כתובת MAC של SWITCH

• פותח הנושא ut29
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
אם אתה בארה"ב

לך תחזיר אותו וקנה לך במקומו DLINK 704P . חפש בCNET למחיר הכי זול עבורו. הוא עולה משהו כמו 50 דולר והוא יענה לכל צרכיך. תחזיר גם את הswitch , ואתה צריך רק כרטיס רשת אחד בכל מחשב.

ut29

New member
להחזיר?

גם את הכספת בשבילו? (אההממ אבל לא שילמתי, הביטוי היה הישגתי לי) כלומר אין לי לאן להחזיר... בינתיים!

dov98

New member
אין לך מה לעשות אתו

אבל אתה יכול להמשיך עם הswitch או בשיטה של כרטיסי הרשת עם כבל מוצלב או לקנות את ה704P . כל השיטות יובילו אותך למטרה, אם כי האחרונה הכי טובה. אז תחליט איזו ותגיד לנו כדי להראות לך כיצד להמשיך.

ut29

New member
תודה תודה

ניראה לי שהפיתרון הזול מבין כולם הוא לרכוש כבל מוצלב (או שאני טועה? או לפנות למאגר החמרה הבלתי נדלה שלי, ולמצוא שם נתב ץץץ
). בכל אופן מלוא הערכה על ההעינות והנכונות עוט

dov98

New member
כן , כבל מוצלב

הוא הפתרון הכי זול , ונתב הכי טוב. אכן כך.

KOMY

New member
ואני במצב של קנאה עמוקה... ../images/Emo5.gif

היכן אני משיגה hardware לדברים האלה? מה עדיף לי? השאלות שלי באות לפני הקנייה, לפני שאני עושה upgrade למחשב... ובלינק "שלנו" שם למעלה לא מספיק... המלצות לגבי מה לרכוש?__| מחשב קיים עם WIN98 + מחשב הבא ...! שאין לי עדייו מושג מה ??? אני רוצה רשת ביניהם. + אינטרנט לכל אחד וגם ביחד! תודה מראש!

KOMY

New member
ההודעה שלי הולכת ויורדת....

אז, מה עלי לעשות כדי לבנות ה"רשת"? אני עדיין על מחשב אחד. מה כדאי לי לקנות... למטרות שלי... לא משחקים אלה תקשורת שוטפת בין התרים.

קצת תשובה...

"משיגה" = בד"כ "קונה" אלא אם יש לך גישה למישהו שמחדש ציוד ויכול לתת לך ציוד ישן... מה שאני ממליץ זה לרכוש את אחד הנתבים הביתיים ואז לא צריך שום דבר יותר במחשב ולא משנה מה מערכת ההפעלה... (כמובן שכל מחשב צריך כרטיס רשת)

dov98

New member
KOMY , תכלס ../images/Emo13.gif

מה התקציב שלך? לפי זה אפשר לארגן לך מפרט הכי טוב שיש עבורו.

dov98

New member
אז תגדירי מה את

רוצה, ונגיד לך מה לקנות כולל עלות.

dov98

New member
יזם, רגע

הוא לא צריך להתחזות לשום דבר כי הוא לא גנב שום דבר. נתב מצויין אך זאת לא סיבה לקנות אותו, גם switch קיים טוב.
מיהו הספק ומי חברת הכבלים?

ut29

New member
אהה.. וזה כשחשבתי שהגעתי אל הנחלה

אני מתגורר בחו"ל כרגע, כך שלא ניראה לי ששם הפק שלי יאמר משהו למישהו, אני רק יכול לומר שזה ספק של אינטרנט בכבלים. ליותר מידע אני זקוק לשאלות מנחות עוט

../images/Emo9.gif לא התכוונתי במובן הזה...

הכוונה ב"להתחזות" היא שהנתב יציג כלפי חוץ MAC שאתה מחליט עליו ומסכם עם חברת הכבלים.. תקרא למטה - הוא מספר שהוא בחו"ל ושיטת ריקש כנראה לא תעבוד אצלו..

למעלה