופן, רוב תודות על הנכונות ורוב הערכה על היכולת!!! ניראה לי שבדרכי לרשת המובטחת עוד נתדבר.. עוט

dov98

New member
3COM שאמרת הוא נתב ../images/Emo6.gif

ואיתו השיטה אחרת, אבל יותר פשוטה ואתה לא צריך ICS ולא מחשב ראשי דולק בזמן עבודה עם המשני. אתה גם לא צריך 3 כרטיסי רשת ולא כבל מוצלב. רק 2 כבלים ישרים במקרה זה.

dov98

New member
זה לא סתם נתב../images/Emo6.gif

זה F16
. ואכן הוא יעשה לך הרבה יותר מהצפוי.

dov98

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ut29

New member
היי אני מתחיל לפחד

מבחינתי היתה מונחת בחיקי קופסא לבנה עם אורות מרצדים, עכשיו אני מתחיל לחשוב על רכישת כספת כדיי לאחסן את הקופסא הלבנה שלי... לעניין , אז יש לי נתב, ואפילו מצוינת על ביטנו ברוב הדר ופאר, כתובת MAC ועכשיו ולפניי שאני קונה כבל מוצלב לאוסף שלי, כיצד המכשיר יעזור לי, והאם הספק יידע שאני מחבר שניי מחשבים? שוב תודה עוט

ut29

New member
טוב זה לא המכשיר הזה...

זה מכשיר הרבה יותר קטן

אז תחזיר אותו...../images/Emo6.gif

זה מיועד ל ISDN כפי שאתה רואה... חזרה ל ICS הישן והנאמן....

למעלה